Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Anya,merci., dr ne-a recomandat pt ca a avut o crestere accentuata, eu luna asta nu prea i-am mai dat laptic de la mine, plus ca ii transpira manutzele si piciorusele (desi nici eu nici sotul nu avem problema asta)...
vigantol ii dau 3 pic pe zi, tu zici ca 4 ar suplini acest Ca care ne face diminetile ffff amare? o sa expun problema data viitoare la dr. ca nu se mai poate asa!

of of azi iar ne-am trezit de dimineata, la 6!!!

Cristina_m, le-am luat de pe laredoute.fr

La multi ani zic si eu sarbatoritilor de azi: Miruna,Victor ,Vlad si Elena!!!!!!!!!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Tonnia, imi pare rau...tre sa citesc din urma sa vad cu cine te-am confundat!

Mergi la inceput

am uitat sa va spun buna dimineata!!!! raluca, eu am prestat curatenie pana acum (m-am apucat pe la 7).....mai am doar gunoiul de rezolvat si gata! si in dormitor la noi unde unii inca mai dorm!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Codrutza, irina, filmuletele voastre sunt ffff scurte? de 2 sec? sau am eu o problema cu WMP?? vrea update??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna fetele.
Am intrat in sfarsit ca a cazut netul la noi si de aseara de abia azi au reusit sa il faca.Le spunea sotul celor de la firma,"da' bine dom'le, dar sotia mea are nevoie de net ca de oxigen, ce vrei sa mi-o omori?"
Am scapat de febra, mai urmeaza sa reglam si scaunele si am scapat si cu vaccinul asta.
Norina se pare ca ai nostri au fost ghinionisti de data asta, sa va faceti repede bine ca e tare rau cand sunt ei bolnaviori.
Mifloricico, draga, am ramas muta, ce toooort!La noi n-am vazut asa frumoase, iar ale mele ies de toata jena, sunt catastrofa la ornat
Mercic la fetele care mi-au raspuns in legatura cu vaccinul.Sa speram ca v afi ok de acum.
Inca ceva, e adevarat ca dupa vaccin sunt mai sensibili si iau mai repede orice boala, intreb, ca vad ca azi e soare si as iesi in parc, dar mi-e frica de virusi.Sunt paranoica, stiu, dar asta sunt,alta mama nu mai face.
Va pupic

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

BiuMil, filmuletele nu sunt asa scurte. Poate iti face figuri media. Ce harnica esti... Vigantolul ajuta doar la fixarea Ca, nu cred ca suplineste Ca.
La multi ani bebeilor sarbatoriti azi
Dani eu ii masor fontanela cu metrul de croitorie, ca n-am liniar. Eu acuma o simt mai larga decat pana acum. Am intrebat daca se poate asa ceva si mi s-a raspuns ca nu. Deci nu am stiu sa masor fontanela pana acum.

Noi deja am papat out si ficatel de pui. Iar saptamana viitoare vreau sa incercam spanacul iar dupa 8 luni pestele (pastravul). Nu face nazuri la mancare decat daca nu a dormit inainte si atunci e mofturoasa. Eu ii fac si supica din legume si piureul de cartofi si carnita si ficatelul la aburi. Intradevar au alt gust. Sunt mult mai gustoase.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

sarbatoritilor de astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zane bune!!!
Multumim pt. felicitari Marlen, Anya, Ruxandra, Ina, Nanadana, Cristina_m!!! Pupici de la mine si de la Ana!!!
Ina, sanatate multa dintoasei buburoase mergatoare si in fund statatoare!!! Ce de progrese, wow!!!
Codruta, frumoasa-i Petra!!! Si umblacioasa si ea!!!
Ruxandra, Anya, tortul e facut la cofe Bon Ton de langa casa mea Ruxandra, aici, pe colt
Kid, felicitari pentru !!! Noi inca nu!
Alinam, sanatate!!! Daca tu faci tortul cu manutele tale va fi cu siguranta cel mai frumos!!!
Hahaha, m-am distrat si eu la capitolul salarii decente! uite-asa ajung oamenii sa-si dea in cap!
Noi am facut vaccinul aseara si azi-nopate a marait un pic vreo ora si ceva, ceea ce nu ne sta in obicei...ideea este c-am stresat-o si cu supozitor cu glicerina - ca nu facuse kk de 3 zile - pentru prima data supozitor cu glicerina - si dupa aceea si supozitor cu eferalgan preventiv; acum avem si 2 kk trecuti la catastif si vaccin efectuat si fara temperatura!!! Si vad ca e vioaie si binedispusa!!!
Cred ca nu mai face temp. daca n-a facut pana acum, nu?
Luni mergem pentru analize, ofofof...si incerc sa-i fac si un sumar de urina...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
LA multi ani Miruna, Elena, Victor si Vladut .

Vladut s-a trezit azi de la 5.30 ca doar avea o gramada de treaba, sa faka tort , scandal, sa afle toata lumea ca are baiatul 6 luni :).

tortul sa mai astepte ca masa are chef de plimbare, ma duk la metro sa mai scap de niste bani.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI FERICITI SARBATORITILOR ZILEI!!! SA FIE SANATOSI SI CUMINTI SI DESTEPTI!!!
Ioana, sa-ti traiasca Mirunica!!! wow, 7 luni!!! Ce mari copii avem!!!
Alinam, sa-ti traiasca Vlad Ioan!!!
Idalie, sa-ti traiasca Victor!!!
Inaa, sa-ti traiasca Elena-Noelia!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput