Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Alynutza felicitari pentru rochita!! sa o porti fericita1
Fetelor ce repede trece timpul si mai sunt atatea de facut iar mie imi este un somn..........
Multumesc . La somn subscriu si eu, sunt racita cobza si-mi curge nasul intr-una, deja mi s-a inrosit si ma ustura de-mi iau campii. Si degeaba am tot luat pilule din alea minune de le face reclama la TV, ca n-au nici un efect
jesia spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
jesia vezi sa nu-ti deochi soacra, sper sa dureze starea asta de bine, dak este ca a mea si nu tine decat o saptamana max , mai bine fara...
Da asa e ...dar cica vor sa se mute la tara si sa ne lase pe noi ( si pe frati-su) sa stam singuri aici...Doamne ajuta
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
krelia spune:
vreaaaauuuuu aaacaaaasaaaa
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Latido spune:
Buna, fetelor!
Vad ca si voi aveti probleme cu noul fus orar, pe mine m-a sunat prietena cu care trebuie sa merg la probat la 8 dimineata. A uitat ca de fapt maine avem programare.
Alynutza, felicitari pt. rochita. N-ai facut niste poze, s-o vedem si noi?
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
andreea_trend spune:
Ce fac miresicile mele preferate...
Nu stiu ce se intampla... acum ca a venit in sfarsit caldura si ar trebui sa topaim de fericire... noi parca suntem mai plostite ca niciodata....
Hai ... TREZIREAAAAAA....
P.S. am mai pus cateva poze in albumul Porumbeii...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Naty spune:
Buna dragi miresici!
Ma primiti si pe mine in gasca?
Sunt o viitoare miresica mai aparte caci sunt casatorita civil din 26 iunie 2004. Mai mult, la nunta noastra prima domnisoara de onoare va fi fetita noastra cea dulce, Ioana - Alexandra, nascuta pe 10 octombrie 2004.
Inca nu stiu unde vom face (sper ca mai gasim ceva) dar stim ca vrem sa fie in octombrie.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
krelia spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Ce fac miresicile mele preferate...
Hai ... TREZIREAAAAAA....
P.S. am mai pus cateva poze in albumul Porumbeii...
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
io ma declar invinsa
edit...ca uitai sa comentez pozele - te-ai tzaranit in vikend, bentitzoaso???
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Naty
Buna dragi miresici!
Ma primiti si pe mine in gasca?
Sunt o viitoare miresica mai aparte caci sunt casatorita civil din 26 iunie 2004. Mai mult, la nunta noastra prima domnisoara de onoare va fi fetita noastra cea dulce, Ioana - Alexandra, nascuta pe 10 octombrie 2004.
Inca nu stiu unde vom face (sper ca mai gasim ceva) dar stim ca vrem sa fie in octombrie.
Desigur ca primim - numai ca..trebuie sa te grabesti...resraurant, bisericutza..si restul!!!
Bine ai venit!
26 august 2006