Razbunare pt cele inselate in dragoste

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

Vai! Vai! Vai!
Nu gasesc alt cuvint.
Ah, ba da...Auleuuuu!
Dupa din astia pling femeile?
Eu tot mai sper ca nu.

pai n-ai citit dupa ce plang? dupa bani.... nu dupa ei

"He did steel me this EUR 15.000. He is doing this the whole times with every girl he meets.... Very bad guy "

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

site-ul ala romanesc e o gluma, nu? aia nu-s barbatzi...saracii...si saracele...ele...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Site-ul nu e romanesc. e american si nu e o gluma , am aflat de el la TV si scopul lui e unul serios- sa fereasca femeile de PORCI !
Nu stiu de ce va mirati de " animalii" romani pe care i-ati vazut. Multe femei se incurca cu barbati mult sub nivelul lor pt ca " sufletul conteaza " si de multe ori , chiar daca " sufletistul " le abuzeaza fizic, tot il iarta ca doar " are suflet bun , dar l-am suparat si s-a saturat sa se enerveze sarmanul......"

Mergi la inceput

michelle... da' eu m-as umfla de ras numai sa-i vad in realitate... care suflet ?!!!

Elise

Mergi la inceput

ce Elise vrei sa spui ca n-ai intalnit fete normale , destepte stabile psihic langa un " pezont " de mai mare dragul?????? ( asta e cuvant inventat de sotul meu , caruia ii era greu sa pronunte romanescul "taran" asa ca a francofonizat cuvantul englezesc)

In plus de asta sunt si femei monstruoase care numai bine isi gasesc un partener pe masura in persoana lui sexosul ala de pe site

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michelle7

ce Elise vrei sa spui ca n-ai intalnit fete normale , destepte stabile psihic langa un " pezont " de mai mare dragul??????

Stabile psihic NU!
frumoase sau destepte da, dar sa stea bine cu pisicu' si sa umble cu asa ceva... nu.

greseala mea.
n-am intilnit.

Elise

Mergi la inceput

Mie mi se pare ca majoritatea femeilor au relatii cu barbati care sunt sub ele. adica ca ar putea mai mult la cat au ele de oferit.dar eu sunt cam feminista de felul meu asa ca....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michelle7

Mie mi se pare ca majoritatea femeilor au relatii cu barbati care sunt sub ele. adica ca ar putea mai mult la cat au ele de oferit.dar eu sunt cam feminista de felul meu asa ca....

mie nu mi se pare o regula.
am avut un coleg de facultate (super destept) care s-a casatorit cu o tziganca analfabeta (de satra - cu galbeni la gat... fuste cretze...tot tacimul).

de ce?
Pentru ca era "singura femeie care l-a satisfacut sexual" .

asa ca am vazut cazuri si cazuri....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetaim spune:

Sunteti toate grozave!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Mai,da' ce barbati frumosi apar la keywordul "romania". Asa reclama, da....Brrr...ma ia cu frisoane.

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput