barbatii, dragii de ei...
Raspunsuri - Pagina 4

MaryP spune:
Si totusi...fara ei?
Eu nu cred ca as fi mai fericita sau mai impacata sau mai...libera fara sotul meu. Eu fac parte din acea categorie de femei care spune mereu "casatoria e minunata"...V-as dori si voua un sot asa bun, iubitor si intelegetor ca si al meu.
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Nadia1976 spune:
Exact, Adinel; si azi mi-a reamintit de ce il iubesc; ptr. ca imi canta, desi are o voce... nu tocmai ptr. cantat Azi canta in masina, in duet cu Brian Adams "Everything I do"; acasa imi canta tot timpul "Forever and ever" ("Daca te intrebi cat timp te voi iubi..."). Da, uite SI de-asta il iubesc!
Winners don't quit; quitters don't win.

Jocelyn spune:
As avea foarte multe de spus, dar ceva recent, de saptamana aceasta, am invitat la noi niste prieteni, pe neasteptate, el era deja acasa, eu veneam de la serviciu direct cu prietenii. Ii invitasem la masa, ca aveam bunatati dar in casa era o dezordine groaznica. Le-am spus la ce sa se astepte dar cand am intrat totul era ordonat si praful sters. Nu ca nu ma asteptam sa faca sotul meu asa ceva, el ma ajuta de obicei foarte mult, dar nu ma asteptam sa le faca atat de rapid
In fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu pentru familia pe care o am, pentru sotul meu minunat, pentru dragostea si intelegerea dintre noi. Sa fie asa o vesnicie! (si sper eu ca vom avea cel putin un copil care sa ne semene )
It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

LauraFlo spune:
Nu suntem genul romantic , nici eu nici el....Flori nu mi-a mai cumparat de mult...De spalat vasele nu o face niciodata, dar spala rufe, isi calca singur daca uita dadaca, de cand stau mai mult la servicu face el cumparaturile desi uraste sa o faca fara mine, e adevarat, ma suna de zece mii de ori sa mi spuna ce a cumparat, dar ...o face, da cu aspiratorul in fiecare week end ... Nu ii place sa aiba musafiri in week end, dar dupa trei ani de casnicie a inceput sa-i placa la fel de mult ca si mie, acum face chiar el propunerile...O iubeste pe fiica noastra , cat era mica se trezea la fiecare scancet, o hranea sau o schimba, acum o invata NFS sau o scoate la plimbare fara mine, nu exista lucru prea scump daca e pentru copil,...
Nu sta in casa daca nu suntem si noi, isi gaseste de treaba in alte parti, nu doarme bine daca nu ma tine in brate, se supara daca adorm in camera fiica mii,....
Si cand ne certam...ne certam.....Dar ne iubim. Il iubesc pentru ca ma iubeste, pentru ca ne respectam visele, pentru ca a renuntat oarecum la viata pe care o avea inaite de a ma cunoaste, e alintat ,putin egoist,...dar nu cu noi, ...il iubesc.
Inca mai cred ca as putea trai fara el, dar...nu asa de bine. Si ... oricum as trai doar cu gandul la el.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

ynutza spune:
indiferent de cate tampenii as face nu comenteaza zambeste si spune...."lasa draga nimeni nu e perfect".....iar daca am planuri pentru mine personale intotdeauna ma incurajeaza...chiar daca unele dintre ele imi dau seama ca sunt tampenii.
pentru ca in acesti ani petrecuti impreuna mi-a demonstrat cata incredere , respect si dragoste are pentru mine.
Si sunt asa de multe de spus!