Trucuri pentru a evita vaginita
Buna tuturor,
As dori sa cunosc trucuri pentru a evita vaginita, mai ales alimente sau bauturi care o tin departe de noi. Ceaiuri sau tratamente naturiste sint deasemenea ok.
De exemplu ca sa incep : igiena adecvata, nu sapunuri cu miros la zona intima, nu relatii sexuale fara preliminarii
, nu pantaloni extra-ajustati si nu multe dulciuri.
Ca aliment nu cunosc decit suc de canneberge (un fel de macese) care e bun si pentru sistemul urinar.
Asadar mai astept si alte trucuri pentru a tine ''minunea'' departe !
Adina si
Gabriel
Raspunsuri
romaniaau spune:
Nu se spala cu sapun, ceaiuri sau alte substante inauntru. E bine sa se foloseasca un sapun special pentru zona intima, odata pe zi.
Se consuma iaurt natural.
Si tot ce ai scris este corect.
Carmen_Marieta spune:
Pentru prevenirea vaginitelor este obligatorie respectarea riguroasa a normelor de igiena intima si a vietii sexuale. Raporturile sexuale intamplatoare, cu persoane necunoscute, de cele mai multe ori se platesc prea scump.
adimercedes spune:
quote:
Initial creeata de ungureaa
Buna tuturor,
As dori sa cunosc trucuri pentru a evita vaginita, mai ales alimente sau bauturi care o tin departe de noi. Ceaiuri sau tratamente naturiste sint deasemenea ok.
De exemplu ca sa incep : igiena adecvata, nu sapunuri cu miros la zona intima, nu relatii sexuale fara preliminarii, nu pantaloni extra-ajustati si nu multe dulciuri.
Ca aliment nu cunosc decit suc de canneberge (un fel de macese) care e bun si pentru sistemul urinar.
Asadar mai astept si alte trucuri pentru a tine ''minunea'' departe !
Adina siGabriel
La cele spuse de tine as adauga urmatoarele:
-sapunul sa fie de bebe, ca nu contine parfumuri si sunt special concepute pentru piele sensibila si au PH neutru. Sau poti folosi gel de dus de bebe, de exemplu Johnson Baby si pe post de gen intim.
-"canneberge" sunt cranberries, adica coacaze rosii - noi le zicem in zona noastra strugurei rosii
-spalat nu numai inainte de actul intim, ci si dupa.
-la toaleta, stergerea se face din fata in spate.
-tratarea infectiilor urinare.
Ma mai gandesc si va mai zic
."The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
anca tanasica spune:
eu nu am patit/o decat de 2 ori (in sarcina candidoza, care a trecut dupa nastere si cand am fost la maternitatea din pl.pt.control...prilej cu care m/am procopsit cu tricomonas
l/am tratat si am scapat!!!)
programul meu de igiena este urmatorul (dat de ginecoloaga mea): ma spal numai cu gel special pt.igiena intima, de 2 ori pe zi (dim si seara) si inainte si dupa rap.sexual, o data pe sapt.fac spalaturi cu tantum rosa dizolvat in ceai de galbenele...ma spal si in interior dar nu fortez (sau numai ceai dc nu am tantum) si apoi imi bag un ovul cu betadine (e contraindicat in sarcina)...normal, fara rap.sexual in acea seara...ovulul il tin pana dimineata cand ma spal si in interior cu ceai de galbenele...dar nu fortez...nu port decat chilotei de bumbac...oricat de sexy ar fi ceilalti!
ajuta mult: iaurtul, vegetalele, multa apa (pentru a preintampina infectii renale)
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
MaryP spune:
Fetelor, ce mai stiu eu este ca toate aceste ...scurgeri apar si de la consumul exagerat de dulciuri. Nu stiu exact de ce, dar asa am citit si mi-a spus si o prietena-doctorita.
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
daniella4 spune:
Eu stiam ca si anumite antibiotice pot crea probleme de genul asta.
Daniella, mama lu'Alexis
gogosar spune:
Da asa stiam si eu, ca antibioticele mai puternice si luate timp mai indelungat dau candida, care la femei se localizeaza genital.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”