Miresele anului 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

krelia,iubita , am facut cum mi-ai zis.mi-am facut album pe webshots, si imi da eroare cand vreau sa pun niste poze , aici la albume.ca nu am nu stiu ce chestii.ce ma fac?
Eu fetelor, sunt rapidista.Asa ca, HAI RAPIDU!
Important e si ca Romania merge mai departe ,dar tare mi-e ca nu o sa iasa prea bine,indiferent de rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by tehereea

krelia,iubita , am facut cum mi-ai zis.mi-am facut album pe webshots, si imi da eroare cand vreau sa pun niste poze , aici la albume.ca nu am nu stiu ce chestii.ce ma fac?

pai nu le pui in albume...trebuie sa pui linkul aici...ceva de genul
http://community.webshots.com/user/tehereea
dar, poze in webshots ai putut sa uploadezi??

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

fetele de ce se sparg paharele cand intram in sala? si cum sa le spargem, nu ne murdarim sau le spargem dupa ce le-am baut? pai si la cat dam pe pahare nu putem sa le tinem amintire, sa bem din ele cand sarbatorim ani de la casatorie?
Lamuriti-ma si pe mini...ca-s grea de cap

Din cate stiu eu se sparg paharele dupa ce se bea sampania, in ideea ca "cioburile aduc noroc". Le-am auzit pe unele fete care isi fac pahare personalizate ca pe alea le pastreaza si sparg altele, dar pentru asta trebuie sa bei 2 pahare de sampanie...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eu tre' sa tratez mai intai cu maman ...sa imi dea voie sa iau 2 pahare (sau 4? ) pentru beut sampania de inceput...ca are ea unele mai "ordinare" ashea.......le pun o fungicica...cu o floricica ..si gata aranjamentu' ...si zdranc..cu ele pe podea!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

he he Elara, no offence, da' eu de cand am iesit din invatamant si lucrez la particular n-am avut veci concediu 15 zile neintrerupt, nici iubi, nici nu stiam de asa ceva. Oricum, cred ca se poate ce am zis eu (la mine cel putin) ca am vorbit cu un coleg care s-a insurat anul trecut si el tot asa a avut concediu.

Andreea, cand zici ca esti antialcool, inseamna ca nu bei deloc ? Sau ca bei doar foarte putin? Si eu sunt antialcool total, si ma tot cert cu iubi ca nu vrea sa bem sampanie fara alcool cand intram in sala la restaurant si eu ma tot supar de fiecare data pe el cand ajungem la "subectul" asta si-i reprosez ca vrea sa ma pilesc la nunta mea sa nu mai stiu ce-am facut...

Miresica de 15 iulie

sora mea albastra, hai....ca are dreptate viitorul mire! cum s abei sampanie fara alcool? chiar cerzi ca te vei imbata din 2 guri de smapanie pe acre le vei sorbi la intrarea in restaurant? nici eu nu mi-s betziva... dar hai nu imi spune ca iti cad genunchii dupa asa cantitate mica de sampanie!

cedaza tura asta si dai drepate! tine-te tare in alte treburi!

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

fetelor,
faza cu spartu` paharelor de catre miri dupa ce au baut sampania e tipica de ardeal, de aceea celelalte nu stiti de ea. si eu am intalnit-o numai aici.
cica cioburile aduc noroc.

pupilici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

roxi, unul din motivele pentru care nu beau alcool este pentru ca nu-mi place gustul. Singura chestie pe care am gustat-o (ca nu se poate numi baut ce fac eu) este Lacrima lui Ovidiu, si aia abia pun pe limba pentru ca imi place gustul care imi ramane in gura in final. Cred ca n-o sa ies deloc bine pe film/poze strambandu-ma de mama focului dupa ce beau din pahar. Si alte concesii legate de nunta n-am mai cerut, asa ca... n-are decat sa se pileasca el daca are chef.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

cred totusi ca nu pilesti din atat....
daca nu-ti place gustul, asta e altceva. dar si smapania fara alcool....cam acelasi gust are. asa ca ori o bei pe aia cu alcool, ori ii rogi pe prietenii mirelui sa iti puna suc in pahar....ceva fanta lemon care aduce ca aspect cu sampania...

sa nu ramai nemancata toata ziua aia...ca o sa te ia cu lesin in biserica, cum am mai vazut cazuri. as aca ia in fuga ceva in gura .

succes!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am trimis email saptamanile trecute la White Lady sa-i intreb ce si cum... ca as vrea o rochie de la ei... si mi-au raspuns ca in curand isi vor deschide magazin in Bucuresti, in zona Unirea
O sa mai astept un pic si daca nu ma anunta pe email (cum au promis) ii bat din nou la cap.
Mie de ex., la rochii de ocazie mi-au placut doua... bine, mi-au placut cam toate, dar doua in mod special:
http://www.whitelady.ro/okazie3.html ... daca se poate sa fie alta culoare ca imi sta ca naiba cu maro

http://www.whitelady.ro/okazie12.html ... si asta tot alta culoare... io in crem, mireasa in alb... nu prea merge

Aflu' lucruri noi de la voi... eu n-am spart nici un pahar... habar n-aveam... de fapt noi nu prea am tinut cont de obiceiuri... si poate de-asta nici n-a aflat.

tehereea si eu tot rapidista ... si al meu sot stelist ... nu se stie ce-o sa iasa la noi in familie ... eu am zis ca o sa fie 3-2 pt. rapid

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

am facut eu de ieri ce mi-ati spus.si am si reusit, azi insa cand mi-am bagat nasu' pe-aici sa vad si eu ce si cum,m-am gandit ca eu de ce nu apar cu album; ma rog.daca's blonda.sper sa fi reusit ceva

Mergi la inceput