Bebelusi de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
babygirl spune:
fran, trimis PM.Spune-i ca esti din partea ei,prietena cu ea. Oricum am inteles ca e super si ca om si ca dr.,iar prietena mea la fel de amabila.E graviduta saritoare:)Succces si sanatate. Asteptam vesi,iar sapt viitoare asteptam sa va cunoastem in Herastrau.
ioanailincam spune:
Neata, am niste nervi de nu mai pot.
SUnt treaza dinainte de 7 ca sa plecam mai repede si barbatul acum 5 minute si-a dat seama ca nu am alimentat, nu avem rovigneta si nici pana facuta
. Asa ca acum s-a dus sa faca toate aceste demersuri, presimt ca se face 11 pana plecam si chiar voiam sa dau o tura pe la Lumea Copiilor. Bine macar ca e vremea asta superba (vorba ta, Lucas, in tara cum o fi?
) si sper sa ne bucuram de ea cel putin pana sub seara.
Mai rau e ca Ana vad ca nu vrea sa bea lapte, i-am dat ceva mai devreme de ora 9, cand mananca ea de obicei si a urlat rau. Pe de alta parte, vad ca a cam renuntat la masa de noapte si nu inteleg cum rezista cu matul gol de aseara.
Of, abia astept sa plecam, e din ce in mai soare. O zi buna si plimbareata sa aveti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
Buna dimineatza
La multzi ani ! bebelushilor Andrei-Stefan, Ema-Elena, Filip-Gabriel, sa crestetzi mari, frumoshi, voinici
Ioana nici Isabella nu maninca noaptea, am dezvatzat-o eu, cica in mod normal la aceasta virsta trebuie sa doarma toata noaptea, se trezesc doar daca se simt rau sau le e sete. Asha ca eu sint bucuroasa ca mai inchid un ochi.
Fran asteptam vesti de la doctor.
Va doresc weekend placut si o zi au soare ca la mine, ca ieri tare urit a fost si a plouat.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
patriciaRO spune:
Andrei-Stefan, Ema-Elena, Filip-Gabriel
Sa fiti sanatosi!
Eu m-am trezit pe la 3 dimineata ca Alex n-a mai reusit sa doarma. A tusit la greu, se ineca cu saliva, i-am dat ceiut pe care nu l-a vrut si abia dupa vre-o jumate de ora a baut lapticul... Off! Si mi-a dormit pana pe la 8... Acuma se joaca cu tastatura lui... Si eu sunt chiauna de somnic!
ioanailincam, pupici de la noi, sa va mearga bine... nu ma fii suparata! 
lucas, pentru exercitii de burtica ai nevoie de abdomene... Oricum iti dau eu sa vezi si poze, numai sa intri pe messenger ca sa ti le trimit!
nelia, bine ca operatia a mers bine... off! sanatate prietenei!
Beatrice, mami de
Alex pifos
mygirl spune:
Neatza de la Constanta! ca tot ati intrebat, ne-am trezit cu soarele'n geam dar se pare ca s-a suparat pe noi ca n-am iesit din casa devreme si a disparut
. E intunecat afara si doar 3 gr, asa ca azi cred ca lenevesc un pic, am auzit ca-i si sarbatoare. Alex azi mi-a facut un show de zile mari, cu tipete, nervi, aruncari pe spate
. Am fortat-o sa doarma, poate se trezeste mai binedispusa. Aseara am incercat sa o culc mai tarziu, sperand sa se trezeasca si ea macar la 8, sa ne pregatim ptr ora de vara. da de unde!la 7 era cocotzata pe patutz.
Vreme frumoasa si weekend linistit!
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
corni spune:
Am fost si noi de dimineatza la analize am avut numai peripetzii dar totul s-a incheiat cu bine,acum sa vedem si rezultatele saptamana viitoare.
Va spusesem ca am sunat la un laborator si ma anuntasem ptr. sambata sa ii recolteze micutzei sange din degetzel si dimineatza inainte de a pleca parca inspirata am sunat sa intreb daca am voie sa-i dau lapticul de dimineatza inainte de a-i recolta sangele si imi spune ca ei nu au substantzele necesare ptr. a recolta din degetzel,m-am enervat putzin ptr. ca m-a dezinformat dar m-am bucurat ca nu am batut drumul pana acolo degeaba si ma duceam si singura cu un taxi si totusi mi-a recomandat alt lab.(fetele din Cta daca suntetzi interesate MEDICOVER ROMBEL)unde am sunat binentzeles ca sa nu i-au tzeapa si mi-a confirmat ca se poate din deget.Era deja tarziu ca aveau program pana la ora 10,00 am luat repede un taxi,ala nu avea sa ne dea rest la bani ne-am mai plimbat putzin cu taxiul sa gasim un loc unde sa scimbam banii,tot in taxi am observat ca ne-am pierdut un pantofior dar asta era si intr-un final am ajuns la lab. Intru acolo o coada forte mare ptr. analize,m-am invartit eu in jurul cozii,nimeni n-a zis nimic, am intrebat la receptie daca acolo trebuie sa stau dar mai mult ca sa ma bag in seama, sa fiu observata ca eram cu bebe mic in bratze,mi-a zis ca da,m-am mai asezat pe scaun si intr-un final dupa ce se injumatatzise coada tipa de la receptzie a cerut voie celorlalti sa-mi permita sa intru in fatza,am multzumit si eu si s-au facturat analizele cu toate ca aveam trimitere imi trebuia programare ca sa le fac gratuit si nu mai aveam chef de asta asa ca am platit nu foarte mult coproparazitologicul,o proba deocamdata celelalte 2 ca in total trebuiesc 3 la interval de 3 zile 8RON si hemograma cu formula leucocitara cu Hb,Ht si indici 16RON,sumarul de urina nu am reusit sa-l duc pentru ca asa cum mi-ati spus mi-a esuat recoltarea, a curs pe langa,mai incerca.I-a luat sange din degetzel, a trebuit sa o tin bine, a plans dar nu exagerat mai mult plangea la vaccin,m-a intrebat daca in ultima luna am facut vaciin ca altfel nu putea sa-i faca si m-a impresionat ca mi-a prezentat toate recipientele, dispozitivele,plasturii speciali ptr. bebe cu nu stiu ce celuloza cu spirt m-i le0a desigilat in fatza pe toate dar eu credeam ca o intzeapa o data si gata dar au fost mai multe intzepaturi ptr. ca trebuia o cantit. mai maricica de sange,am stat cu manutza stransa inca 5 minute ca sa nu mai curga sange si am plecat acasa.La intoarcere am refacut si drumul de la bloc la taxi si ne-am gasit si pantofiorul,intr-un loc pe unde nu am trecut dar crd ca vre-un catzelus l-a dus acolo,deci totul s-a terminat cu bine.Speram ca si analizele sa iasa bine.Acum dormim ,cum am ajuns aca ne-am intins cat patul,sa o pupe mami de curajoasa.
