Temperatura bazala

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Anya, eu iti doresc sa treci repejor la mamici, sa nu ajungi sa cunosti nici 10% din ce am fost nevoita sa invat eu, si oricum nu-mi folosesc la nimic informatiile astea... Se intampla atunci cand te astepti mai putin, asta e concluzia la care am ajuns eu

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

mormelvio, da, cred ca e vorba de ovulatie chiar daca temperatura e sub 37, ptr ca dupa cate vad si temperatura dinainte de ovulatie e f. scazuta comparativ cu alte fete. Vad ca ati prestat la greu... asteptam atunci vesti bune de !

Ai mai avut si alta data la ovulatie asa dureri de burta si spate pronuntate? Ce sa zic, eu nu simt nimic la ovulatie... dar dupa spusele altor fete sunt dureri mai usoare si intepaturi intr-unul din ovare. Deci daca te dor amandoua ovarele atunci e posibil sa fi racit.

Jaana

Mergi la inceput

aniast, suntem aici ca sa invatam din experienta altora si sa aflam ce nu stim... deci nu exista intrebari stupide, ci doar informatii neacumulate sau neclaritati caci intotdeauna apar dificultati la punerea in practica a teoriei...
De asta suntem aici, ca sa discutam si chiar daca pare intrebarea mai simpla, important e sa ne lamurim neclaritatile

Mergi la inceput

mormelvio, aveai dreptate cu statul pe burtica dupa... am citit pe forum multe fete spunand asta, si totusi mi-e neclar!!! De ce pe burtica??? Stie cineva sa explice de ce pe burtica si nu cu picioarele catarate???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

Mormelvimo, nu vreau sa te dezamagesc dar daca TB nu ajunge macar la 37,0 nu se produce ovulatia ( asta mi-a spus ginecologul meu ) . Fa-ti un eco sa vezi daca intr-adevar s-a produs ovulatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna aspirantelor
eram si eu prin preaam si m-am gandit sa spun si eu povestea mea
eu sunt o mamic de embrion de 5 saptamani confirmate si atunci cand s-a "prins" ca sa zic asa, nu am trecut de 37 grade
temperatura mea in acea saptamana a fost de maxim 36,9 si oscilanta
dupa5 zile a inceput sa creasca peste 37 grade am zis ca atunci e ovulatia si m-am pus pe treaba, dar nu era asa era doar ovulul fecundat care se fixa si avea nevoie de temperatura
e adev ca si mie mi-a zis medicul sa il sun cand ajung la 37 grade ca atunci tre sa o fac la greu
am ramas chiar in a 16- zi de ciclu, cu temperatura 37,8 si in crestere
poate va ajuta cu ceva
eu am facut sex zilnic din ziua 14 pana in ziua 21, chiar daca nu intotdeauna a fost pofta...si uite-ma
am 30 de ani si nu mai ramasesem de 10 ani

va urez burtici mari mari de tot
desiree 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Si azi ies la raport: ziua 15 TB a fost 36.6 - 36.7 azi dimineata(nu ma pot hotara, termometrul nu e digital :)))Nu ma mai doare burtica deloc, durerile de spate s-au linistit (pana maine cand mi-am luat liber ca sa ma pot pregati si eu de sarbatori, sa fac curatenie si ceva de papa :))), fara secretii pe ziua de azi, si in general o stare de bine. Parca nici oboseala nu o mai simt asa tare, desi am avut cam acelasi program ca zilele trecute. Asa cum va povesteam, am prestat la greu din z 11 si pana azi. Acum deja la semafor nu mai e verde ci numai galben....asa ca mai luam o pauza sa se odihneasca

claubd: in orasul in care locuiesc eu medicina e in evul mediu, asa ca slabe sperante de ecograf pe aici...Daca raman atunci voi cauta un medic in Ungaria, ca imi e mai aproape decat Clujul.

desiree: si eu am anul asta tot 30 de ani si inca nici o sarcina. Multumesc mult pentru ceea ce ai scris, ma ajuta sa trec mai usor peste stresul asta.

Jaana: am stat pe burtica dupa fiecare prestatie, inseamna ca am nimerit-o!!. Dureri de ovare am lunar, dar pana luna asta nu m-am prins ca le am in perioada de ovulatie,poate de aia ca nici nu-mi urmaream ovulatia....
Va pup pe toate si maine voi fi mai activa ca stau acasa...

Mergi la inceput

mormelvio, am citit pe undeva ca daca temperatura iese intre 2 valori se alege valoarea cea mai mica. Nici al meu nu e digital :-) dar cica ar fi special ptr TB.

Acum chiar ca va puteti odihni si astepta rezultatul muncii! Sper sa postezi curand la retete ptr

Pupici,
Jaana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Raportez si eu, de 5 zile temperatura sta cocotata la 36.8. Si noi am iesit din cantonament si asteptam rezultatele....

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

La mine TB nu creste deloc ,ramane pe 36,5-36,6 si sunt in ziua in Z23.ce se intamplaaaaaaaaaaaaaaa????????????

floroiu bianca

Mergi la inceput