As dori sa stiu care dintre voi ati facut ecografii pentru sarcina la Medlife? Intreb pentru ca as fi vrut sa-mi fac acolo o programare, dar am auzit mai mult situatii neplacute ce s-ar fi intamplat pe acolo si tocmai de aceea ezit
Eu am facut, acum la a 2a sarcina, 2 ecografii la Medlife la Dr.Chitescu. Mie personal mi-a placut, aparatul am inteles ca este destul de performant(face 2D, 3D, 4D) si pretul oricum mai accesibil decat in alte parti. L-a masurat pe bebe din cap pana-n picioare, mi-a dat vreo 6 poze. Tipa nu e extraordinar de amabila dar vorbeste la obiect si mi-a raspuns pertinent la toate intrebarile. Ne-a spus sexul lui bebe de la 12 sapt si l-a reconfirmat la 21 de sapt.
Cornelia, de
Eduard(1 an si 9 luni) si
22+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Nu-i prea placut atunci daca e mai putin amabila, uff speram sa mai fie si altfel de medici,..comunicativi, bine dispusi, amabili ca din astia tocsuni sau tafnosi gasesti la tot pasul, dar cel putin te-a informat bine cu sexul lui bb
Eu am facut ecografie anul trecut si a fost ok.I-am ascultat bataile inimi puisorului meu,i-au fact poze si am intrat si cu sotul meu.
Doctorul meu mi-a spus ca acolo au apartatura performanta si ca ar fi bine sa imi fac ecografie acolo decat sa imi para rau mai tarziu.
amy
Nastere usoara
quote:
Initial creeata de martha78
As dori sa stiu care dintre voi ati facut ecografii pentru sarcina la Medlife? Intreb pentru ca as fi vrut sa-mi fac acolo o programare, dar am auzit mai mult situatii neplacute ce s-ar fi intamplat pe acolo si tocmai de aceea ezit