Buna!
Am si eu o intrebare care ma tot framanta si acum la doi ani si doua luni dupa ce am nascut prin cezariana o fetita de 4.300 kg si 55 de cm. Am avut o sarcina foarte grea, cu contractii aproape permanente. In ultimele doua luni si jumatate inainte de nastere am stat numai in pat. Mi s-au dat medicamente, dar nu m-au ajutat foarte mult. Muschii abdominali imi erau aproape permanent contractati, burtica se intarea foarte usor si simteam ca ma sufoc, nu puteam face nici un fel de efort, nici macar sa ma plimb. Ati trecut prin asa ceva? Oare cerclajul ajuta, te poti relaxa si misca mai usor? Daca as avea un alt doilea copil, credeti ca as trece prin aceeasi situatie? Si o alta intrebare, in timpul travaliului vi s-a dat voie sa va miscati? Eu am vrut acest lucru, stiind ca ajuta copilul sa coboare mai usor, insa nici asistentele, nici doctora nu m-au lasat.
Va multumesc pentru raspunsuri.
va pup
buburuza
Nu e neaparat necesar ca la al 2-lea copil sa fie la fel. Eu am avut cerclaj la prima sarcina, tot din cauza contractiilor, dar la a 2-a a fost perfect, nu am mai avut contractii, colul a fost in regula, ce-i drept am luat Utrogestan.