Cluj rulz! - 42
Raspunsuri - Pagina 10
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Sunt bine dar nu am chef de vorba, nu va suparati! Sa aveti o zi buna!!
Simona
asi spune:
Am revenit si eu cu bine.Totul e foarte bine la mine ,doctorul nu a descoperit nimic care sa nu fie la locul lui.Fibromul meu e mic ,e pe peretele posterior la uterului si deci nu e o cauza de infertilitate.Ceea ce ma bucur e ca nu a gasit endometrioza.
Inca sunt in recuperare.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
ralucames spune:
Buna dimineata !!
Stanca, tare mult ma bucur ca esti bine, ca ai scapat cu bine si mai ales ca vestile sunt imbucuratoare... se vede ca ne-am gandit intens la tine. Sanatate multa si recuperare rapida Razvan e bine?? se intelege cu bona?? lui de la Stefi
Criss., cum se mai simte bunicul tau?? Drum bun lui Mihai, sa se intoarca repede si victorios de pe meleaguri straineze
Mariana draga, nu fi asa suparata, pliiz... sigur o sa reluam obiceiul de a ne vedea regulat, dar cam toate suntem asa prinse cu treaba... (cel putin io)
Mai fetelor, sa vedeti ce am patit aseara... eram la bucatarie sa pregatesc cina, iar Stefania tot umbla besmetica prin casa, maraita si obosita...iar cand ajunge intre baie si dormitor, se aude o bubuitura... de sa mor nu alta... dansa urla de abia mai putea respira... dadu-se cu capu' (nici acum nu stiu unde-dar banui) in pragul de la baie si se lovise intre ochi, taman in diagonala... si acum are o vanataie adanca si lunga......
p.s. mi-am cumparat perdele la dormitor si camera fetei... la ea e cu Mica sirena si multi clabuci de apa... (inca sunt la croitoreasa pt. retusurile necesare)
O zi frumoasa in continuare
minunea vietii mele
ralucames spune:
Mai Svety, am uitat sa iti spun ca eu nu tin neaparat cu una dintre echipe, dar tare mi-ar placea sa castige RAPID... si stii de ce??? ca asa tare ma enerveaza Becali, de nu-l suport pe tv-u... intelegi??? Dar io nu mi-s microbista, niciodata nu am fost, asa ca... Dumnezeu cu mila... (tot tzin pumnii stransi lui Lucescu junior) Te pup, si pe Dani la fel
minunea vietii mele
svety spune:
Raluca ma fac ca nu am citit.
Stanca bine ca esti bine. Sa vina si o bucurie cat de curand.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
roxanicea spune:
raluca, pai se pate sa faci tu una ca asta? sa tradezi gasca care in majoritatea ei e stelista? si tocami cu rapid sa tzii? mai bine cu cfr cluj...dar nu cu cfr-stii din giuleshti! hai vino si tu in tabara stelei si nu fa nota discordanta !
e un naspa becali, dar crede-ma ca individu` copos il intrece inzecit! am lucrat la el 2 ani....si m-am cam lamurit cum e cu el....;nu vreau sa continui pe tema asta ca nu vreau sa vb urat despre nimeni, dar crede-ma ca nen-tu` copos e cahhhhhhhhhhhh!
hai steaua!
pupi
roxi foto
roxanicea spune:
stanca!!!!!!!!! ce bine ca ai revenit cu vesti bune! bravos! esti o viteaza !
pupi! te mai asteptam cu detalii!
roxi foto
carrie spune:
Stanca, uraa!bine ai revenit, ma super bucur ca esti bine de la noi.
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
asi spune:
Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine!
Mai am o veste buna: cumnatica mea a fost operata azi noapte si avem o nepotzica de 3.5kg.
Evenimentele importante
Razvan
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by asi
Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine!
Mai am o veste buna: cumnatica mea a fost operata azi noapte si avem o nepotzica de 3.5kg.
Evenimentele importante
Razvan
ehehe! ce bucurie e venirea unei bebelici pe lume! sa fie sanatoasa si sa va bucuratzi de ea!
roxi foto