Temperatura bazala
Raspunsuri - Pagina 7

bubulina1 spune:
gheorlan, este super vestea ta!!!! Iti tinem pumnii sa fie !!!
Mai repeta testul peste cateva zile. Alte semne ai?
Speranta moare ultima!

gheorlan spune:
JAANA, BUBULINA1, ANIAST72va multumesc din suflet.Sunteti niste dragute!!!Despre simtome ce sa va spun... m-au durut sanii foarte tare cam dupa ovulatie pana aproape de venirea rushilor.Chiar mi-am notat aceasta durere in carnetel, sa intreb dr., pt. ca mi s-a parut exagerata.Dupa 2-3zile de intarziere nu au mai durut chiar tare dar sunt cam "maricei". In rest insomnii si usoara balonare.DEOCAMDATA.Am vb cu dr. si am intrerupt brocriptinul.Acum iau acifol 2/zi si utrogestan 2 seara.Vreau sa va spun ca intr-adevar treaba cu temperatura bazala e adevarata.Mie nu mi-a mai scazut nici in ziua de azi.A ramas la 37,3.Maine mai fac un test sa vad cum iese .Va
si va doresc sa traiti cat mai curand aceeasi MINUNE!

aniast72 spune:
gheorlan, pentru mine, faza cea mai elocventa pentru este temperatura bazala. Daca n-a mai scazut, sigur e
. Ai grija de tine, nu face efort fizic si da-ne o data vestea buna.
Andreea

gheorlan spune:
aniast72 multumesc din suflet pentru incurajariastazi am repetat testul si a iesit clar pozitiv asa ca ma declar o fericita graviduta. Astept sa merg si la dr. pe 17 .Doamne ajuta sa fie totul bine. Sunt alaturi de voi si sunt sigura ca intr-o zi o sa aud aceleasi vesti bune . Nu incetati sa sperati si sa credeti in Dumnezeu.Totul este posibil daca nu renuntati.Eu sunt sigura ca o sa fie bine .
Simona o fericita

Jaana spune:
Wow, Simona! FELICITARI!!! Ma bucur de asa vesti bune! O sarcina usoara si
jucaus! Las' ca te urmam si noi mai devreme sau mai tarziu la burtici

Jaana spune:
TB-ul meu inregistreaza cresteri ciudate... De la 36,9 dupa ovulatie a crescut cate putin cate putin la 37,2 azi, in z 26. E normal oare?
In plus, azi am avut o scurgere maronie, fara miros dupa cateva zile de scurgere galbuie... ce sa fie oare?? Cred ca ma duc la doctor zilele urmatoare, mi-e frica de vreo infectie...

aniast72 spune:
Intrebare:
TB poate fi afectata de un exces de alcool de cu o seara inainte? Aseara am fost la o petrecere si azi dimineata TB era 36.7, fatza de ultimele zile cand varia intre 36.3 si 36.4
gheorlan felicitari pt , sper sa nu ne parasesti si sa mai arunci din cand in cand cate un ochi si la aspirante...
Andreea

aniast72 spune:
Fetelor, ma repet cu intrebarea pt ca m-ati uitat... TB poate fi afectata de un "mic" exces de alcool de cu o seara inainte?
Andreea