Mamici de sept-oct 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetele! Nu am mai scris de foarte mult timp, dar sa stiti ca va citesc zilnic, doar ca am impresia ca nu prea am ce sa va spun despre mine. Nu ca nu as fi incantata de sarcina , dar sunt la a treia sarcina si cred ca va dati seama ca nu mai este la fel ca prima data, plus ca nu prea am timp sa ma gandesc atat, ce putin cat timp sunt pe acasa.
Felicitari pentru fetele care au aflat ce vor fi bb lor si pt. cele la care le misca deja bb.
Eu ma simt bine, pana acum vreo saptamana mi-a fost rau, dar numai dupamasa, cateodata nu ajungeam nici sa mananc pt. ca mi se facea rau.
Dar acum observ ca nu imi mai este rau si nici somn asa cum imi era pana acum, sper ca a trecut perioada nasoala.
Gerox am vazut ca DPN la tine este 22.09 si deja sti ce vei avea. Eu am DPN in 23.09, mi-am calculat aici pe internet(UM fiind in 17.12.05) si nu cred ca inca s-ar vedea inca sexul, la ce fel de eco ai fost? De fapt la cate luni, saptamani se vede sexul? Noi suntem foarte curiosi, cu atat mai mult cu cat avem doi baieti, ne dorim tare mult o fata, si mai ales este prima sarcina in care vrem sa aflam sexul copilului, la Bogdan si la Vlad a fost surpriza, dar acum nu mai avem rabdare.
Saptamana viitoare voi merge sa-mi fac triplu test, sper sa iasa bine. De ingrasat nu cred ca m-am ingrasat f. tare, doar burta incepe sa-mi creasca.
Pt. fetele din Timisoara, daca stie careva sa imi spuna care este cel mai performant eco, pt. ca, din cate stiu eu dr. Budau ar fi cel mai bun,. dar nu are cel mai performant eco.
In rest totul bine, copii mei sunt bine, sanatosi, iar eu ma simt tare fericita, linistita, cred ca bb din burta va fi tare cuminte, la cat sunt de calma. Cand merg la dr. ma tot intreaba copii cat este de mare bb si daca mi-a dat poza sa il vada si ei, mai ma pupa pe burta si ma mai intreaba ce face bb, sunt tare dulci. Asa de mult imi doresc o fetita, dar in primul rand vreau un copil sanatos!
Nu mai stiu cine spunea ca ar vrea sa faca facultatea, dar ca nu crede ca se va descurca. Hai sa-ti pove eu ca Bogdan are 5 ani si 3 luni, Vlad are doi si 4 luni, in septembrie va veni bb si ca lucrez(am noroc, doar pana la ora 16), si suntem studenti eu si sotul meu in anul 4, dar vom face 6 pentru ca facem la invatamant de la distanta. Pe Vlad l-am facut in anul 2 de facultate, si uite ca deja este mare. Ideea este ca noi mergem doar la examene, nu este f. greu, dar cu putina vointa vei reusi. Si eu ma gandesc, ca voi termina peste doi ani, si voi avea si copii mari. Cu copii ne descurcam singuri, avem o tanti care sta cu Vlad acum, pana va merge la gradi, dar o voi mai tine si cand merge la gradi pt. ca ma voi descurca cam greu singura cu trei copii. Eu spun ca tre sa fi optimist si tot timpul sa crezi cu adevarat ca poti face multe in viata.
Hai ca am scris mai mult de o gramada, mi-am luat revansa pt. cat nu am scris pana acum.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

da, sunt super pozele lui ale, dar sotul ei e "de meserie" ca sa zic asa! si sotul meu e, dar zice ca eu nu stau la pozat. nu prea sunt fotogenica si nu-mi place sa pozez!

de doctor sunt inca in cautari: ma programez cred ca pe 5 la o dr, dr lui anangel_lexi. s-a oferit sa ma ajute, cnd m-a vazut asa demoralizata! oricum vroiam sa ma duc la o eco sa stiu si eu ca lumea cate ceva despre bb. si cum la aceasta dr un consult cu tot cu eco e 400.000 si nu stiam unde sa ma mai duc la eco...am luat aceasta decizie! ea e de la municipal.

ar mai fi o dr a unei verisoare de care ea e tare multumita si urmeaza sa nasca peste vreo 2 sapt. deci sa vad cum se termina toata povestea la ea. asta ar mai fi o optiune. e la giulesti.

si ultima optiune, ar mai fi tot o dr care a venit intamplator ieri la sotul meu la sv, si dupa ce i-a povestit, i-a dat nr ei de tel sa ma duc la ea! e tot la municipal.

si in functie de cum merge totul, s-ar putea sa ma mai duc o data la inceputul lui mai si la suciu. atunci mi-a zis sa ma mai duc. ca sa nu-mi para rau ca n-am mai incercat o data! si atunci o sa ma duc inarmata cu putere, sa nu ma mai pierd, si cu o listuta de intrebari! sunt constienta ca am citit atatea lucruri bune despre el, si nu pot ignora asta!

te pup!

raluca 16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mcrmiki eu ziceam ca m-as apuca de facultate, numai ca eu vreau sa fac stomatologia si e numai la zi(si trebuie sa merg la toate laboratoarele si cursurile ca altfel....vai s-amar de viitorii mei pacienti)....de aia ziceam ca nu cred ca m-as descurca....
Ma bucur ca esti bine!

Andra2005 multa sanatate piticului tau scump! Si eu sunt necajita ca si Alesio e tot mucos si de azi-noapte a re-inceput sa tuseasca....diseara mergem la pediatru sa vedem ce-i cu el(Ovi a vazut ca e rosu gatul)!

Floricika bine ai revenit de pe plaiurile noastre.....si cred ca ai vrut sa zici de Mall-ul din Timi ca e cel mai mare din sud-vestul tarii!
Superba burtica ta!

Eu nu prea am ce sa va spun de mine....ma simt bine si-l pandesc pe bb mic sa-i simt primele miscari....astept....

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna burticutelor!
Nu v-am scris demult, dar v-am citit, sunt la zi cu noutatile.
Eu azi merg la control la ginecolog, la 20 am programare.
Nimic deosebint, greturi foarte rar, doar cand vad carne. Sambata am mancat mici la gratar, am facut in curte la niste prieteni care stau la casa, am mancat si nu mi-a fost rau de la ei, chiar am mancat cu pofta.
Am pus pana acum 2 kg.

Alina (16+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72087" target="_blank">SUBIECT NOU!!!!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput