Mamici de sept-oct 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Katia, Lexi , bbralukutza, bafta la examene(licente, sc. de soferi....)!Eu ma gandesc sa ma apuc la toamna de facultate.....dar nu sunt f. hotarata.....cu 2 bebici, fara ajutor(sotul toata ziua pana seara lucreaza), si cu scoala........cam greu....

Bbralukutza da, eu am luat in timpul sarcinii cu Alesio progesteron(la inceput Duphaston apoi Utrogestan)+No-Spa(care nu si-a prea facut efectul pana la sfarsitul sarcinii(pana prin sapt. 36-38 nu mai stiu exact).Dar aveam niste dureri imposibile!Nu puteam nici sa umblu de durere, trebuia sa ma opresc, sa-mi treaca apoi mergeam in continuare....+ ca se si contracta uterul de se facea ca piatra(fix asa il simteam.....dc puneai mana pe burta simteai ca o piatra uterul)....!Bine ca a trecut!Va doresc sa nu treceti nici una dintre voi prin ce am trecut eu!

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Eu sunt insarcinata in 17+ sapt si ar trebui sa nasc pe 29 aug.
Cum sunt printre ultimele pe lista mamicilor de iulie - aug. , mai treg cu ochiul si pe-aici,caci mare diferenta fata de cele care nasc la inceputul lui sept. nu prea e

M-am hotarat sa scriu cateva randuri si aici dupa ce am citit cele scrise de bb ralukutza !

Eu am fost pacienta dr. Suciudin ian. 2003 pana in martie 2005. Am nascut primul copil cu el, apoi a trebuit sa fac un avort terapeutic...tot cu el. Dupa cateva zile am schimbat dr. Daca mai ramaneam cateva zile sub supravegherea lui, nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi putut intampla.
1) Si mie mi-a recomandat sa fac spalaturi vaginale de 2 ori/sapt. pe toata durata sarcinii.
2) In ultimele sapt. de sarcina mi-a recomandat Trichomicon(nerecomandat in sarcina), desi analizele erau O.K.
Justificarea? "Trebuie sa pregatim nasterea!"
3) Consultatiile aveau loc intotdeauna ca pe banda.
4) Cand am intrat in travaliu(iun.2003), am fost consultata de dr. care era de garda si mi-a cerut sa-l chem pe medic imediat caci urmeaza sa nasc in cateva ore. Era seara. Dr. Suciu mi-a zis sa stau linistita pt ca n-o sa nasc in noaptea aceea, dar daca va fi ceva, el o sa vina la spital. Dupa cateva minute, a venit o asistenta care mi-a facut amestec lithic, dupa care n-am mai avut contractii. A doua zi, dim., cu ajutorul perfuziilor cu oxitocina, travaliul meu a durat 2 ore. Am fost multumita ca bb a fost sanatos...si m-am consolat spunandu-mi ca nici un medic nu poate fi perfect!
5)Nu recomanda prea multe analize!!!
Anul trecut, in ian. am ramas insarcinata. Un copil dorit!
Fara a asculta de recomandarea dr. Suciu de a face doar cateva analize(pacientele lui cunosc), am facut si analizele de la Cantacuzino. Surpriza! In primul trimestru de sarcina: rubeola + toxoplasmoza. Cand m-am dus cu rezultatele la el, singurul lui comentariu: "dar cum Dumnezeu de ai putut sa le faci pe toate?"
Dupa avortul nereusit, la control mi-a facut dilatatia colului fara anestezic. A doua zi nu ma puteam ridica din pat. Nu mi-a recomandat niciun antibiotic, iar eu eram plina de resturi. Norocul meu a fost ca a avut telefonul inchis cand l-am sunat pt ca simteam f.rau. M-am dus la Giulesti si am fost rechiuretata...Si trebuit sa fac un tratament complex. Printre altele, am descoperit la biopsia colului ca aveam CIN III. Daca mai stateam la Suciu, precancerul in stadiul asta se putea transforma in scurt timp in cancer.
Stiu ca orice medic are si esecuri...E posibil sa nu fi fost eu cea mai norocoasa pacienta a lui,insa...la sarcina asta, l-am exclus pe dr. Suciu de pe lista optiunilor!

Am ales sa scriu acest mesaj lung in loc de a trimite un pm lui bb ralukutza tocmai pt a trage un semnal de alarma legat de acest medic si de a va ruga sa schimati medicul daca ceva va nemultumeste. Este in joc sanatatea voastra si a copilului.

Scuze daca am nemultumit pe cineva!

Va pup si sarcina usoara in continuare!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna burticute.

