Ma grabesc si eu sa scriu, dar la cat de incet merge forumul cred ca iar risc sa se incheie capitolul. Chiar asa cum faceti voi cand repostati mesajul la capitolul nou?Pentru ca nu vad unde se poate salva aici.
Multumim tuturor care ne-au felicitat pentru cele 10 luni si uram si noi La multi ani lui Paul si Serban. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
Elisor-si Maya este lenesa cu certificat de la mine
. Astia aici nu prea spun lucrurilor pe nume, asa ca nu mi-au zis ca este lenesa, dar stiu ca asa gandesc.
Margott-Maya nu merge nici macar tinuta de manute. I se impleticesc picioarele, nici nu stie ce sa faca cu ele. Imi pare rau ca esti suparata.
Monu-vezi ca temperatura poate sa-i creasca daca este asa de cald in casa. Iti spun asta pentru ca stiu ca asta vara cand am dus-o la un control la medic, fusese foarte cald in masina si acolo avea temperatura mai ridicata. Au tinut-o putin dezbracata ca sa vada daca-i de la asta sau de la altceva si i-a scazut.Eu pe Maya o tin numai la 21-22 de grade. Asa am facut de la inceputul iernii si cred ca s-a calit. Sanatate si
Alexiei.
Mai ma bate gandul sa-i iau si eu premergator Mayei in Romania. Aici nu-i iau pentru ca am scari si mi-e teama. Iar unde ar fi safe, ca se termina scarile este la demisol unde am mocheta groasa si este si frig rau. Dar mie mi se pare ca pe ai vostri i-a ajutat premergatorul, nu cum zic astia aici ca incetineste dezvoltarea. De fapt sora mea a avut premergator cand era bebelus si la 10 luni a mers singura. Spuneti-mi si mie care este mai bun ca o trimit pe sora mea sa-mi caute. Si cand merg cu el nu se impiedica de covoare sau de pragurile de la usi?
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72214" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (77)