Cluj rulz! - 42
Raspunsuri - Pagina 13
jozsaerika spune:
salut fetelor
dar totusi ce se intampla...ca nu mai scrieti ...vb. Marianei ....alta data abia reuseam sa tin pasul cu voi...acum tre' sa caut pana la pg.4 sa va gasesc..
ieri am avut o dupa-amiaza placut m-am intalnit la (un suc) si o tzigara cu Flavia (nu "impreuna") (uite ce scapare ca nu ii stiu nick-ul) si am barfit despre soacre si copii "zglobii"...
Stanca ma bucur ca au decurs bine lucrurile cu operatia
Cristiana m-am interesat de gradi si zic femeile ca atat gradi de stat cat si cea particulara sunt ffff. bune pe Alverna si cica ar mai fi una destul de buna pe langa complexul Mercur....si ne bucuram ca bunicul este externat si se simte mai bine...cati ani are? mie nu imi mai traiesc bunicii ori bunicele si mie asa dor de ei...
fetelor va doresc un we cat mai placut
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
Boca Daniela spune:
vad ca-i cam liniste pe-aici,eu acum mi-am culcat odorul si ma astapta o gramada de vase de spalat si apoi fac bagajul pe maine ca plecam la bunici la tara.
carrie spune:
fetelor sunt completly si cumplit de trista.
da bunicul meu a fost externat dar pronosticul e sumbru, infectia la plamani nu a fost stavilita si e ff slabit,se pare ca si in spital s-a sufocat rau doua nopti la rand si pericolul e ca se va sufoca.am o stare de spirit f proasta, sunt cumplit de trista.si da, stiu ca are 80 de ani dar il iubesc f mult.si o iubesc si pe bunica enorm si gandul ca poate ramane singura dupa 52 de ani de casnicie stiu ca o va termina.bunicii mei , toti fiind clujeni am fost f apropiata de ei, iar cand au murit parintii tatei am fost distrusa.nu sunt nici eu cea mai puternica fire si multumesc la Doamne Daomne ca nu mi-a dat greutati mari de dus.
off, sper ca nu v-am intristat, am simtit si eu nevoia sa ma descarc.
mama de luni e pensionara, si asta cred ca ma deprima umpic, ea a fost dintotdeauna stalpul vietii mele si ideea de pensie ma sperie umpic.
gata, trebe sa ies si sa reintru putin mai optimista ca acuma is de groaza
va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
steaua spune:
fetele (toate ca, ocupate in ultima vreme)
Cristiana, sanatate multa bunicului drag si o pensie cat mai lunga mamei. Si io am daramata cand a iesit tata in pensie; tata care era vesnic plin de energie....... nu mi l- am imaginat stand acada si citind ziarul printre ochelari (nu are), iutandu- se la tv etc. Si acuma e aproape la fel de activ. Asa ca no problem; lasa ca de mai relaxeaza si mama ta dupa o viata de munca. Asta nu inseamna ca o sa devina o bunicutza ca in povesti, cu ghemul de lana langa ea........
Noi raportam ca avem............ 3 dinti....... toti intr-o saptamana. Acuma inteleg de ce bietul bebel nu manca, era miorlait etc.
Svety, sa stii ca ai aproape de tine o stelista oricand. Aseara nu am vrut sa ma bag in discutii. Dar nu ma abtin amu: un om care da bani echipei nu se identifica cu echipa, cu istoria ei.
P.S. Roxana, si mie mi-a fost ciuda toata saptamana pe tine. Mai ales ca cunosc putin Austria. Auzi, da voi v- ati indragostit de tara asta, ca parca si in vara ati fost prin Viena. Am vazut poze cu Schonbrun- ul (nu stiu daca chiar asa se scrie)Dar ma bucur ca mai sunt mamici care pot sa- si ia vacanta.
Un vichend minunat!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
Boca Daniela spune:
Carrie ,imi pare tare rau pentru bunicul tau ca-i bolnav,e cumplit sa vezi pe cineva drag tie ca sufera,eu ii doresc insanatosire grabnica bunicului tau si tie putere sa treci peste necaz si sa revii optimista si vesela , ia un de la mine sa-ti treaca supararea.
svety spune:
Cristiana si eu sunt alaturi de tine. Si eu am iubit-o pe bunic-mea enorm si am suferit mult. Eu ii doresc cat se poate sanatate bunicului tau.
Corina, ai dreptate. Steaua e o istorie.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Dupa ce am scris un mesaj kilometric (dupa cum mi-e obiceiul!) si v-am raspuns la fiecare in parte (jurrrrrrrr! pt fiecare am scris cate ceva!!!) a picat netul exact atunci cand am trimis mesajul!
Si-a revenit dupa un minut!
Nu stiu daca mai am chef sa rescriu toata povestea; asa ca ....ma scuzati ca nu-s la subiect in seara asta!
Daca am companie revin.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Noapte buna!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Inchei si eu...Mihai mare treaba la calc. si ascultam "Child in Time". Se tot lauda ca are Fear of the Dark in original...pe caseta. O stiu! Nici nu cred ca se mai aude ceva ca-i mai veche decat formatia
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
svety spune:
Mai fetelor eram pe pag.3!
Noi ne pregatim sa mergem la socrii. Mi-e urat drumul asta de 2h, dar trece repede. Ne vedem maine seara.
albumul lui Dani
piticii lui Danutz