Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
Carmen_Marieta spune:
fetele am si eiu o intrebare la voi: cam in ce perioada apar hainele de vara in magazine??? eu nu am mai fost la cumparaturi in marele magazine de mult, si imi trebuie ceva pt cununia civila, dak e prea tarziu apelez iar la croitoreasa..dar parca mai mult as vrea sa merg sa probez,si sa scap...
SunSmile spune:
Neata,
Noi plecam la ai mei, asa ca pe wikendu asta va pup de acum. Sa aveti soare...
O zi faina, pup!
Bravo iubita, banuiesc ccc ca esti o frumoasa!
P.s. Divi...
andreea_trend spune:
Neata,
Si noi plecam la munte ...
Sun ... Drum Bun si un
cate unul si pt toate zapacitele
am fugit ca tipa iubi dupa mine.
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Carmen_Marieta spune:
Vine vine primavara!!!!
Fetelor drum bun...., iar celor care raman in Capitala sa mai stam si noi la o vorba....
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Giova
A.cicel, chiar ma intrebat acum 2 zile, ce mai faci, ca nu ai mai postat. si uite ca ai aparut.
ce face bebelul?Inca nu stii ce e?
Inca nu stiu ce e bb. Am mai pus poze cu burtica...la 20 de saptamani... In ultimele 2 saptamani s-a dublat aproape.
19+
POZE
RAMONELLA spune:
SALUTARE FETELOR!!!
Eu sunt o miresuca din 2005,va doresc sa aveti o nunta ca-n povesti asa cum am avut si eu.Daca aveti nevoie de sfaturi va stau la dispozitie,mai ales pentru cele din cluj,le pot da recomandari.Eu am fost multumita de toate si a iesit totul ok.
Sa profitati din plin de aceste momente caci sunt unice in viata voastra,si sa vedeti cum la anul cand le veti citi pe miresucile din 2007 o sa va apuce nostalgia....
Va pup,Ramonella.
NUNTA
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
RAMON_RAMONEL
Giova spune:
A.cicel ce frumoasa esti!!! super!!!
De cate ori vad o imi dau lacrimile. Eu ma uit la burtica lor, ele la bebe. Frumoasa perioada.
Am uitat sa va zic, am fost la dr. joi si mi-a scos firele. dar tot nu mai e cum a fost . sa vedem acum, ca mi-a dat unda verde peste 2 sapt. si mie sincer, mi-e groaza.
Aviz , nasteti prin cezareana, asa nu exista nici o deformare a .... . Eu de cate ori pun oglinda si ma uit, ma apuca depresia.Numai ca, imi trece repede, ca-mi vad copilu cum imi rade si gangure si am uitat de toate. Am, avut ruptura de perineu, la ditamai cupilu. s-a vindecat dar nu s-a mai strans cum a fost.Daca ma va deranja la contact, trebuie interventie chirurgicala.
Eu care am fost contra cezarienei, acum o recomand din toata inima.
In albumul Marco: 2-3 luni, sunt noile poze:
poze bb Marco
Gio si Marco (6 ian. 2006)
ralu_trancu spune:
[quote]Originally posted by Giova
A.cicel ce frumoasa esti!!! super!!!
De cate ori vad o imi dau lacrimile. Eu ma uit la burtica lor, ele la bebe. Frumoasa perioada.
Am uitat sa va zic, am fost la dr. joi si mi-a scos firele. dar tot nu mai e cum a fost . sa vedem acum, ca mi-a dat unda verde peste 2 sapt. si mie sincer, mi-e groaza.
Aviz , nasteti prin cezareana, asa nu exista nici o deformare a .... . Eu de cate ori pun oglinda si ma uit, ma apuca depresia.Numai ca, imi trece repede, ca-mi vad copilu cum imi rade si gangure si am uitat de toate. Am, avut ruptura de perineu, la ditamai cupilu. s-a vindecat dar nu s-a mai strans cum a fost.Daca ma va deranja la contact, trebuie interventie chirurgicala.
Eu care am fost contra cezarienei, acum o recomand din toata inima.
In albumul Marco: 2-3 luni, sunt noile poze:
poze bb Marco
Gio si Marco (6 ian. 2006)
[/quote]
Poze vechi si noi