Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
Ursoaica spune:
MONICAAAA te-ai albastrit! de la sperietura?
Moni ai fost tare cu maimuta. Colici? Ce colici? ...normal ca am avut dar am tratat cu Sab si cu baby drink, dar cea mai buna medicatie este .... ragaiala...aha merge super. Si mai avem colici din cand in cand cand suntem constipata sau deranjata la burtic. Cat depre comparatie pai eu nu fac concurenta cu Cata.
Ionana ...uite asa vin la tine. Cat depre decaderea din drepturi daca erai afara nu ajungeai aici pt ca afara nu se circula pe trotuare, iar aprovizionarea se face numai prin locuri speciale.
Liliana pai mami trebuia sa-mi spui verde in fata ca eu nu intelegeam la ce te referi. Si am zis sa hranesc banana nu sa o spal.
Irina eu stiu ca, cateodata copii au cearcane din cauza deshidratarii. Vanat din cauza frigului. Ma interesez.
Cata daca ti-e mila beal tu nu-l indesa in copil, chiar daca ii place.
poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
MIRELA ma bucur ca esti mai bine si mai ales ca DANI se face cumintzel! Irinei n-am ce-i zice ca asta-i serial ce nu se poate povesti - trebuie vazut!
URSULINA m-am albastrit de plictiseala,de puncte prea multe si ... poate se molipsesc ochii Dianei de la glow-ul meu
Pune mai poze nud si intra in concurs Acusi vine iRINA cu nominalizarile!
MONI care DIANA (01.01.2006)
Giova spune:
Am venit. ce sa va zic: unda verde peste 2 sapt.
cica s-a cicatrizat bine si intrarea e normala nu e mare, asa zice el, dar sa vedem duopa fugareala. si ce vad eu acolo, ce nu era inainte e mocoasa sau asa ceva a perineului, care s-a largit la nastere si acum cand s-a strans a ramas putin. Mi-a zis ca se poate repara prin interventie chirurgicala, dar daca nu deranjeaza la contact sexual e ok. si trebuie sa merg la el peste 3 sapt. sa-i spun cum mi se pare intrarea si daca ma deranjeaza chestia aia.
deci e musai sa incep dupa 2 sapt.
Doamne cate belele pe cap[ul meu.oricum i-am zis ca si daca ma deranjeaza nu mai fac nici o interventie. El mi-a zis ca bine ca nu s-a strans perineul ala mai sus, caci atunci scapam urina. mi-a venit sa mor.
am mancat in oras.
citesc imediat ce ati scris, dar acum merg sa-i dau sa pape.
Ursulina sau Irina deschideti un nou cap.????
Gio si Marco (6 ian. 2006)
T_Ioana spune:
Fetelor va rog nu dati cu pietre....in alte conditii il luam cu mine la cumparaturi dar afara e o vijelie si o lapovita infioratoare, asa ca m-am gandit ca nu are rost sa il chinui sa-l imbrac, sa scot carutul si sa fug cu el prin ploaie. Va multumesc pentru ca v-ati facut griji, promit sa fiu mai responsabila pe viitor!
Irina, era cineva care a explicat cam cum face cu mucii, dar nu mai stiu exact cine, cred ca raluca, nu-s sigura.
Eu ii bag ser la greu, cate 3 pipete/nara, il tin la orizontala cateva minute si dupa aia bag pompita. Eu sunt super multumita de ea, ca e dur tare cauciucul ala si cand trage se si sperie cupilu, cred ca ii trage si mucii care nu s-au format inca...a, pompita mea e Baby Nova
Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
GIOVA las' c-o fi ok mai!
A venit mami si ma critica ca de ce tin fata toata ziua langa PC,cica s-o mai pun si in patutz sa doarma. Acum a pus-o ea si trage din greu la carusel,cum se opreste ala cum se cearta gagica cu animalele
monica70 spune:
IRINA da era una care explica ceva cu aspiratorul Da' nu era DENISA
IOANA bine ca s-a terminat cu bine,tu n-ai luat in calcul ca puteai tu patzi ceva, aia e
Giova spune:
Am revenit.
Moni si mama comenteaza cand aude ca bebe e langa comp.
si cand eram cu el in burta si tineam laptopul pe genunchi, mama ce urat facea.
citesc din urma si revin.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
asteryaro spune:
Fetele, va pup pe toate si pe toti bebeii!
Dupa cum poate stiti, laptopul meu a decedat, si deocamdata nu sunt sperante pentru altul nou... Acum scriu tot de acasa, sotul meu a adus laptopul lui de la birou si m-am conectat la romtelecom.
Noi suntem bine, ne chinuie colicii. O sa intru mai des, probabil, cred ca am mult de recuperat din urma.
Hai ca mai vin, nu stiu cand.
Pupici tuturor su multa sanatate!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
T_Ioana spune:
fetelor a postat Cristina la capitolul anterior
quote:
Originally posted by asteryaro
Fetele, va pup pe toate si pe toti bebeii!
Dupa cum poate stiti, laptopul meu a decedat, si deocamdata nu sunt sperante pentru altul nou... Acum scriu tot de acasa, sotul meu a adus laptopul lui de la birou si m-am conectat la romtelecom.
Noi suntem bine, ne chinuie colicii. O sa intru mai des, probabil, cred ca am mult de recuperat din urma.
Hai ca mai vin, nu stiu cand.
Pupici tuturor su multa sanatate!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"