Acum asteptam vestile lui Fran
gabitzam spune:
'neatza fetele! Multumim de urari
La multi ani si de la noi pentru Ema Elena si Filp Gabriel 

Noi inca nu sintem bine, Andrei a avut temperatura azinoapte, 38.4 in fundulet, banuiesc ca asta este cam 38. I-am dat Panadol si supozitor Novocalmin, intr-un final s-a linistit si el. Ca era agitat, tipa, cind atipea vorbea in somn. Plingea el, plingeam si eu. Ca e prima data cind este bolnav, n-am avut probleme pina acum. Acum doarme micutzul ce n-a dormit azinoapte. N-a mincat, noroc cu tzitzi.
Si e asa o zi superba, voiam sa iesim sa ne plimbam, sa sarbatorim si ziua noastra de pe 20 ca atunci n-am apucat. Of! Sa se faca maimutzica bine, ca sarbatorim noi alta data.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
Margott spune:
La Multi Ani puiutilor Ema-Elena, Andrei-Stefan, Filip-Gabriel!
Sa cresteti mari si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/arcultro
mikka spune:
Neatza!
Am asa o raceala urata si-mi curg mucii (scuzati exprimarea dar deja m-am saturat), ca am si uitat ce vroiam sa zic...
Unde este magazinul asta, Lumea Copiilor? Ca poate mai iesim si noi din casa, si facem o vizita pe acolo.
Adina, mai, tare bine tre' sa fie sa te pupaceasca papusica, desi inteleg ca este destul de obositor, plus ca s-ar putea sa ai probleme daca vrei s-o lasi cu altcineva. A mea nici vorba sa ma pupe, sa ma ia in brate... n-ai vazut, in brate sta numai cu fata inainte, adica cu spatele spre mine, sa vada fata ce e imprejur, ma trage de par, imi baga degetele in nas si in gura de zici ca e dentist, se agata de parul meu si ramane cu cate un smoc de fire... iubire mare, n-am ce zice. In schimb, cind se vede in usa de la aragaz, se pupa zor-nevoie, am numai urme de bale pe aragaz, de parca mi-as fi luat Saint Bernard...
Fran, si eu zic sa vezi ce parere are medicul, desi chestiile astea alergenice, daca asta o fi, is destul de aiurea ca nu le prea dai de cap. Poate e doar o reactie trecatoare si dispare repede, asa cum a aparut.
Ioana, daca imi permiti o sugestie, incearca sa pui spatii intre alineate, ca sa putem urmari mai usor ce scrii si cui. Cu riscul sa se mai mareasca raspunsul. Sau scrie numele cu alta culoare. Daca vrei. Cum merge cu invatatul?
Lucas, mi-a placut mesajul tau
. Imi doresc sa aiba si efect!
Corni, bine ca ai ajuns totusi. Asa sunt astia de la clinicile mai fitzoase, iti arata tot, si asa este si normal, la cate minuni se intampla pe la policlinici.
Eu i-am dat astazi, pentru prima oara, lapte de vaca, la micul dejun, adica un biberon de 200 ml, in loc de Humana. L-a halit fara mofturi, dar acuma is cu ochii pe ea sa vad daca nu face vreo minune, vreo diaree sau alergie, ceva... I-am mai dat lapte, dar in amestec cu gris, orez, taitei, asa simplu nu inca. Mi se termina cutia de lapte praf, si nu as mai lua inca una ca astia au numai cutii mari, de 600 de gr, si o tine destul de mult, inca vreo 3 saptamini. Am inteles ca ii putem trece pe lapte de vaca de acum, are aproape 11 luni. Om vedea.
Mey, pe langa fetele cu suparari, unde au disparut Elisor? Rodica? Nefertari? Cloreta? Celelalte mamici, ca sa nu le mai insir?
&Ioana
sufletzica spune:
Fetelor, de ieri Sara merge singurica cu Primii Pasi....
Sunt f bucuroasa.A invatzat sa isi coordoneze manutzele cu picioarele si merge fara probleme prin toata casa cu minunea aia.Cand fac rost de baterii ii fac o poza si va arat si voua...Este haioasa foc: mica, cat aparatul aproape si merge zor nevoie prin toata casa ...ieri alerga dupa pisica sa o prinda...
Acum astept sa se trezeasca sa papam si sa iesim afara ca este frumos tare
Pupici pt bebei si mamici.
Pupam in mod special bebeii bolnaviori si bebeii intzepatzi la analize
Sufletzica si pitica Sara