Regim pentru colesterol marit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nikole atunci trec pe ceai de ventrilica mai ales ca sunt si o fire nervoasa.
Oare se gaseste sub forma de plicuri?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Se mareste si pe baza de stres...oricum regimul alimentar conteaza mult...eu cunosc o persoana care a avut pe ste 400 si in citeva luni a scazut sub 200 numai cu regim alimentar....se pot incerca si tratamente homeopate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by yardley

Doamne, asi, te sperie 208? La 29 de ani aveam 260, la baza fiind stresul.Alimentatia era normala. Acum e ok. Iti recomand ceaiul de ventrilica timp de 1 luna. Are gust neutru, aduca fara gust. Iar despre regimul alimentar as zice sa tii cont de regim dar nu exagerat.

Exact, Stanca, si eu am avut din cauza de stress pe la vreo 25 de ani colesterolul 250. Am plans atunci de necaz stiam ca nu exagerez, ba chiar eram la dieta...nu am facut nimic si mi-a ...trecut. Acum eu zic sa mananci mult ananas crud, stii ca se gaseste la Billa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Eu sunt graviduta si mi-a iesit colesterolul 251! In conditiile in care sunt foarte activa, nu ma stresez, nu mananc gras, nu mananc oua deloc, carne de porc foarte rar, lapte pana in 1,8 grasime, mananc fructe etc. Nu imi explic. trebuie sa ma alarmez sau imi va trece? Trebuie sa tin un regim alimentar?

va pup!

petra 35+

Mergi la inceput