Va rog sa ma ajutati!!!
Locuiesc in Constanta si am mers la mai multi medici din localitate, am diagnosticul strabism (operat, dar revenit sau poate operatia nereusita, dar cu cca 20 ani in urma) si astigmatism.
Mi s-a spus ca in Bucuresti exista o clinica specializata in acest sens si nu resusesc sa dau de ea, neavind nici un punct de plecare, un nume, un medic.
Stiu doar ca cele doua diagnostice sint mai greu de tratat simultan.
Constat doar ca cu fiecare an care trece dioptriile cresc dar si strabismul devine mai evident.
Va rog sa ma jutati cu orice informatie.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez
Ina, e vorba de clinica oculus? www.eye.ro sotul meu s-a operat acolo de miopie si-s ok. au aparatura noua si servicii de calitate, la preturi destul de mari.
mai sunt si altele, fetele ziceau de optimedia parca...dar nu-s fff sigura. poate te mai ajuta cineva. sanatate multa!
Roxana
Clinica specializata in strabism este Oftapro(www.oftapro.ro).
Iti doresc succes, dar strabismul este greu rezolvabil la varste peste 18 ani. Dar poate se rezolva problema astigmatismului si a presupusei miopii, daca spui ca dioptriile cresc.
Multa sanatate.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
la clinica Oftapro iti recomand cu caldura dr.Daniela Cioplean.tel.2525201/2525217.programari nu mai fac deocamdata dar suna pe 3 aprilie la ei si iti faci programare pentru aprilie.bafta.
andreeat & Alex -8 dec.2000
Multumesc mult pentru raspuns. Am intrat pe site-ul lor. Incerc in cel mai scurt timp sa ajung la un control.
Fiind din provincie... :) va fi ceva mai dificil, dar macar vad ca se poate trata.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez