Bebelusi martie-aprilie 2005 ((88)
Raspunsuri - Pagina 3
adseana spune:
Am pus si eu poze in albumul 17...am vorbit cu nasii si mi-au zis ca le e dor de noi, asa ca, am profitat de ocazie si am incarcat mai multe poze...![]()
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
Ana71 spune:
Adseana, Gegea multumim!
Adseana, imi pare rau, nu am vrut sa te sperii. E foarte posibil ca Alexandra sa vomite din cauza gatului rosu (si daca ai incredere in pediatru e OK). Eu sunt cam stresata si m-a cam enervat situatia cu astia mici ai mei. Desi Victor vomase duminica (si el nu prea vomita de fel) si avusese cateva scaune proaste, doar din ochi si o usoara palpare pe burta mi-a zis ca e o indigestie (si ca nu are nici un sens sa-l feresc de Eva). Apoi cand miercuri (la 3 zile) am ajuns cu Eva care avusese 3 episoade de varsaturi in jet, mi-a zis (tot din ochi) ca nu are nici o legatura cu ce a avut Victor (care miercuri dimineata era OK) si ca are gatul rosu. Asa ca am chinuit copilul si cu aspiratii (desi i-am zis ca nu fornaie absolut deloc si nu are mucozitati)si am plecat linistiti acasa. Si miercuri noaptea a inceput nebunia (Victor cu varsaturi repetate, Eva cu febra si scaune moi). Ce a urmat v-am povestit.Nu critic dr. neaparat, ci doar usurinta cu care doar dintr-o sumara privire pune diagnostic. Poate daca lui Victor ii facea de la inceput o coprocultura (sau citocultura-cum s-o numi)si aparea virusul asta nu mai ajungeam la spital, de unde ne-am pricopsit si cu varicela (nu e absolut deloc normal ce se intampla la spitalul ala, unde sunt amestecate saloanele de boli aerogene cu cele digestive-nici macar la etaje separate nu sunt). Poate, daca nu era atat de sigur de la inceput ca e o indigestie si imi spunea macar in principiu s-o feresc pe Eva, n-o mai chinuiam si pe ea.
Scaunele Alexandrei de ieri aveau un miros mai ciudat? Daca nu, stai linistita, la enterocolita au un miros tare urat. Eu in locul tau (dar poate ca nu mai sunt prea obiectiva acum) as insista sa-i faca un exudat faringian, o urocultura (stiu ca si infectiile urinare dau voma si febra la copilasii micuti) si eventual , daca mai are scaune multe o coprocultura. Asta doar in situatia in care mai apare voma sau febra. Sanatate multa va dorim! 
Carmenduza, pupici lui Rares si sa nu faceti nici o reactie!
rrox3 spune:
La multi ani Marutza!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, norocoasa si, mai ales, fericita!
Rp Felicitari!
Ai adus pe lume o fetita minunata si uite ca a implinit si un anisor! ![]()
La multi ani Sara!!
Daca ne mai citeste mamica ta ii uram sa-i traiasca fetita! 
Ligia, Nino Astazi Sara implineste un anisor, nu a gresit Ligia. Atat doar ca este alta Sara, e fetita Iulianei. ![]()
Nika Multumim pentru urari si va tinem pumnii maine!
Ana Uff.. varicela va lipsea... Victor nu e vaccinat? Tinem pumnii sa treaca repede si, cine stie, poate nu face si Eva 
La vizionat de pozici o sa raman putin in urma, saptamana asta nu prea pot sa tin pasul din pacate. Da' recuperez eu ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
Anca Micaela spune:
Adseana, Ana, multa sanatate puilor! 

Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
rrox3 spune:
Daria Multumesc pentru urari
Nu sunt singura, am fost, dar s-a intors sotul meu ![]()
Nu cred ca-i cazul sa te ingrijorezi cu Brien, unii copii au tantrum-uri mai devreme si mai puternice. Eu personal cred ca e in legatura directa cu faptul ca Brien e mai avansat mental decat majoritatea copilasilor de varsta lui. Tantrum-urile tin de mental, li se trezeste dorinta de independenta si vor sa-si impuna vrerile. O sa vezi ca o sa treaca. Mai documenteaza-te cum sa te comporti in timpul crizelor si inarmeaza-te cu rabdare. Nu e nimic in neregula cu Brien!
Iar bataile la cap ale mamei tale ignora-le pur si simplu. N-are rost sa suferi pentru asta. Spune-i clar si raspicat ca pierde timpul, ca tu hotaresti si nu ea si gata, incheie subiectul. Eu asa as face.
lui Brien cel istet!
Mamacita ramai in urma cu norma!
Sper ca apuci sa dormi si nu esti moarta de oboseala...
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
caramella spune:
LA MULTI ANI RARES si DARIO!
LA MULTI ANI MARA si SARA!
Sa cresteti mari,frumosi,destepti si sa-i faceti mandri pe parintii vostri!
Am vizionat pozici:
ADSEANA,Alexandra e o scumpa imi vine sa o mananc,mi-a placut ce 'par" lung are si poza cu tati ,cu suzete.
Sa se faca bine printesa!
RP am admirat-o pe Mara cea dulce cu ochisori frumosi.![]()
ANCA MICAELA am vazut pozele de la restaurant,Ema o dragalasa,asteptam mai multe poze.
ANA asta va mai lipsea,chiar.Multa sanatate lui Victor si sa nu ia si Eva!
![]()
ANDIRA bine ai revenit!Ma bucur ca sunteti bine!
tie,Irinucai si Andreei.
ZUZU mi-a placut camera lui Bubu!
NIKA tin pumnii la operatie sa fie ok!
Noi am fost din nou azi la cumparaturi,puiu l-am lasat la ai mei.Seara a venit vecinuta noastra de 3 ani si Alicia a fost foarte bucuroasa ,doar ca vroia exact jucariile pe care punea mana musafira.Degeaba i-am explicat ca nu e frumos.![]()
Am vazut ca discutati de kiwi.Eu i-am dat de la 9 luni cu tot cu samburi si a fost ok.De 1 saptamana mananca zilnic intre mese 1 kiwi.Ii place,mai se intampla sa fie unul mai acru,se stramba dar tot mananca.
Va doresc o noapte linistita!
ninocikap spune:

La multi ani!! pentru Ioana Alexandra - Rrox3. Sa cresti mare si frumoasa, multa sanatate si noroc in viata. 

La multi ani!!! pentru Andrei Bogdan - Crissa 77. Multa sanatate si o viata frumoasa.[s]

La multi ani!!! pentru Luca Joszeph - GabiG. Sa te faci un voinic frumos si sanatos, cu mult noroc in viata. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Cezar Georgian - Adrianafedorca . mai avem putin si faceti si voi 1 anisor.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ligia13 spune:
Nu am mai apucat aseara sa scriu, dar suntem bine, Radu a treminat medicatia, mai ia doar sirop de patlagina. Inca mai tuseste asha in 3, 4 episoade pe zi, tuse cu expectoratie, asha ca noi continuam cu siropelul.
Nu ne-am mai dus la doctor
. Am reinceput naveta la bunica, sper sa fie totul ok, poate pana la toamna scapam.

La multi ani Ioana! Sa cresti mare, frumoasa, desteapta! rrox3
, sa-ti traiasca fetele, sa te bucuri de ele si sa ne chemi la nunta lor!

La multi ani Andrei! Sa cresti mare si frumos. Multa sanatate!
Crisa77
, nu ne-ai mai spus nimic de voi!

La multi ani Luca! Gabig
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ellinia spune:
LA MULTI ANI IOANA!
LA MULTI ANI ANDREI!
LA MULTI ANI LUCA!
Mamicilor 
Adseana ti-am vazut pozicile! Ce scumpa e Alexandra! Vad ca are cam aceleasi obiceiuri ca si Stefan, sa roada pantofi, sa se ascunda sub scaune...
de la noi si sper sa nu mai aveti rosu in gat!
Anca Micaela am vazut pozele de la restaurant, ce cuminte a stat Ema cand i s-a rupt turta! E asa dulce!
Ligia ma bucur ca sunteti mai bine!
Ana chiar ca varicela va mai lipsea...sper sa nu o ia si Eva. Iti trebuie nervi de otel! 
Nika chiar daca nu ne citesti pana luni suntem cu gandul la tine, ai sa vezi ca o sa fie bine operatia.
Gegea am vazut si noi o sumedenie de triciclete care mai de care, cu aparatori de soare, care pot fi impinse de parinti, cu tot felul de animalutze, etc. Parca ne batea si pe noi gandul sa luam una. A voastra cum e? Si s-a stapaneasca sanatoasa!
[blue]Cezarica[/b] hai ca mai ai si tu o luna si te faci mare!

Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos