Bebelusi de iulie-august 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

LuizaM, bine ai venit. Trimite un PM la bbiulie-august2005 cu ceva date despre bebe, si sa ne povestesti si noua cate ceva ca sa va cunoastem.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Legat de CM, mie mi-a venit prima data cand a facut fata 6 luni. Vreo 4 zile, putintel. Si a doua oara de vreo saptamana, cateva pic-pic pe zi, dar vaz ca nici nu vine, nici nu se opreste. Cred ca mai stau pana luni si sun dr. Dar a venit la 1 luna juma a doua oara, nu la termenul normal.

Pupici,

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Somn usor bebeilor si parintilor, mai ales pentru mamele lucratoare care stau atatea ore fara bebei.

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Luiza, bine ai venit, esti in paine, zi adio regimului tacerii si bate tasta cat e calda!

Monai, voi medita la metoda ta, multzam.

Ema, biscuitii respectivi sint taaaare amuzanti, fiica-mea l-a privit f suspicios la inceput, parca era Labus cu os la purtator, si timp de 15 min, cat a durat operatiunea, l-am 'ros' in 2, darnica cum e gazulina mea, 5 sec ea, 5 eu (simbolic vorbind, prefacut ca pt bebelini).
Am pus-o imbracata pe olita azi, imbracata, cat sa se imprieteneasca cu ideea....asi, in 2 sec a plonjat in fata, n-are stare deloc, niciunde. Am prezis eu ca si-o va pune in cap, dar persistam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

LuizaM, bine ai venit! Da-ne mai multe detalii despre voi! Hai la povestit!

Fetele, si eu ii caut olita Iuliei, poate-poate...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, va dau tema de gandire...cititi al treilea mesaj al lui Adrianangi (daca nu cumva ati citit subiectul deja ). Ce parere aveti?

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66402&whichpage=3

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Lia- multumesc frumos, esti tare draguta! Si eu sunt f multumita ca nu le-am lasat sa-i ia din vena ca am aflat azi, asa cum speram, ca i-am luat sange degeaba ca nu are nimic! Asa ca daca ii luam din vena ma ofticam rau sa-l chinuiesc degeaba!

Monai- imi pare rau pt dintele tau! Sa-ti rezolvi repede problemuta si fara durere!

Mamini- eu sper sa mosteneasca Veve de la tine numai frumusetea si bunatatea, nu si problemele la inimioara! Sper la controlul de la un an sa vezi ca totul e f f bine si ca nu are frumusica ta nici o problema! Si sa stii ca te adimr tare mult pt taria pe care o ai si ca nu te plangi nicioadata de problemele tale, dar nu uita ca noi suntem aici ca fiecare sa-si spuna pasul indiferent de situatie! Te pupam si pe tine si pe veverita ta dulce!

Dede- hai mai, nu mai fii asa ca nu esti plangacioasa! Ai si tu ca tot omul probleme, dar nu prea te plangi de ele ca nu ai cand! Ca tb sa ne raspunzi noua la intrebari, lucru pt care iti multumim! Si noi tot te intrebam de ale noastre si nu te intrebam si cum sunteti voi! Pupam Medeea mancacioasa si speram sa nu-si schimbe obiceiurile! Si sa stii ai mare dreptate ca daca te simte bb crispata la masa esti halita!!!!
Si ca tot veni vb de intrebari, daca ai timp te rog sa-mi raspunzi si mie la o intrebare. Mi-a zis dna dr ca analizele lui Mario sunt f bune, ca are trombocitele cam mici dar ca nu tb sa-mi fac griji ca nu e semnificativ. Asa e? Ar tb sa ma ingrijorez? Nu am vazut exect valoarea, asta mi-a spun ea prin telefon. Si m-am ongrijorat ca nici eu nu le-am avutok intr-un mom in sarcina, numai ca mie imi rec clexan pt subtierea sangelui, sa nu fac cumva cheaguri, deci cred ca le aveam mari. Insa nu am luat clexan. Am facut bine? Rau?

