oligospermie(22)- putini, da' ne(buni)
Raspunsuri - Pagina 13

ANUSKKA spune:
Buna fetelor.Ma primiti si pe mine in clubul vostru?Sunt bucuroasa ca sunt alaturi de voi,dar sunt trista ca fac parte din fan clubul olispermistelor.Sotul meu a fost dg cu oligoastenospermie adica 50 mil/ml,20%rapid progresivi,20%lent progresivi si 60% imobili.La nr ar sta el binisor,dar la mobilitate......Lent tata,lent.Acum face trat Liviei cu Naprasnic,BU,Zn,vitA,ulei de catina.Sper sa se vada ceva rezultate.Dar ce m-a mirat pe mine si m-a determinat sa va scriu e ca sotul meu a facut doar spermograma si spermocultura{unde nu a crescut nimic}si vad la voi o groaza de alte analiza,mai ales FSH-ul.Ce e asta frate,ca n-am auzit de el pana acum{si am umblat de vreo 6 ani la dr}Si ce alte analize au mai facut ai vostri soti?
Va pup si astept raspunsurile voastre.
PS:Pot sa va marturisesc ceva?desi va citesc doar de 2-3 luni simt ca va cunosc de o viata.
Ana.T.

nusy spune:
Flavia Ramona:l-am sunat aseara pe dr.si i-am zis de cele 2 radiografii(facute si in zona lombara,unde mai pui?).Cand a auzit...a zis:"de ce nu mi-ati spus de la inceput...acum mi-a mai venit inima la loc(fusese,initial, foarte deceptionat de aceasta scadere).Pai asa se explica diminuarea numarului precum si faptul ca multi erau imobili(iar sotul meu a avut mereu nr.mic dar mobilitate super,+++)."
Dupa care ne-a spus ca iradierea este chiar o metoda de sterilizare masculina.Si ca el nu putea pune totusi involutia asta doar pe seama operatiei in sine,ca nu prea avea cum sa afecteze chiar in halul asta,dar asa,da....se justifica rezultatul.
Asa ca acum ne-am mai linistit si...cu forte noi o luam de la capat cu tratamente naturiste.
Nusy

bubulina1 spune:
Bine ai venit ANUSKKA! Imi pare tare rau insa de rezultatele sotului, dar exista mereu o sansa. Analizele hormonale am inteles ca se fac si la barbati atunci cand se suspecteaza ca afectiunea este din cauze hormonale. Analizele sunt: FSH, LH si prolactina. Dar nu se incepe cu astea, ci se cauta alte cauze (infectioase), apoi se face o vizita la urolog si apoi endocrinolog daca mai este cazul. Naturistele insa fac foarte bine la barbati, trebuie luate insa minim 3 luni!
Speranta moare ultima!

bubulina1 spune:
Fetelor, ati auzit de Apilarnil Potent Y? Este produs de Biofarm.
"Prezentare farmaceutica: Drajeuri continand apilarnil liofilizat 30 mg, extract de telina deshidratat 90 mg, metiltestosteron 7 mg, acid folic 5 mg, iohimbina clorhidr. 4 mg, papaverina clohidr. 60 mg, glicerofosfat de calciu 80 mg (flac. cu 40 buc.).
Actiune terapeutica: Biostimulator al functiilor sexuale la barbat, vasodilatator in sfera pelvina."
Ce parere aveti despre el?
Speranta moare ultima!

nusy spune:
Nu am auzit,dar suna bine....vad ca contine si telina si acid folic...De luat in seama!!!!
Nusy

miki-miki spune:
Anuskka draga mea, dar sotul tau are 50 mil/ml . De ce oligospermie? Eu stiu ca val normale sunt de 10 - 20 mil / mil. Sau nu stiu eu bine?
Da-i BU si se vor inzdraveni gigeii care sunt lenti imediat.
Miki

miki-miki spune:
Bubulina produsul despre care ai vb tu nu este un produs 100% naturist si fara recomandarea unui medic nu cred ca tb luat. Despre apilarnil si polen am citit si eu ca sunt f bune pt barbati . Am citit despre o cura de polen in care se incepe cu o lingurita rasa pe stomacul gol apoi a 2-a zi o lingurita plina, a 3-a zi o lingura rasa , a 4-a zi lingura plina si se continua asa pana se termina un KG de polen.Mie mi se pare o cantitate prea mare (o lingura) dar cred ca dc se ia o lingurita in fiecare zi e f bine. Polenul este o sursa naturala de testosteron si un antibiotic f bun. Tb avut grija ca nu cumva pers respectiva sa fie alergica la polen.
Cea mai buna cura este cea cu PASTURA , dar e f scumpa si nu se gaseste. Pastura este hrana albinelor si dc ac este scoasa din stup albinele mor.
Produsele apicole au dat rezultate f bune intotdeauna si nu au cum sa dauneze organismului.
Merita incercat!
Miki

titelu spune:
Gatuit de emotii va spun ca aseara mi-am dus Matza la spital.Samburicul s-a plictisit de stat in burtica si vrea sa vina in lumea noastra,se pare ca pina deseara il vom avea printre noi

Liana30 spune:
titeluuuuu
il asteptam cu bratele deschise...
haiiii Matzahaiiiiii..io tin pumniii..
"Nimic nu-i imposibil!"