oligospermie(22)- putini, da' ne(buni)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

flavia ramona, sa-ti traiasca fotbalistul din burtica, sa fie sanatos ai sa ai o sarcina cat mai usoara! Noi am inceput deja sa luam branca ursului si napraznic, azi am fost la ginecologul meu si i-a dat Vibramicina si Vitamina E si peste 3 luni repetam. Doamne ajuta sa se rezolve cu antibiotic, ca barbati-miu e ultimul om care isi doreste sa mearga la medic!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ramonicoooooo sper sa fie fotbalist,,iar daca nu si o voleibalista e bunaa sa'ti traiasca indiferent ce'o fiii!!!
si sa nu te mai aud!!!!!"daca ma primiti" auzi la ea..pai cum fatoooo sa nu te primim?????ha?????ia vezi!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,m-am mai gandit la ceva....sotul meu a facut in 2004 o intoxicatie f.f.f.urata(banuim ca de la o bere),s-a intamplat sa o faca vineri noaptea si nu s-a dus la cabinetul medical.A luat pastile antialergice dar degeaba,pana luni s-au extins atat de urat incat se unisera unele cu altele(petele),pielea i se facuse ca o pojghita, i se umflasera si pleoapele.Cand s-a dus la cabinet,luni,dr.s-a ingrozit,a zis ca putea sa moara,daca avea organismul putin slabit(si o mica raceala ar fi fost deajuns).I-a facut pe loc o injectie intravenos si apoi inca 2 zile,dupa care i-a trecut.Se poate oare sa fi dus si asta la oligo???Ati auzit cumva de asemenea cauza?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusypai si FSH-ul de ce a crescut? Ca nu s-au mai produs gigei? Pai dc e asa si la mine stafilococul aureus+ ASLO 700 sa fi fost cauza cresterii FSH-lui? Poate se rezolva cu un tratam . Noi nu am facut o spermocultura dar ac cand se recomanda? In spermograma sunt 200 leucocite/mm3 normal <1000
Sa fie cazul sa facem o spermocultura?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki,eu zic ca spermocultura se recomanda cand nr.leucocitelor este mare.La voi nu ar parea sa fie cazul.Dar ati putea s-o faceti totusi,ca nu strica.Si noua ne-a zis dr.(stii tu care) ca nu e cazul sa facem spermocultura pt. ca nr.leucocitelor e f.mic,dar eu m-am hotarat azi ca ar trebui totusi s-o facem,iar sotul a fost de acord.Asa ca,cat de curand, o sa mergem la Constanta(care e mai aproape), la Synevo-Medicover (imi convine ca au prg. si sambata de la 8 la 12) si o sa facem si spermocultura.Costa 250.000 lei.(asta sunt eu,azi)

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy sunt curioasa de rezultat. Dc iese ceva la leucocite putine at o facem si noi. Ar fi ceva sa se rezolve cu un tratam pt o infectie.
Si eu vreau sa fiu asa dar nu pot . Deabia scriu la tastatura.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili77 spune:

in primul rand imi cer scuze ca sunt off topic, dar pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. mi-am facut programare la dna dr cezara bucur prin ianuarie (am sunat la spital)si mi s-a spus sa ma duc pe 10 martie. cand m-am dus atunci mi s-a spus ca dna dr s-a operat si va mai lipsi vreo saptamana, sa revin atunci cu telefon. am sunat iar si m-au reprogramat pe 26 MAI, simt ca inebunesc. Va rog ajutati-ma cu un nr de mobil al dansei.v-as fi foarte recunoscatoare. puteti sa-mi dati un bip si va sun eu. nr. meu este 0723.331.885-lili
in alta ordine de idei, si sotul meu este oligoastenospermist, acum ceva mai optimist, pt ca in urmaunui tratamen cu BU, Zn, vit. E, vit C, acid folic,vit A, etc a crescut nr de la 480.000 / ml la 4.120.000 / ml si mobilitatea A+B la 40%, in doar cateva luni.
Va multumesc mult.

Mergi la inceput

lili ti'am trimis sms..multa bafta!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Noi am primit tratament pentru numar mare de leucocite: vibramicina 2/zi cate 10 zile/luna timp de 3 luni, apoi repetam spermograma. In plus luam vitamina E forte - 20 zile/luna, BU si napraznic. In scurt timp o sa iau si Zn, ca stiu ca e bun pentru testosteron. Daca singura problema e infectia, in 3 luni ar trebui sa fie o imbunatatire vizibila.
lili77, cate luni a tinut sotul tau tratamentul?
miki-miki, voi nu aveti mai leucocite, deci nici infectie! De ce faceti spermocultura? La un urolog ati fost?

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

bubulinoooooo io te si multa bafta!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput