Mamici de mai-iunie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
inaioana spune:
Ama, pur si simplu habar-n-am!
Katja a avut si d-alea si d-alea si a baut la fel din toate. Totusi ea nu a prea a baut bibe (numai pana la 4 luni a primit completare si lapte de-al meu pompat, din bibe) si a fost alaptata la san 18 luni. Ea bea apa din sticlutze cu un fel de pai de silicon.
Ia si tu ce ti se pare mai interesant. Acum eu voi lua latex (cauciuc) pentru ca asa sunt astea care imi plac si pentru ca mi se pare mai natural (de aia am inteles ca se si recomanda pentru bebe cu dinti ca in caz ca musca si inghit din ele e mai bine sa fie latex). Dar e o optiune personala nebazata pe nimic stiintific.
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
La termometre iar nu m-ai nimerit pentru ca eu am avut incredere in pielea proprie. Am bagat antebratul in apa si cand mi s-a parut ca nu simt mare diferenta intre temperatura mea si a apei (usor calda) am considerat ca e ok. Asa se incearca si laptele din bibe daca nu e prea fierbinte: stropesti pielea antebratului (aia fina unde te dai cu parfum) si daca nu simti mare diferentza e ok. Chestia cu cotul n-am inteles-o niciodata. Cum naiba sa incerci cu cotul..ca doar acolo ai pielea groasa si nu simti cum trebuie...in fine...
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
ina merci frumos
.Atunci ii mai iau o suzeta din latex ca de silicon i-am luat, 2 ii sunt de ajuns momentan ca ma gandesc ca poate nu vrea suzeta.Iar la biberon ii iau cu tetine din latex(tot 2 biberoane de 150ml-sunt de ajuns pt inceput,nu?).
Acum vine alta intrebare si ultima sper legata de suzete/biberoane. Am vazut ca sunt biberoane cu tetine pt 0+ cu: orificiu Larg, Subtire,Normal si Mediu.
Asta m-a bagat intr-o ceata totala!!
De ce s-or complica astia atat nu stiu ca imi dau o gramada de batai de cap doar pt alegerea unui amarat de biberon
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
inaioana spune:
Pai nu stiu maica, pe vremea mea tetinele erau 0-4 luni, si tot asa. Acuma..io zic sa iei si tu ce-ti pica la mana si vezi dupa aia. Mai bine cu gaura mai mica si o gauresti dupa aia mai mult daca o fi cazul decat mai mare sa se inece cupilu...
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cypocs spune:
salutare burtici!
Ama , daca iei un fel de suzeta , e bine sa nu schimbi modelul si materialul .Mihnea a renuntat la suzeta cand i-am luat alt timp .Initial ii luase taica-sau una de 2 luni , de iti era rusine sa iesi cu ea in parc .I-am luat una adevarata de la nuk si a scuipat definitiv orice model .Asa ca daca bebe accepta una sa nu risti sa i-o schimbi .Mie mi-a parut rau ca bebele meu nu a vrut suzeta pt ca bebeii cu suzeta erau linistiti in parc iar cei fara faceau parul cret la mamici .
eu acum am luat biberoane nuk , dar cred , nu stiu de ce, ca alea de la chicco sunt mai bune .Astea de la nuk , la mihnea , dupa un timp incepeau sa curca .Dar vorba Ioanei , astea imi plac mai mult la forma.![]()
Oare unde-i Ralucutza?
ALIA 32W
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
ama_kaly spune:
ina
ai dreptate, au scos astia atatea forme, modele de nici nu mai stii ce sa cumperi.Merci pt raspunsuri!
Alia pai eu i-am luat suzeta din silicon d-aia ortodontica
Daca ii mai iau una trebuie sa-i iau tot din silicon si tot ortodontica ? Si la fel tb sa fie si tetinele de la biberon sau pot sa ii iau biberon cu tetine din latex ?
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
carminabulina spune:

era sa nasc azi in drum spre doctor. Ciudata senazatia si m-am speriat ca dracu...Am colul foarte scurt (nu ma intrebati cat), prea scurt pentru perioada asta si mi s-a recomandat intreruperea oricarui efort macar pana la saptamana 36. Mi-a dat si pastile din alea ca sa-mi opreasca contractiile, Gyprinal. DAca astea isi vor face datoria, colul meu va ramane inchis pana la nastere, daca nu Dumnezeu cu mila. De ce mi se intampla tocmai mie???????????????
Ioana, se poate si sambata, cu cea mai mare placere, doar ca pana la ora 14.00 am meditatii. Dupa aceea sunt libera ca pasarea cerului. Dar ti-ar ramane tie o ora in care nu ai ce face. Hai sa vb la telefon si poate ne vedem si sambata sau cum poti tu
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
vivighe spune:
Ia vezi tu Bulinutzo ce prostioare mai faci...cine bantuia pe la babyexpo in fiecare zi,nu stiu cate ore in fiecare zi...Stai cuminte in patutz ca sa-l ti pe bebe acolo cat trebuie,ca fiecare zi conteaza.Vezi ca si statul pe scaun prea mult iar nu e bun...ca bebe tot pe col sta...poate ca-ti faci si la meditatzii un program mai lejer(sa nu fie prea multe una dupa alta...poate le alternezi cu patul).N-am vrut sa te cert...sper ca nu te-ai suparat
,dar poate e timpul sa te gandesti ca unele lucruri ti se pot intampla si sa nu le mai tratezi asa ...(si io sunt la fel
)
cypocs spune:
AMA, pai dupa ce probezi suzeta pe bebe , adica vezi ca merge una , atunci sa nu o schimbi.Suzeta e suzeta , biberonul cu tetina e cu treaba lui , adica eu zic ca un bebe face diferenta , stie ca unul e treaba serioasa si nu prea conteaza pe unde curge laptele .Deci poti sa ai tetina de silicon si suzeta din latex .Eu am luat doar o suzeta , ca sa incerc apoi vad care ii place si cumpar mai multe de acelasi fel.
Carmina, ai grija ca de la gynipral o sa te simti naspa .Eu iau sferturi de pastila.
ALIA 32W
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
LYLY809 spune:
Bulinuto, chiar ma miram ca zburzi asa si n-ai nika. Am sesizat ca te obosesti peste masura, din ce povesteai! Rogu-te, stai in pat
, ca altfel ti-o faci cu mana ta!
Fetelor, nu mai stiu cine intreba de saltea, parca Shori... Cica aia din fibre de cocos e buna ca-i antialergica, dar altminteri este mai buna una Relaxa, facuta chiar pe comanda, cu arcuri. Alea cu fibre se cam stramba, si trebuie periodic intoarse, caci bebe trebuie sa doarma pe o saltea dreapta! Asta-i ce-am aflat azi de la o mamicuta patita...
Cat despre biberoane, eu beneficiez din plin de sfaturile Ineiioana, ca urmare a curiozitatii fara margini a Amei
Ama, nu te supara, glumeam
Luana, esti formidabila cu "excelatul" in frecarea verdeturilor
Eu spal legumele si verdeturile intai cu apa fierbinte, caci dracia care duce la aparitia toxoplasmozei se distruge la 40 grade, apoi cu apa calaie-rece.
Dolcebaby, sper ca nu te-ai jumulit prea rau![]()
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik