Bebelusi de iulie-august 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multe Luni! sarbatoritilor zilei!

** CRISTINA ** [ mitub ]
** IOANA-BIANCA ** [ beby ]
** ALESIA ** [ Costi ]
** MIHNEA GABRIEL ** [ Monica-Elena ]
** MIHAI ** [ Cris Ciurea ]
** GEORGE CALIN ** [ monik25me ]
** TUDOR ** [ oanabomboana ]
** SEBASTIAN MIKAEL ** [ Kulta ]

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari mai repede ca sa va jucati toata ziua cu parintii!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Vali, iti dau reteta mea de perisoare din care o sa-i fac Iuliei, o poti incerca, daca vrei.
Ingrediente: carnita de pui tocata f. marunt, un pic de orez, 1 galbenus crud, un strop de ulei de masline, un pic de patrunjel verde, poti aduga un praf de sare daca ii dai lui David, eu n-am sa pun.
Pentru gust poti pune niste praz tocat fin. Amesteci totul si faci perisoarele pe care le fierbi in supica.

Cantitatile le faci tu, in functie de cate portii pregatesti.

Reteta poate fi folosita si pt. ardei sau rosii umplute, asa, ca pt. varsta lor .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumim frumos Cati de urari. Azi comoara mea face 9 luni. Mergem si la biserica sa il impartasesc.

Luizam bine ai venit la noi. Eu ptr pete folosesc vanish si ca detergent sano.balsam nu pon la rufele lui. Cat despre diversificare poti s aii inrtroduci aproape orice. Noi la 7 luni jumate am mancat spanac asa ca baga. Daca copilul e mancacios si nu face alergii ii bagi d etoate incetisor. Noua ne-a dat voie dr sa ii dau din mancarea noastra cu conditia s afie fara sare, condimente si fara prajeli si rantasuri. Eu oricum nu gatesc cu asa ceva asa ca avem liber la trocul lui mami si tati

Anis pupam fata mucioasa si nu mai fi asa panicoasa ca iti atragi singura toate belelele. Asta este copii se si imbolnavesc, se si lovesc fac si prostii ptr asta suntem noi mamicile sa fim langa ei sa avem grija de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe luni, Mihnea Gabriel! (Monica Elena)
La multe luni, Mihai! (Cris Ciurea)
La multe luni, Cristina! (mitub)
La multe luni, Ioana Bianca! (beby)
La multe luni, George Calin! (monik25me)
La multe luni, Tudor! (oanabomboana)
La multe luni, Alesia! (Costi)
La multe luni, Sebastian Mikael! (Kulta)

Sa cresteti mari si sanantosi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele

Ingrid stranuta non stop, ii curge nasul numai apa.are si 37.7 acum
Saptamana trecuta sotul a fost racit, am luat si eu raceala, de am stat numai cu masca la ea.Dar saptamana asta la inceput sotul iar avea niste mucisori, nu stiu cum face si el.Cred ca de la el a luat-o.
Ca de afara...nu stiu am scos, 2 z, cate 1 ora,numai in spatele blocului, n-a intrat in contact cu nimeni nimik.

In casa, am incercat sa pastrez o temp de 22-23...plus ca am cumparat si umidificator...nu stiu cum sa mai fac.

Stiu ca la pneumonia aia virala, dupa tratament ,vindearea completa se face cam in 2 sapt.Dea sta imi e frica , a avut atatea, e normal sa fie imunitatea ei scazuta...de aia cred ca a si racit.
Dar cum sa fac s-o tin intr-un glob de sticla>?

A mancat putin dimineata asta..sa speram ca doar am nimerit-o cand nu era foame.Oricum e schimbata fata de ieri ,azi arata mai bolnavicioasa..
A dormit azi noapte cu mine in pat..si cu sprayul cu apa de mare...ca se chinuia tare cu mucisorii..

Deja cred ca o sa-mi pierd mintele.A doua fac a mea intrerupta e de psihologie.Cred ca am sa trec in randul pacientilor curand.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Offffffff, Anis, numai asta nu-ti lipsea. Tu nu ai nici o vina, pur si simplu si vremea asta favorizeaza racelile usore. Sunt sigura ca Ingrid isi va reveni repede. Despre citrice, eu zic sa nu te arunci cu cantitati mari, avand in vedere ca ati avut de curand probleme cu stomacelul, mai bine da-i vitamina C din fiola, parca Monica-Elena ii dadea lui Mihnea asa ceva si-ti spune ea mai multe. Si de Panadolul ala ma tem pentru stomacelul ei, incearca macar o jumatate de zi sa-i scazi temp cu comprese cu otet si spirt la incheieturi si daca nu da-i apoi Pana. Eu zic ca si niste vitamine ar ajuta-o, n-au ce sa-i strice, isi mai intareste organismul. Imi dau si eu cu parerea, te rog sa nu te superi, tare rau imi pare ca treci prin asa ceva si iti inteleg frustrarea si ingrijorarea si eu as fi turbata de spaima in locul tau. Numai bine va doresc.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Vad ca nu s-a inchis subiectul, continui deci tot aici. Noi am planuit o multime de excursii WE asta, vrem sa stam cu fata cat mai mult pe-afara ca e tare cald. Ieri nu a prea mancat, iar azi-noapte nu a supt decat 1 data pe la 5. S-a mai trezit, am tot intors-o cand pe spate, cand pe burtica, cred ca intepeneste dupa 3 ore si de-aia se trezeste. Azi inca nu a papat nimic, a plecat cu tati la plimbare si a adormit. La noi parca vine vara, asa e de cald, nu stiu cu ce s-o mai imbrac, mi-e teama si mie de perioada asta.

Va doresc numai bine la toate, poate zilele astea nu voi mai apuca sa scriu.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Da, i-a placut la culme branzica...S-a lins pe botic ca un motanel si a mai mancat si laptic de la mami, pe urma...

La noi totul e pe dos, ii dau dintii dar iese la inaintare un canin...Frumos, nu?

Cred ca si noi vom sta mai mult pe afara in week-end...Intr-adevar, parca iti e frica sa il scoti pentru ca nu stii cu ce sa il imbraci...Edut oricum transpira foarte tare si devine extrem de mofturos daca ii e prea cald.

Voi ce faceti?Un parc, ceva??

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetelor! Unde sunteti cu toatele? Ajunseram pe pagina2a de la clubul scutecelor!

Trimit si eu un "la multi ani!" mai tarzior bebelusiror de 24!
Vali - cred ca esti fericita ca ai auzit "mama" din gurita mult iubita!

Mey, fetelor, am ramas trasnita. N-am avut de lucru mai devreme ca dormea ala micu' si intru pe "bebelusi de mai" sa vaz si eu ce fac puiutii nitel mai mari si ce credeti? Se cearta fetele alea in disperare! Ca cica io nu te felicit pt. al tau ca nici tu nu m-ai felicitat pt. al meu, si chestii din astea!

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Scuze, am vrut sa zic "La multi ani" bebelutilor de 25, io credeam ca azi e 24, sunt ametita!
Bineinteles ca urarea ramane valabila si pt. cei de 24!

Da' unde ati disparut toate?

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput