Slabim mincind din 3 in 3 ore (8 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

nora se pare ca sunt prima in top rusinica cu 0,9 kg in plus. Se vede ca m-am distrat .
Cantarul arata 60,6 kg.

Monica

Monica, te rog sa le primesti cu zimbetul pe buze

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Sabina, un buchet intreg pentru tine?Saptamana viitoare vreau si eu ....
Mihaela, asta e.Trebuie sa mai si stationam , dar sunt sigura ca saptamana viitoare furam o floare, macar impreuna
Monica, de la toata gasca si te rog sa dai si tu cat poti de tare.Aseara am mancat pizza.Da' de azi...cura de slabire drastica.
pe obrajori.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

....si care e raportul tau, Carmen ?
Ceri sau...?

Nora

Mergi la inceput

Eu sunt fericita, desi cu Tom, cintarul indica mai putin ...un pic decit la ultimul raport...Ma cintaresc din nou maine dimineata, cind sper sa nu mai fie prin preajma . Nu e singurul motiv de fericire...dar acesta e secretul meu...
Pe de alta parte, s-au scos iar posturile acelea la concurs si trebuie sa iau o decizie...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fetelor multumesc frumos!

Sper ca si saptaman viitoare sa pot scade cu cateva sute de grame...Desi am fosrte multe dulciri in casa si nu stiu cum sa scap de ele mai repede...ca tare ma mai tenteaza.
Nu va faceti griji ca ve-ti slabi si voi...va dau eu floricele ca sa prindeti curaj@@

La noi a azi...am afcut pt cina pt sotz...pulpe de pui la cuptor cu multe legume.Din care voi papa maine dim.Insa imrastie un miros in toata casa...ata ete...
Nora spor la gandire

boze
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nora, raportul meu e undeva pe pagina 3.Ca sa nu-l mai cauti, te anunt ca cer , merit si totusi am o .Adecatelea 81,5kg.
De azi sper sa nu-mi pierd ambitia, venita cu vremea frumoasa de afara si sa ma tin de dieta.Vreau ca marti ce vine sa ma laud cu kg si cm lipsa la masuratori.

Mergi la inceput

Devylla, multumesc pentru flori .Azi am vazut la cineva intr-o gradinuta, viorele si ciubotica cucului...chiar am simtit ca vine primavara.In drum spre casa cred ca am sa cumpar niste zambile sa duc aerul de primavara si in casa mea.Si poate alung raceala...
Nora , daca crezi ca vor fi facute, IAR, aranjamente, nu-ti mai pierde timpul si banii cu acest concurs.Insa, daca e pe bune, NU TE LASA, NOI ITI SUNTEM ALATURI si strigam cat ne tine gura.HAI NORA

Mergi la inceput

quote:

Nora, raportul meu e undeva pe pagina 3.Ca sa nu-l mai cauti, te anunt ca cer , merit si totusi am o .Adecatelea 81,5kg.
De azi sper sa nu-mi pierd ambitia, venita cu vremea frumoasa de afara si sa ma tin de dieta.Vreau ca marti ce vine sa ma laud cu kg si cm lipsa la masuratori.

Carmen
, s-a marcat...dar eu eram obisnuita cu tine sa ne uimesti cu slabitul...cite 1 sau chiar 2 kg...

Nora

Mergi la inceput

quote:

Devylla, multumesc pentru flori .Azi am vazut la cineva intr-o gradinuta, viorele si ciubotica cucului...chiar am simtit ca vine primavara.In drum spre casa cred ca am sa cumpar niste zambile sa duc aerul de primavara si in casa mea.Si poate alung raceala...
Nora , daca crezi ca vor fi facute, IAR, aranjamente, nu-ti mai pierde timpul si banii cu acest concurs.Insa, daca e pe bune, NU TE LASA, NOI ITI SUNTEM ALATURI si strigam cat ne tine gura.HAI NORA

Sunt in fata unei decizii importante. Ma gindesc...intens !
Merci de galerie !!!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Carmen cine stie, daca punem sunca de la sunca, poate primim o floricica(amandoua), o vom imparti noi pe urma intr-un fel sau altul
Hai Nora
Cat despre k-k, nu am mai facut de vre-o 2-3 sapt ca in ultimele dati, parca il mancam degaba, nu se vedea nimic la cantarSi am zis sa iau o pauza, poate , poate ca s-a obisnuit organismul.Mai stau putin (adica inca vre-o 2-3 sapt), dupa care incerc iar.

Eu una am facut o lasanga de , norocul meu ca am dat raportul azi, pana martea care vine poate scap de
Acuma astept sa mi se trezeasca mandra, dupa care la plimbare prin oras ca e asa de frumos afara

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Nora, pai cu pizza de aseara, de unde sa slabesc?Unde mai pui c-a mers bine si o bere cu ea.
Cum, nu scoateti biciul?Da' ce bune sunteti.Cred ca vremea de afara v-a facut mai indulgente.
Mihaela, nu stiu cate grade sunt la voi, dar aici sunt 18 (au spus la radio).Daca nu e frumos la voi, te astept la o plimbare in orasul meu.Sa vezi ce miscam noi acul la cantar.

Mergi la inceput