Fetelor, saptamina asta a fost tare grea pentru mine.Pe linga greturi si raceala s-a mai adaugat si faptul ca Alex mi-a racit si el (a luat de la mine) si e groaznic de biziit, nu maninca, nu doarme...Of...Iar mie imi vine numai sa zac pe canapea cind am greturi iar apoi ma simt vinovata ca nu-s o mama buna.Dar credeti-ma, de o saptamina mi-a ajuns.Sper sa nu va suparati ca am fost off-topica insa citeodata simt si eu nevoia sa ma pling cu toate ca nu-mi place deloc s-o fac.

Eloise esti o draguta, iti multumesc pentru raspuns.

Katia si Ralucutza, eu am luat licenta cind bebe al meu avea aproape 6 luni.Nu zic ca a fost usor, insa m-a ajutat Dumnezeu, am invatat si pina la urma am reusit, lucru care vi-l doresc si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

martta, iti multumesc din suflet pt mesajul tau, si sa stii ca face o diferenta in decizia mea finala! mai am inca doua optiuni deschise pt doctori. o dr de la municipal si o alta de la giulesti. oricum, eu spalaturile alea nu am de gand sa le fac!

iti multumesc inca o data din suflet!

pufy, am inteles care e treaba cu duphastonul. eu recunosc ca nu am dureri insuportabile, dar sunt, si cum e si prima sarcina imi fac griji din orice!

tocmai am venit de la intalnirea cu colegii mei de liceu. a fost superb, mai ales ca in carol era o atmosfera nemaipomenita, si vremea...superba! sa nu mai zic ca m-au rasfatat colegii mei cand au vazut ca sunt insarcinata! cerd ca e prima data dupa vreo 2 ani cand ies singura fara sot dar a fost super!

raluca 16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Putzurica, nici nu m-am gandit la aspectul asta, eu am crezut ca betacarotenul e similar vit. A. Stiu doar ca tot ce-I rosu-portocaliu la culoare (morcov, rosie etc.) contin cant mari de vit. A. De aici am facut legatura cu portocaleala .

Mexxa, n-au cum sa dispara vasele de sange. Poate nu le mai vezi tu, dare le odata formate nu dispar asa de repede. Oricum nuvei scapa de ele pana la sfarsitul sarcinii. De-abia dupa ce nasti corpul incet-incet revine la starea initiala.

La mine s-au mai diminuat un pic greturile, dar inca sunt acolo.
In schimb m-a lovit o infectie vaginala. Si mi-e tare teama sa folosesc Canesten sau Monistat ovule. Pe prospect scrie san u le folosesti decat la recomandarea medicului (pe care n-am unde sa-l sun in wee), dar farmacistul spune ca e ok. Am folosit numai crema pt. uz extern si sper sa fie de ajuns. Daca nu, va trebui sa apelez la ovule.

.......in 12+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Try eu am primit reteta ptr Canesten ovule de la ginecolog. Le-am folosit si gata cu ciupercutele. Mi-a spus ca altceva nu imi poate da decat ovulele astea
Multa sanatate!

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupici fetelor,
Try, asa mai invatam si noi cate ceva, intrebandu-ne una pe cealalta, bine ca suntem impreuna si ne putem sprijini si schimba opinii.

Azi ne-a scos tati in parc la o pizza, apoi ne-am plimbat vreo 2 ore, a fost superb. Am incheiat plimbarea mancand o inghetata care mi-a mers la suflet. Sper ca vom avea cat mai multe zile frumoase de acum, ca tare m-am saturat de frig.

Sa auzim numai de bine!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Salutare,

Se pare ca la a doua sarcina sunt mai panicoasa decat la prima, dar...imi revin eu.Ziceam ca miercuri ma duc sa revad galusca...ei bine , se pare ca nu va fi asa ....e liber abia pe 5 aprilie (doctorita...nu bebe...)si mi se pare o eternitate pana atunci.Noroc ca voi fi cam ocupata saptamana asta caci trebuie sa ma pregatesc pt ziua lui Vladut sambata (nu e pacaleala ), asa ca sper ca va trece repede saptamana.
Nu stiu cand o sa mai scriu ...dar va citesc sigur.

15+

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!
De azi intru in luna a patra. Cantarul imi arata plus 4 kile.
Voi cum stati cu greutatea?

Ma simt bine, am o pofta teribila de mancare, in special de ochiuri cu branza de oi si salata de rosii. Cred ca am mancat vreo 8 oua saptamana ce-a trecut.

M-am programat la eco (in sfarsit!!!) pe 29 aprilie.

Sa aveti o zi super, mai ales ca vremea incepe sa tina cu noi.
Pupici la toate

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dragele mele eu m-am trezit cu o durere de gat.....si o raceala ca abia m-am dat jos din pat....cred ca e de kla ziua de ieri...ca am mancat inghetata...

In rest sunt bine....beau ceai in continuu...
Oare ce pastile am voie pentru gat...din alea care iti desfunga si gatul..oare septogal sunt indicate?

Va pup si va doresc o saptamana cat mai buna

poze
My baby

Mergi la inceput