Mamici de sept-oct 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
anangel_lexi spune:
Ralukutza, cu placere, iti urez mult succes!
Roxana01, bine ai venit printre noi! Tu esti cea care echilibreaza cel putin pentru moment numarul de fetite fata de cel al baieteilor. Avem 3 fetite si 3 baietei pe listuta, deocamdata! Sa ne traiasca toti bebeii!!!

14+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
nm_stelu spune:
Salut !! Ma numesc ta si voi deveni mamica in luna septembrie 2006, in jurul datei de 25 sau 26, dupa cum sustine medicul meu. Ma bucur mult sa ma pot alatura voua !! In plus va doresc, asa cum imi doresc si pentru mine, o sarcina usoara, o vara frumoasa si ...... nasterea suportabila !!
ta Neagu
katia spune:
Mi-am pus si eu cateva poze pe yahoo....sper sa le puteti vedea. Sunt cateva poze de la nunta (cu fostul sot....sper sa pot in curand sa pun si poze cu tati) si doua poze cu bb - daca aveti timp si placere.
pupici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/album?.dir=/bdf3
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Alé spune:
Buna fetele.
Multumesc mult de tot pentru incurajari, sint foarte impoartante cind te simti cu moralul jos. Multumesc inca o data, sinteti niste mamici foarte grijulii
.
Eu nu ma simt prea grozav nici astazi, dureri de burta am in continuare, secretie singerie e inca... asa ca nu stiu cind m-oi face bine. Ferice de inni care o simte pe bebelina zilnic si macar stie ca e bine. Io nu simt nimic
si stau cu inima strinsa.
vauva draga, si tu ca si toti cei din jurul meu ma intrebi de la ce s-a format hematomul. Iar io, in spaima in care eram, am uitat sa-l intreb pe dr
. Asa ca n-am nici cea mai vaga idee. Dar lasati fetelor ca o sa rascolesc internetu si oi gasi eu ceva...
raluca, ma bucur ca te-ai decis sa iti schimbi medicul, eu n-am indraznit sa iti sugerez, pt ca nu stiam cit de multumita esti de el... De ex. medicul meu a fost in mijlocul unor controverse aici pe site, dar nu l-as schimba pt nimic in lume. Chiar daca nu imi spune/face intotdeauna ce consider eu ca ar trebui. Succes in gasirea unui medic asa cum meriti.
Am fost si eu astazi sa fac prima analiza de anticorpi si acu stau cu inima strinsa sa vedem cum iese...
Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco. Pina la urmatoarea, o sa stati linistite
.
Fetele, multumesc inca o data pentru incurajari si gindurile bune si mai scriu un pic mai tarziu - acum m-a palit somnul si nu reusesc sa ma concentrez deloc. Va pup.
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
13+ | Alé
katia spune:
Ralu, vreau sa-ti spun ca eu am fost la fel de constiincioasa ca si tine si dupa ce mi-a recomandat o cunoscuta rezidenta doctorul la care merg (apropo ca am uitat sa zic - dr Poenaru, Bucur) am cautat pe forum informatii si am gasit pareri si pro si contra. Am mers totusi la o prima consultatie si am ramas placut impresionata. Prima mea consultatie a durat ceva mai bine de o ora, iar a doua cam 40 min. Mi-a raspuns la toate intrebarile si a glumit, a inceput sa cante marsul cand mi-l arata pe bb la ecograf cica pentru ca sa danseze bb :) Iar asistenta lui mi-a propus sa-i iau numarul de telefon mobil al doctorului ca sa-l sun daca am vreo urgenta.
Mi s-a parut cu bun simt
va pup!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/album?.dir=/bdf3
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
pufymic spune:
Buna fetelor!
Bun venit noilor burtici!
Eu inca imi revin dupa raul infernal de masina, asa ca nu ma pot concentra sa va raspund individual...
!Ma bucur pentru burticile care si-au vazut bebicii, ma bucur ca sunt bine!
Iar la restul burticilor multi
!
Pupici!
Ioana
(14+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
putzuruca spune:
Katia, frumoasa miresica ai fost. Sper ca pe cat esti de frumoasa sa fii si de fericita.