Diana- tu stii ceva de trobocite? (ce o intrebam mai sus pe Dede)

Multumesc mult anticipat!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Briana- imi pare rau ca ai avut o zi proasta la servici, sper maine sa fie mai bine! Pupici multi nepotelei tale! Ne-au dat si noua indicatii zile la rand (cel putin mie) toate atotstiutoarele familiei si prietenele! Dar si dr pe care am platit-o sa vina acasa a stat vreo 2 ore cu mine sa ma invete ca Mario nu voia sa prinda sanul si pace! Si cand a facut-o nu sugea pana la capat de lene!!!!

Dede- succes mult, spor la invatat si spor la cumparaturi de pantofi. Mi-e cand mi-a venit de prima oara a fost mult ca inainte(si eu normal am 10 zile si primele 4 cant f mari) Luna asta (a 4-a oara) mi-au vanit si multe chegulete dar ma gandesc ca poate se curata pe acolo, ca eu am facut cezariana, dar daca e si la mine asa cu cheaguri multe si luna viit ma duc si eu la dr! Daca nu era asa inainte da fugam, a nu fie ceva grav! Sanatate!

Yasmari- Doamne ce frumos mai povestesti tu! Imi face mare placere sa-ti citesc toate mesajele de la cap la coada! Pai daca eu vreau vacanta? Pai tu nu esti in aceeasi sit? Ca si celelalte fete? Ba mai mult, mai sunt mamici si de 2 bebei!!!! Eu sa ma mai plang? Nuuuu, ca am baiat mare si cuminte! Tu ii dai deja mancarica in mana? (paine, etc?) Eu nu am incercat, imi e teama sa nu se innece, ca el la un firisor subtire se inneaca imediat! Felicitari dulcineei tale!

Mergi la inceput

Corina- multumim mult! Da, asa este, rade cu toata lumea si este mai sociabil decat mi-as dori uneori, ca sunt pers pe care eu nu le pot suferi si el rade cu ele de n-are nici o treaba! Dar mai bine asa decat salbatic si plangacios ca nepotica mea! Iar de veselie.....pai rade de cum deschide ochii dim si adoarme noaptea tot razand! E tare vesel! Punem poze cat de curand! Iar de curiozitate sa stii ca si el face la fel, rade doar daca il baga in sema lumea si vb cu el. Iar daca-i spui ca e frumos, l-ai topit! El acum cand iese afara mangaie tot ce poate atinge! Adica tufisuri, roti de la masini, masina o stergebine de praf, numara pietricelele de pe strada cu capul atarnand in jos si se repede sa sara la toata lumea! Asa este acum, descopea tot ce-i inconjoara si nu au vazut pana acum din cauza pozitiei culcat! Eu l-am tinut ridicat de cand avea 4 luni si jum dar a inceput sa reactioneze asa de cand e mai cald afara si nu il mai invelescsi se poate misca liber! Iar de canuta- si Mario roade la fel la ea, dar bea bine din pahar normal, fara sa il invete nimeni! Pur si simplu a intins mana cand beam noi, si am zis sa radem de el, sa-i dam si lui. Si cand colo a ras el de noi ca stia f bine sa bea! Incearca si cu paharul!

Mergi la inceput

Diana- feliicitari pt dimensiunile de fotomodel si pt ridicat in picioruse!!! Pupam nora. Imi rau ca ai probl cu pediatrul, eu am una f meseriasa pe Calea Victoriei, in dreptul pietei Amzei. Daca te intereseaza, cu mare placere! Vad ca nu stam nici f departe una de alta (eu stau in Bneasa) deci ii va fi usor lui praslea cel voinic sa vina sa o ia pe Iulia la o prajitura! Pupiic si sanatate mutla sa treaca repede bubita din barba! Daca vrei sa vii in Herastrau, mie mi-ar face o placere mare mare de tot!!!!!! Dar tu poti veni la roata? Ca eu acolo ajung f repede pe jos, iar masina eu nu am si sotul vine tarziu de la servici. Ar fi super daca ai putea veni!

Ella- sper sa nu aiba nimic Iulia si sa treaca repde febra. Dar la gradi cum mai e cu rubeola aia ca ziceai ca a fost un caz. E totul ok?

Mergi la inceput