Miresele anului 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Tehereea, cand ai cununia, te-ai dus cu ceva la doamnele de la inscriere, eu o sa merg pe 17 ca am cununia pe 29, sper sa reusesc sa ma inscriu pt 29, ziceau d-le la telefon ca o sa fie foarte multe cununii atunci

nunta 1Iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croc spune:

eh alynutza normal ca nu o sa se ne confundam mirele, glumeam., Ca si el mi-a facut la fel cand eram in cautarea rochiei de mireasa, mie sincer imi placeau astea asa mai simple, care sunt mai mult de seara, albe.(de plaja cum le-a numit el) Si tot timpul imi spunea ca daca vine o invitata cu o rochie mai "pompoasa" decat a mea (aia de plaja pe care as fi vrut sa o cumpar, dar nu am facut-o si totusi ma bucur) atunci ea va fi mireasa. Asa ca ii zic si eu acum, sa isi puna o gramada de briz briz uri, eventual un joben mare in cap, ca sa se deosebeasca de toti, sau un cal alb

Mi-am imaginat eu ca nu ai gasit in bucuresti costume la pretul asta. Eu am vazut la pretul asta din polyester unele, bine ca la pretul asta de fapt cumperi brandul nu calitatea.
So still looking! Daca mai stie cineva un loc cu costume frumoase prin bucuresti ....in afara de agnes....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am stat cu "reply" deschis vreo juma' de ora..ca ma luai cu altele...si acu'..uitai ce vrusai sa spun...si scriu si io la misto..sa iau puncte......ah..pardon..am uitat ca nu se contorizeaza...
.
.
.

AH..SI APROPOS....uitai si nu mai stiu...eu am zis buna dimineata cand am intrat aci, da??
saru'mana, dragelor

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

saru' mana! sper sa fi reusit.
ideea e ca eu mi-am facut "rezerv" la primarie .imi pare tare rau ,nu stiu daca altfel se poate.la sect 1(sotu e din sect 1) ne-au spus ca nu se poate decat cu 14 (parca) zile inainte.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tehereea

Mi-am ales si biserica, cea de pe Calea Victoriei,Sf. Nicolae Tabacu

tehe, update la listutza efectuat!

PS...se pare ca-mi prieste uitatu' la eclipsa....Gio...e de bine

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Salutare!
Mama, mama ce ritm aveti la scris! Voi scrieti 6 pagini cat mamicile scriu una.

Felicitari achizitoarelor pentru rochite, invitatii si alte minunatii.

Eu sunt fericita ca am dat cateva telefoane si am gasit restaurante care inca mai au liber pentru octombrie, majoritatea duminica. Ba la Triumf am gasit si sambata.

Acu tre sa ma mobilizez si eu si sotiorul sa mergem sa le vedem.
Of, daca zilele astea ar avea mai multe ore ... tare-i greu cu timpul asta.
Vorba prietenei mele "de asta-i mai bine sa faca omu` intai nunta apoi copilul".

Apropos de copil, daca prin peregrinarile voastre vedeti rochite de domnisorele de onoare please ziceti-mi si mie.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by croc

eh alynutza normal ca nu o sa se ne confundam mirele, glumeam., Ca si el mi-a facut la fel cand eram in cautarea rochiei de mireasa, mie sincer imi placeau astea asa mai simple, care sunt mai mult de seara, albe.(de plaja cum le-a numit el) Si tot timpul imi spunea ca daca vine o invitata cu o rochie mai "pompoasa" decat a mea (aia de plaja pe care as fi vrut sa o cumpar, dar nu am facut-o si totusi ma bucur) atunci ea va fi mireasa. Asa ca ii zic si eu acum, sa isi puna o gramada de briz briz uri, eventual un joben mare in cap, ca sa se deosebeasca de toti, sau un cal alb

Eu ma gandeam ca poate vrei costum din ala de are reverul satinat, sau frac . Pe al meu nu l-am luat dupa mine in periplul dupa rochitza, ca ma apucara superstitiile, asa ca el va avea surpriza in ziua nuntii (sper sa-i placa, as fi vrut sa-i stiu parerea, dar daca nu se poate nu se poate). Noi ne-am gandit sa luam un costum simplu pentru ca el il mai poate purta dupa aceea, spre deosebire de mine si rochitza mea, care este pentru "one time only".

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

sunt pe listutza,sunt pe listutza.
rochiam mi-am gasit-o la mag de langa cocor,nu stiu daca am voie sa spun.nici la magazinul asta nu ma gandeam,dar dupa ce am probat la ch phillipe,m-am convins.erau unele dragute, dar ca si material unele nu prea se potriveau cu renumele firmei.si nici nu a fost mult;a scapat ieftin sotu meu,cu 12 mil,mai tb crinolina,voal ,pantofi.stiu ca sunt cam depasita,voi ati trecut de mult de povestirile astea,dar vreau si eu sa va povestestesc.promit sa nu va mai plictisesc.cum pun o poza cu modelul de corset?sau alte poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Razucaaa, vreau si eu detalii despre firma cu pricina pe PM si niste preturi daca se poate!!! Saru'mana anticipat!!!

PS Welcome back - nu te mai citisem de mult timp!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by prisi

Tehereea, cand ai cununia, te-ai dus cu ceva la doamnele de la inscriere, eu o sa merg pe 17 ca am cununia pe 29, sper sa reusesc sa ma inscriu pt 29, ziceau d-le la telefon ca o sa fie foarte multe cununii atunci

nunta 1Iulie

detalii sa trecem pe listutza???

Bine ai venit!

26 august 2006

Mergi la inceput