Ralucutza, ma bucur ca ai hotarat sa incerci un alt medic. Nu este important cat este de cunoscut medicul, ci cat de bine comunici cu el si cat de mult se implica in supravegherea ta. Bafta!
Ale, imi pare tare rau pt problemele pe care le ai. Te rog sa ai incredere ca totul va fi bine.
Noi suntem bine, crestem si suntem tare alintati de tati.
Sper ca si voi sunteti bine si vreau sa vad numai mesaje optimiste.
12+
_Ralu_ spune:
ale, si eu ma bucur ca am luat atitudine. macar sa vad ce-mi zice alt dr, si dupa aceea ma decid incotro s-o apuc! oricum vroiam sa-mi mai fac o eco pana ajung la alt control la gineco, ca nu as mai fi suportat inca o luna sa nu-l vad pe bb. si cum controlul cu tot cu eco, costa tot 400.000 ca si ecografia singura, optez pt aceasta solutie!
l-am vazut si eu pe bb pana acum, la 14 saptamani si 2 zile, dar nu mi l-a masurat, nu mi-a zis mai nimic. decat ni l-a aratat cum misca si ne-a zis ca e bine, ca placenta e ok...dar cand va aud pe voi ca v-a masurat caputul, ca v-a zis greutataea ca i-a numarat degetelele...
of, abia astept sa vad si eu toate astea! sexul, cred ca se va vedea mai greu (adica mai tarziu) la mine din cauza stratului de grasime (asa mi-a zis dr de la ecograf de la mariestopes)
try, ce se mai intampla cu tine? nu ne-ai mai scris demult! sper ca esti doar ocupata, si ca totul e bine! te simteai mai bine ultima oara.
doamne, fetelor, ce mult inseamna sa ai cu cine vb! ma simt mult mai bine acum! n-am fost nicicand mai daramata ca zilele trecute!
floricika, sunt tare curioasa ce o sa zici si tu de suciu! nu vreau sa te superi pe mine! stii cum e: pt tine poate fi dr perfect, si mie sau oricui altcuiva sa nu i se potriveasca! nu vreau sa te demoralizezi in caz ca vei citi si tu prin ce-am trecut eu! cum zicea si ale, a citit niste lucruri nu tocmai ok despre dr ei, dar daca ea simte ca e dr perfect pt ea, asta e tot ce conteaza!
raluca
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
andra2005 spune:
Katia si eu tot la maternitatea Bucur o sa nasc, insa cu alt doctor.Oricum, ma bucur ca nastem in acelasi loc.Cine stie, poate ne intilnim pe acolo cind mergem la control?Mi-ar place.Eu la Bucur l-am nascut pe Alex, deci daca te mai intereseaza ceva amanunte sa ma intrebi.In alta ordine de idei, subscriu la ce au spus fetele, ai fost o miresica tare frumoasa.
Steluta bine ai venit si sarcina usoara!
Ale iti doresc sa scapi cit mai repede de neplacerile astea.
Fetele am fost super telegrafica ca trebuie sa fug cu Alex pe afara si deja e cam tirziu.
Va pup pe toate.
laliq spune:
Hello everyone,
Katia, multumesc de info, dar sa stii ca mie doctorita mi-a zis sa cumpar Rogham ca in maternitate nu prea am sanse sa-l gasesc. Am sunat la farmacia Academia (am auzit ca sunt foarte bine aprovizionati) si mi-au zis ca-l au. Costa cam mult (3 750 000 lei bucata), dar ce mai conteaza cand stiu ca ar fi cam ultima sansa sa mai stopez cresterea anticorpilor.
Cri19 e mult de scris despre izoimunizare, vezi pe www.inferilitate.ro la cauze imunologice (incompatibilitatea RH). Eu am dobandit-o cand am nascut si pt ca nu stiam ca sunt RH negativ la vremea respectiva n-am luat vaccinul, asa ca m-am procopsit cu un nr. mare de anticorpi anti D care a scazut in timp , dar acum iar urca...
Daca esti la prima sarcina nu-ti fa griji, pt ca nu sunt riscuri. Abia la urmatoarele apar.
Multzam celor care ma incurajaza, stiu ca trebuie sa gandesc pozitiv si ma straduiesc desi uneori nu prea-mi iese.
pentru toate gravidutele.
Life is a journey, not a guided tour. Bryan Rehard
Laliq
8+