Bebelusi de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 2
omustata spune:
Lucas-da, soacra mea este medic pediatru, dar este medic de spital, nu de policlinica. Si mai profeseaza inca insa la spitalul din Urziceni. Face saraca naveta in fiecare zi, pentru ca locuieste in Bucuresti.
OlgaT-condoleante pentru prietenele tale. Uneori ma intreb care este logica acolo sus. Si eu mi-am pierdut o prietena tare draga acum vreo 5 ani. A murit tot de cancer si era omul cel mai bun pe care l-am cunoscut. Si avea doar 33 de ani. Iti doresc putere sa treci peste necazuri.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
gabitzam spune:
COLAJ- cine mai vrea sa trimita poze pentru colaj la Gusta, sa o faca acum. Trimiteti pe mail la adriaanse2000@yahoo.com . Colajul e aproape gata si Gusta vrea sa-l incheie.
monu spune:
Lucas, mi-a placut ! tare faza!
eu sunt cu nervii prastie. Alexia nu vrea s stea nici cum. Nu ma pot tine toata ziua dupa fundul ei. Iar ea sta toata ziua dupa fusta mea! In patut nu vrea sa se joace si arunca tot din el cand se supara ca o las singura. pe jos nu pot iar daca ii amenajez totusi un loc pe jos ea tot pe langa! in premergator nu mai sta, trage de toate, se enerveaza si numai ce o vad arcuita pe spate si urland ca nu stiu ce nu-i convine. Poate sunt semne de copil rasfata desi nu a cred ca a fost. Singurul ei rasfat a fost ca sta 24 din 24 cu mine. Nu stiu ce sa ma fac cu ea. Cum sa o fac sa se joace singura? 

si
Alexia Ioana
ioanailincam spune:
Salutare! Ura, libertate, e week-end. Ce bine. Mai mult decat atat, barbatul s-a dus sa ia un pachet trimis de soacra-mea, deci avem si mancare o vreme. Maine am fi vrut sa tragem o fuga la tara, dar vad va cremea nu tine cu noi. Mai vedem.
Am ajuns acasa si Mogaldea e in verva: danseaza de zor si a inceput sa descopere sertarele
, norocul meu e ca la sufragerie sunt pline cu tot felul de prostii si nu se deschid foarte usor. Dar le da ea de cap.
Monu - si a mea e cam alintata, nu prea sta singura daca a apucat sa stea cineva cu ea si musai sa depaseasa linia pilotei pe care i-am facut-o drept loc de joaca. Eu cred ca tine si de personalitate, nu numai de rasfat, pana la urma Ana zic eu ca e blanduta: se supara un pic daca nu o mai bagam in seama, dar isi face de lucru singurica pana la urma. Nici vorba de criza de nervi si dat pe spate. Asa ca nu stiu cum ai putea imblanzi caracterul...
Mai, dupa ce am citit cu magazinele de copii, dintr-un impuls am luat-o pe colega mea de-un picior sa mergem la Boribon, ca v-am zis ca e aproape. Si ce credeti? N-am gasit locatia ca mi-a disparut din masina harta Bucurestiului, ne-am invartit vreo jumate de ora pe unde credeam eu ca ar trebui sa fie, dar ioc
. Aveam niste nervi... Asa ca, Corneli, daca mai vorbesti cu prietena ta intreaba de un reper, ca nu ma las.
Gata, ma duc sa mai descarc poze, sa vedem ce mai zice Webshots-ul dupa ce a formatat barbatul calculatorul. Seara buna va doresc!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Luluku spune:
Salutare fetelor, dau si eu cu prezenta de pamant...trebuie sa recunosc ca sunteti tare vrednice la scris...nu v-am mai citit d eun car de ani...va admir ca aveti timp de mancare, copii, curatenie, forum...eu inca mai sufar dupa orele nedormite noaptea...si mare lucru nu prea apuc sa fac in casa...ca sa nu mai zic de mancare...sunt o leguma vegetala, ca sa zic asa...
Am si eu o intrebare: frecventeaza vre-una dintre voi parcul Tineretului ( oraselul copiilor) pentru ca ma mut peste 2 saptamani in zona si poate ne putem intalni, tare ma plictisesc singurica la plimbare, si as avea nevoie de o companie?!>>>>>>>>>> Ce ziceti?
Luluku spune:
Scuzati pentru fontul mare si verde si gras...dar asa am mai multe sanse sa ma vedeti............ hi hi
omustata spune:
Lucas-da, soacra mea este medic pediatru, dar este medic de spital, nu de policlinica. Si mai profeseaza inca insa la spitalul din Urziceni. Face saraca naveta in fiecare zi, pentru ca locuieste in Bucuresti.
OlgaT-condoleante pentru prietenele tale. Uneori ma intreb care este logica acolo sus. Si eu mi-am pierdut o prietena tare draga acum vreo 5 ani. A murit tot de cancer si era omul cel mai bun pe care l-am cunoscut. Si avea doar 33 de ani. Iti doresc putere sa treci peste necazuri.
Poze Maya
nelia spune:
Voi ati vazut roboteii aia de jucarie? Ei, asa e si Tudora mea. Acum doarme, dar aseara pina s-a culcat, oriunde si din orice pozitie, se ridica in picioare si merge. De dimineata la fel, cum am pus-o pe jos, zici ca i-am invirtit o cheita la spate... Din pacate, nu i-am luat ghetute, ca nu avem bani si eu vreau ceva mai bun si neaparat piele. Poate in weekend. Nici scoala de dans nu i-am gasit Agatei, astazi am fost pe la vreo trei, dar nu mi-a placut atmosfera. Eu as vrea dans sportiv sau de societate, ca din ala am facut si eu un pic, si tare mult mi-a mai placut. E mai antrenant decit baletul. Dar am gasit una de step, au si pantofiori din aia cu talpa care face zgomot, mi-a placut localul, dar era inchis.
Ma duc miine, ca am vazut ca sint cursuri, scria pe net ca e pentru toate virstele, dar vreau sa vad eu cu ochii mei ca sint si copilasi. Daca nu, poate ma duc eu. Am mai gasit inca trei, una super, dar scumpa, si doua... trebuie vazute, dar sint cam departe, trebuie sa mergem cu tati, cu masina. Ah, era sa uit... V-am spus ieri ca mi-a luat sotul bilet la Cesaria Evola. L-am primit astazi, deci nu m-a pacalit. Insa surpriza cea mai mare a fost alta. Ca nu era un bilet, ci doua. Si nu amindoua la Cesaria Evola, ci unul la B.B. King, iubitul si preferatul meu, omul care mi-a incintat sufletul in noptile in care munceam pe brinci la manualele de la Humanitas. Of, doamne, nu-mi vine sa cred ca il voi vedea live si inca in cadrul festivalului de jazz din Montreal. Si culmea este ca va fi chiar pe 28 iunie, de ziua Agatei. Oare sa vrea sotul sa-mi multumeasca pentru ca am adus pe lume o minune de copil ca Agata!?! Deci, voi avea cite un spectacol pe luna: aprilie – Evola, mai – Aida, iunie – B.B. King. Abia acum incep sa simt ca traiesc in Montreal si asta datorita sotiorului scump si drag. Acum trebuie sa-i fac si eu o surpriza, sa iau doua bilete undeva si sa gasesc pe cineva sa stea cu copiii. Mai greu la mine, dar nu imposibil...
Asa...
Olga, da, asa este in Montreal, ceremonia este imediat dupa test, dar nu intotdeauna pentru ca trebuie sa existe un judecator disponibil. Si in ziua in care am fost noi, nu era... Eu m-as fi mirat sa fie, ca doar eram eu acolo... Si da, exista si sampanie, si piscoturi... Asa am auzit... vedem si povestim dupa! ![]()
Condoleante! Imi pare rau! Prietena mea draga, bolnava si ea de cancere, este acum in operatie! Am inima cit un purice... sper sa fie totul bine!
Cornelia, pai daca ar avea fetele mele toate jucariile alea... m-as juca toata ziua.. cu fetele! Oau!
Monu, si Agata si Tudora sint alintate si vor sa ma joc tot timpul cu ele. Si eu alternez, o zi spun ca m-am saturat, o zi sint incintata de ce relatie frumoasa am cu fetele mele si ce bine ne simtim impreuna!
Beatrice, nici aici nu se dau medicamente la raceli, cel mult ceva petnru febra sau siropuri pe baza de plante. Expectorant nu se da sub 5 ani! Pericol de sufocare! Daca ii dai, da-i ziua si stai cu ochii pe el! Chiar exista riscul sa se sufoce noaptea.
babygirl, imi pare bine ca Ema a scapat de uriciunea aia. Pupici de la noi!
Maricela si Robert, bine ati venit! Sper sa va simtiti bine aici!
Lucas, super bancul! Abia astept sa i-l spun si sotului, e mare amator de bancuri de genul asta!
Vedeti ce ati facut, fetelor, cu conflictele pe aici!?! Eu, care scriam relaxata, acum m-am dus de vreo trei ori sa vad daca am uitat pe cineva... Si sint sigura ca da! Dar pe mine nu ma tine mult... Numai ca, uite, unele fete cam lipsesc de aici si, se pare, ca nici nu vor mai fi, fapt care m-a intristat foarte mult. Si m-am gindit, asta ca nu mai spuneti ca statul acasa opreste aceasta functiune importanta a creierului, oare fetele implicate chiar nu gasesc o solutie de impacare!?! Pierde cineva, ceva!?! In afara de calcat un piculet pe orgolii? E mai simplu aici decit in viata, ca totul e virtual... Daca aveti nevoie de mediator, eu ma ofer, dar nu cred ca voi fi in stare sa rezolv mai mult decit puteti voi singure, cu tasta si sufletul vostru... Hai, ma fetelor, vine primavara... E frumos sa traiesti si sa ai prieteni... Ce vreti, sa vin in tara, cind oi veni, si sa ma intilnesc cu voi pe rind!?! Ca sa nu va paruiti!?! Babygirl, Ioana si celelalte pacifiste... ziceti si voi ceva!
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
omustata spune:
Scuze ca mi-a aparut mesajul de 2 ori, dar dupa ce l-am trimis prima data am primit un mesaj de eroare si mi-a zis ca nu a fost trimis.
Monu-exact asa face Maya de cateva zile. Se arcuieste si se arunca pe spate de nervi. Sotul meu imi reproseaza ca am rasfatat-o, dar vorba ta, singurul rasfat este ca sta cu mine toata ziua. Ea se joaca singura numai 10-15 minute maxim. Apoi incepe sa planga si o las putin, dar de cele mai multe ori nu-si gaseste alta ocupatie. Poate ar trebui sa o las sa planga mai mult, dar nu prea pot. Pe mine ma mai salveza o jucarie, un premergator static ca sa zic asa. Arata exact ca un premergator, dar nu are roti si de jur imprejur sunt o multime de jucarii. In zilele ei bune poate sta acolo si o ora si atunci o tin cu mine in bucatarie si mestereste la alea. Oare in Bucuresti se gaseste asa ceva?
Poze Maya
omustata spune:
Nelia-si eu am incercat mobilizare generala de aici, de peste ocean, dar cred ca nu a ajuns pana la fetele din Romania
. Ce frumoasa relatie aveti tu si sotul tau! Va admir pentru asta.
Maricela-noroc ca am vazut mesajul Neliei caci altfel as fi uitat sa-ti urez bun venit. Scuze!
Poze Maya