Parfum cu miros greu de suportat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Stii Helga, atunci cand vine vorba de parfumuri, gusturile sunt atat de diferite.
Fie parfumul este intr-adevar puternic, fie ea isi da o tona ptr ca-i place cum miroase, si atunci chiar daca-i spui ca miroase tare nu faci nimic!
Si mie imi plac parfumurile bune si investesc mult in parfumuri, insa daca intr-adevar imi place unul f f f mult, ma dau mai mult pe mana la incheietura ca sa il pot mirosi numai eu atunci cand mi se face dor de el pe parcursul zilei.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica__S spune:

quote:
Originally posted by michelle7

Nu vi s-a intamplat sa intalniti o persoana care se crede " mare doamna/ domn" dar care sa miroase a parfum ieftin??? Datorita parfumului nu aau reusit sa va pacaleasca , nu-i asa????????

doamneeee ca bine zici. mare dreptate ai.

cat despre gucci...citind posturile voastre am inceput sa imi pun intrebari. abia asteptam sa spune ce fel de gucci foloseste doamna respectiva.
din fericire eu folosesc, printre altele, gucci ENVY. dar este un parfum discret care persista.
am rasuflat usurata
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Mie imi plac parfumurile dulci/grele, desigur nu in combinatie cu o transpiratie problematica..
Singurul parfum pe care nu l-am putut suporta in spatii inchise a fost:

http://www.giorgiobeverlyhills.com/site/pages/giorgio/

Lucram aproape 10 ore pe zi impreuna cu o fata care folosea Giorgio Beverly Hills si de fiecare data imi facea greata desi ea era foarte atenta cu ingrijirea corporala. Nu glumesc deloc cind spun ca mergeam la baie si asteptam sa-mi treaca starea de greata in timp ce-mi dadeau lacrimile.
Pur si simplu, cred ca e o chestie diferita de la persoana la persoana, de la parfum la parfum.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Monica S stai linistita Envy miroase f. discret. ma dau si eu cu el cand merg sa tund batrani , ca sa nu-i stresez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

<eu am avut probleme cu un parfum de camera pe care-l cumparase culmea, chiar directorul general. dar era asha de puternic, ca-mi era rau. am rezistat vreo 2 zile, pana la urma m-am dus si l-am scos din priza si i-am spus ca i-l platesc, dar ca nu-l suport sub nici o forma. s-a cam inrosit la fatza, dar a ramas asha. e cumplit cu un parfum dintr-asta.
mie-mi placea gucci rush, varianta aia veche, parfum roshu inchis...

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

acelasi parfum poate mirosi diferit pe pielea ta fata de a altei pers.asta din cauza ca reactioneaza diferit(de la pers la pers) cu ph pielii.
de aceea e si indicat sa nu iti iei un parfum pt ca ti-a placut cum miroase "purtat" de cineva.trebuie musai incercat pe propria piele.
poate sa fie si asta explicatia,partea cu duhnitul a parfum e problema respectivei.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu cred ca daca i-ai spune frumos, neintzepata, fara ton de dat peste nas ca te deranjeaza, te-ar asculta. Spune-i ca de multe ori cind folosesti acelasi parfum zilnic, te obisnuiesti cu propriul miros si devii imun. In consecinta dai mai mult pentru ca ti se pare ca "si-a pierdut" mirosul si compensezi prin ma multe aplicatii.

Fii directa fara a deveni nepoliticoasa. Onestitatea face minuni.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Mi s-a parut haios subiectul si am vrut sa va impartasesc si voua ce am aflat aici la cursul de statistica.
Profesoara, o spanioloaica aproape la pensie, f inteligenta ne-a marturisit ca este demonstrat statistic ca , odata cu inaintarea in virsta mirosul se pierde, si mai mult la barbat ca la femeie.
De aceea poate si femeile mai in virsta se dau cu mai mult parfum, ptr ca de fapt ele nu-l simt atit de tare cum il percep persoanele mai tinere.

Am constata chiar la al meu sot , cind mergem la o petrecere parca se spala in parfum. Nici nu ma pot apropia de el, si este un parfum care-mi place la nebunie (Allure Sport de Chanel)dar el imi justifica ca lui nu i se pare ca e tare.

Asa mi-am explicat cum de exemplu parfumuri care nu ne plac in tinerete (zicem "alea dulci, de babe") de fapt mai tirziu ne plac, din simplul motiv ca nu-l mai percepem asa dulce.

Acum nu stiu daca se aplica si la colega ta, nu ne-ai spus ce virsta are. Eu i-as sugera asa dragut ca de ceva vreme nu prea ma simt bine la birou, am asa o stare de voma, de la ce o fii???

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Salut fetelor, azi fata nu s-a mai dat cu parfumul respectiv. E tinara, are vreo 26 ani cred ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Salutare!
Eu am avut o profa in facultate ca se dadea cu un parfum absolut scarbos...Nu contest faptul ca era scump, dar era foarte dulce si foarte greu...Eu nu sunt sensibila de felul meu, dar ala ma omora...Oricum , atunci nu am gasit alta solutie decat sa ma mult cat mai departe de ea...
Mai nou i-am cumparat unei prietene Opium, de YSL, care, de asemenea, este extrem de greu...
Dar ce sa ii faci, gusturile nu se discuta...
E bine pentru tine ca colega ta a inteles mesajul si nu s-a mai dat...
Numai bine

Mergi la inceput