cauterizare...cu anestezie sau fara?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

sunt ca babele de vorbesc singure...la 24 ani fara uter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Oana, draga mea, nu gasesc cuvinte care ar putea sa te faca sa te simti mai bine....cred ca ceea ce ai povestit tu nici nu mai lasa loc de comentarii, se califica de la sine...Poate rasucesc cutitul in rana si imi pare rau sa fac asta, dar pentru ca urmeaza sa fac si eu aceasta interventie indraznesc totusi sa iti pun doua intrebari:
1. Inteleg ca pana la urma uterul tau a fost salvat?
2. LA ce spital si cu ce medic ai facut interventia?
Iti doresc recuparare grabnica si completa!!! Sper sa se rezolve problema ta si sa o lasi in urma ca pe un cosmar. Numai bine!

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

deci... dr gherasie e un om extraordinar,un f bun profesionist,
conditiile din spital sunt excelente,asistentele sunt ceva de speriat de amabile,totul a decurs super.chiar asa spital curat mai rar ...

deci??????extraordinar zici?????
si ti s'a intamplat asta?????????
doamneeeeeee ma repet din nou,,
.....mare ti'e gradina doamne...si portile se deschid..larg..larg.."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ca taaaaaaaaaaaare bine mai cuvintezi sora LIANA!!!!!!
DA ,CAM ASA CEVA AM ZIS,.
si ,da IEPU ,deocamdata situatia e sub control...
om trai si om vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Oana , am ramas masca!!!! abia acu am vazut povestea ta. E cumplit! Doamne cat ma bucur ca ai scapat si eu la fel. Dar ce putea face oare cat sa iti provoace chestia asta????? Dr meu spunea ca e o nimica toata si chiar asa a fost in cazul meu. Cati dr fara carte, ca sa zic asa, exista pe lumea asta! Macar te-ai dus la el sa ii arati ce ti-a facut si ce ti-ar fi putut face??? Sanatate multa si sa te refaci repede. Pacat si de iesirea pe care trebuia sa o faci.

Cele care urmeaza sa faceti cauterizare nu trebuie sa va speriati si sa nu o mai faceti. Duceti-va insa la medici de care n-ati auzit asemenea grozavii. Intrebati pe cine puteti. Mie mi-a facut cauterizarea Dr berbecar de la militar, insa nu stiu daca mai e, cica ar fi iesuit la pensie. Tot aici pe forum am aflat de el ca ar fi bun la astfel de interventii mai putin la nasteri.

Crinutz codita de maimutz

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Iepu mic ,poate dr tau se refera la anestezie de scurta durata .Asta se face fara a intuba pacientul ,cu medicamente care au efect de scurta durata ,cca 10-15 minute si care nu e mare lucru.Practic esti adormita ,dar respiri singura si ti se face si o doza mica de analgetic ca sa nu simti durerea .Nu e ceva de speriat si nu e acelasi lucru cu o anestezie clasica ,in care se folosesc medicamente cu durata mai mare de actiune si in doze mai mari si dupa care te poti simti ametita toata ziua ,iti este greata si asa mai departe.
Dupa o astfel de anestezie ,de scurta durata ,mergi acasa chiar in ziua respectiva.
Bafta.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Briantis, nu stiu exact la ce fel de A.G. s-a referit medicul meu, dar ce spui tu, corelat cu inca un aspect, imi da sperante si curaj. Mama mea a facut un chiuretaj biopsic acum 3 ani cu acelasi medic, tot cu .A.G. si, intr-adevar, in aceeasi zi a fost acasa. Am mare incredere in medicul meu- prof. Virgiliu Ancar....e el mai dur si mai sictirit uneori., scump la vorba, dar fata de alti medici la care am fost are mana usoara si, cel putin cu mine, a fost foarte atent la toate aspectele.Asa ca, daca intr-adevar dureaza doar 10-15 minute acest tip de AG....parca as merge pe mana lui pana la capat. Multumesc mult pentru info, Briantis. Mi-a mai venit inima la loc.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

iepumic multa bafta!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Sa fie, Liana. De unde ai draga mea atata optimism si energie? Ma lasi masca uneori! Tine-o tot asa!

Iepumic

Mergi la inceput

Oana, cum te mai simti? Ti-ai mai revenit? Brrr..eu maine aflu data fatidica. Tare ma tem ca nu rezolv inainte de Pasti, s-ar putea sa mai fie nevoie de ceva tratamente inainte.

Iepumic

Mergi la inceput