oligospermie(22)- putini, da' ne(buni)
Raspunsuri - Pagina 7

Liana30 spune:
miki ASLO e din cauza amigdalelor.. io sunt acolo..cand ai timp si chef ...stii unde sa ma gasesti moldoveancoooo
"Nimic nu-i imposibil!"

nusy spune:
Azi sotul si-a luat rezultatul de la analizele hormonale.Prolactina a iesit 166 mUI/mL(interval:98-456, deci buna), testosteronul 12.73(interval:9.9-27.8,deci bun) iar FSH-ul a mai scazut de la 21.98 in octombrie 2005 la 18.81 (interval 1.5-12.4,adica tot mare).Dar macar ma bucur ca a mai scazut un pic.Vad ca si testosteronul i-a scazut de la 17.23 in oct.2005 la 12.73 acum si nu inteleg de ce ,cu atat mai mult cu cat a luat si Tribulus Terrestris.Ciudat!Oricum,se incadreaza in limite...mai putin cu nemernicul de FSH.Maine venim la Bucuresti!!!
va
Nusy

miki-miki spune:
Bravoooo Nusy, ma bucur ! Cand a terminat tratamentul de dc Soare? Si de cand a terminat a luat BU si Tribulus Terestris numai? Analizele le-ati repetat la ac laborator? Ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun ! Of ! De-ar ajunge si sotul meu la FSH-ul asta ! Al lui este de 2,7 ori mai mare decat limita superioara. In curand o sa fii .
miki

nusy spune:
Miki:analizele le-a facut la acelasi laborator.Tratamentul dr.Soare l-a terminat la mijlocul lunii ianuarie ,dupa care a intervenit operatia si nu a mai continuat decat cu BU.Tribulus i-am dat cam acum o luna si numai o cutie,ca atunci cand a inceput-o pe a doua s-a oprit,s-a gandit sa nu-i afecteze testosteronul.In rest numai Bu,dar luat de trei ori pe zi,cu jumatate de ora inainte de masa,fara intrerupere.Vom vedea maine daca a crescut si nr.,dar dupa cum a scazut FSH-ul,eu zic ca da.SPER!!!!
Nusy

miki-miki spune:
Mai mult ca sigur ca sunt mai multi gigei. Cred ca a-ti ajuns la miliarde sau pe aproape. Astazi seara sa va culcati devreme ca sa fiti odihniti. Iti tin pumnii stransi. Sa intri maine seara sa-mi spui cum a fost.
miki

greuceanu spune:
Si eu cred ca am ajuns la miliarde, dar cred ca se ciocnesc intre ei si se anihileaza.Sper macar sa produc fara sotz ca sa ramana unul victorios.

miki-miki spune:
Greule sa inteleg ca dc apare si la mine unul si dc nu are cu cine sa se bata cap in cap va iesi victorios ?
miki

greuceanu spune:
MERSI NATASHO PENTRU INCURAJARI.
SPER SA SE INTAMPLE ASTA TUTUROR.
SA TASHNEASCA ASADAR...