oligospermie(22)- putini, da' ne(buni)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nusy deocamdata nu mai ia nimic...e pe moldamin ..trebe sa termine si apoi om vedea..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor mai intru si eu pe aici pt ca la azoo.. sufla vantul. Cred ca am ramas singura azoo... Dar eu sper ca in 20 de zile sa apar din nou aici. Am spus motivele sperantei mele la azoo..
Liano dracusor blond , grasul tau face moldamin pt ASLO ? Te intreb pt ca si al meu a avut ASLO f mare 700 iar limita era 200(Acum il are 300)si a facut aproape un an moldamin dat inainte de moldamin a facut alte injectii (una pe sapt) S-a saturat saracul de atatea injectii si a renuntat. Doctorul i-a spus ca tb sa faca vre-o 2 ani si uite ca nu s-a tinut de tratament. Iti spun asta pt ca ma gandesc ca infectia asta o dauna la gigei. Asa o fi?

Mergi la inceput

asa e miki dauneaza grav gigeilor...
da grasu meu pentru ASLO face moldaminul..el saracutzul doar ce a inceput....la el a iesit 600...tot din 200 normal...asteptam sa vedem ce o iesi dupa prima tura de moldamnin...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana nu stiu la ce spui tu tura. al meu a facut un moldamin pe luna si mai inainte penicilina una pe saptamana timp de o luna parca.
Si zici ca dauneaza gigeilor? Ti-a spus dc? Pai de aceea au disparut la noi de tot.
Fetelor voi ce stiti de stafilococul aureu ? I s-a depistat lui barbatu-meu la cultura uretra si acum facem amandoi tratament. Eu am cautat pe net dar nu am reusit sa vad efectele date de ac stafilococ. Ma puteti lamuri si pe mine pt ca eu sunt in ceata de tot. Se poate ca ac stafilococ sa fi daunat gigeilor?
toate fetele !
miki

Mergi la inceput

nusy "La multi ani" sotzului tau..
ete ca nu uitai.
da vaz ca lipsesti...asa ca singura...
stiii de ce????
e ziua si a lui socrela mea..asa ca ii zic si ei "La multi ani" si mai beau un gat..aoleuuuu pana diminetza ma fac turta..
hic...hic.. gal gal gal..hic..hic..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Nusy la multti ani si din partea mea pt sotul tau ! Sa primiti vesti bune de la dl dc Soare si in curand sa va puteti tine comoara in brate.
Astazi cred ca ai stat numai in bucatarie si ai pregatit bunatati pt sotiorul tau. Te asteptam sa intri pe DC cat mai repede.

miki

Mergi la inceput

miki tura la mine inseamna 20 de moldamnine..adica 20 de saptamani.....mi'a zis dc ca poate sa fie si asta o cauza...
si vezi ca si stafilococul ala poate sa dauneze...o sa caut si io sa vad daca te pot ajuta cu ceva...
stai asa..ca revin..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liano te dulce. Astept ! Nu plec nicaieri ca oricum sunt singurica si vad ca pe aici e agitatie mare.
Faceti chef in pijamale si mancati tocinei cu smantana?
Hai ca vin si eu la tocinei!

miki

Mergi la inceput

http://www.med-online.ro/simptome/100/100_002.php
ete aci gasiii ceva..sper sa'ti fie de folos..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana multumesc pt adresa. Pe asta o gasisem si eu dar nu am inteles mare lucru din ea. Nu spune ce se intampla dc nu este tratat. Oricum, iti multumesc!
Eu tot in ceatza raman !

Mergi la inceput