batoane de slabit

batoane de slabit | Autor: crissandrada

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de aceste batoane?
Eu am 5 zile de cand am inlocuit 2 mese pe zi cu astfel de batoane. In rest mai mananc fructe, salate si iaurt 0.1%. Si multa apa 2-2.5 l pe zi.
A folosit cineva? Au dat rezultate?
Credeti ca tinand o astfel de dieta am sanse sa dau ceva jos?
Aaa si mai fac si sport. dar de abia am inceput si am o febra musculara ....

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
http://photos.yahoo.com/criss80serg

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristicdt spune:

Aceste batoane,sunt bune,dar nu ca sa slabesti ,ci doar ca sa te menti la greutatea pe care o vrei,de ce nu tii un regim ,cu care sa slabesti,si eu ma chinui de ceva timp sa slabesc,dar pe linga regim trebuie sa faci si mult sport, sa sari coarda,nu nu mai mananci paste,paine,dulciuri,prajeli si incerca sa mergi cat mai mult pe jos ,s-au sa alegi ,mai ales ca acum vine caldura,poti manca legume fierte-crude,fructe ,lactate degresate,soia,si ai sa vezi ca ai sa slabesti,eu stiu pe pielea mea,daca mai ai nelamuriri intreaba,pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Batoanele inlcocuiesc intr-adevar o masa dar trebuie sa fii f. atenta ce mananci in rest. Mai ales seara.
Bafta la slabit!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Pai sport fac si de mancat mananc numai fructe, salate si iaurt. Meniul meu arata astfel : dimineata un baton, la pranz un baton iar pe la 17 -17.30 fructe sausalata sauun iaurt. Dupa 18.00 nu mai manac. Si asta de 5 zile.
Sper sa dea rezultate pana la urma.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
http://photos.yahoo.com/criss80serg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Ce fel de batoane mananci?
Eu iau de la sala de fitnes FibrobarR de la Redis Nutritie si am vazut ca au si ceva zahar si contin 170 calorii.Totusi imi taie pofta de mancare ca nu-mi mai trebuie nimic.
Ascultam acum cateva zile la o emisiune medicala ca numai un soi respecta conditiile de slabit,unele belgiene dar nu au dat denumirea.Oricum,astea Fitness cica sunt o mare cacialma.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Ma inclin in fata unei astfel de vointe de fier.

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Da' ce batoane luati voi asa consistente?
Eu tre' sa mananc 3 batoane sa-mi inlocuiasca o masa...pe mine nu ma tine 1 baton pt 1 masa,eu sunt fomista nu gluma

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

crissandrada..daca te tii de regimul asta eu zic n-ai cum sa nu slabesti.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

si eu pap fibrobar,mi se par super bune si consistente.
acu,de slabit n.am prea slabit,da...mai sper,ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pai batoanele ajuta la slabit doar pt ca inlocuiesti o masa calorica cu batonul care are calorii putine. La fel poti sa inlocuiesti batonul cu o felie de paine neagra si niste fructe zic eu. mie una nu-mi plac la gust batoanele si in plus de asta sunt pline de chimicale ca orice alt aliment care intra la categoria dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

sa va zic cu ce puteti slabi ( cu vointa doar)
sotul meu ia proteine , e un praf care se combina cu lapte si iese un milkshake gustos . 1 cupa de praf are 25 de grame de proteine. si dupa un pahar de lapte combinat cu 2 cupe din alea nu-ti mai e foame vreo 5 ore. femeile consuma prea putine proteine ( trebuie 1g proteine/ kg corp / zi) si se spune ca ziua in care nu consumi suficiente proteine e ziua in care imbatranesti , asa ca atentie la proteine ( si de asemenea la excesul de carbohidrati)

Mergi la inceput