Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 5

Liana30 spune:
veronici felicitariii fug acu sa te pun la panou
Amely fatooo iar ma sarisi
betycule io sa treaca toate..
carmencitooo si io la fel fac...pana vaz cu ochii mei si acu am vazut sa stiii...da dehhh daca va iubesc asa mult nu pot decat sa o mai musc din cand in cand..pentru ca asa sunt io cum zicea cineva pe aci.."iertatoare"... sa stii ca altfel nu ma pronuntz...fara probe sa ma tai si nu zic nimic...gata..gata..tac..tac..ca incep sa o iau razna...cele care ma stiu...stiu ele ce zic!!!!
gataaaaa!!!! tac!!!! am zis!!! am zis!!!
dehhhh tot cavaler am ramas...
"Nimic nu-i imposibil!"

camy062004 spune:
AMELY multumesc in cele din urma am reusit sa vb. cu ea si fac o eco in ziua a 12a dupa care ea o sa hotarasca cand fac si tpc-ul.pupicei pt. toate fetele
LAIANA cum a fost in vacanta intru mai rar si am uitat sa te intreb.
camy

bety spune:
Pusule - sa ma tai daca stiu despre ce e vorba...da' stiu io ca numa' gura-i de tine...ca inima ta e maaaaaaaaaaaaaare...adica mai mare ca gura!!!!!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Liana30 spune:
betyculeee tu nu trebe sa stiii..si nici Oana..si nici..si nici.
numai cineva de pe'aci stie da sa o tai si tot nu spune...
lasa mama ca o venii si vremea cand veti afla..
acum nu poci sa va zic...da i'am zis asa lui carmencita pt ca nu vreau sa creada ca doar vorbesc aiurea...nu'mi sta in fire...
camy a fost frumos..si apropo trebe sa dai melul ca ma botezasi ma laiasi fatoooo de tot
"Nimic nu-i imposibil!"

Ioanatugs spune:
Buna seara fetelor va spune tot o pacienta a dr. Anca Moisa !
VERONICI ++ FELICITARI PT. BEBICI !! Sa creasca mari si sanatosi si sa ne mai arati poze cu ei. Sarcina usoara ! Ma bucur sa aflu vesti cu ochisori, ne da sperante si noua celor in asteptare de ingerasi.
Eu sunt la o zi dupa inseminare si in asteptare pt. doua saptamani.Asa ca atept cuminte semne!
Pupici la toate fetele si bafta la bebici!
Cu drag Ioana Tugs

adelamaria spune:
Buna la toate fetele!
Intru doar pe fuga pentru ca ma "urmaresc" o gramada de hartoage si nci timp de n-am!...(ah, in cana aia e cafea, nu berica, da' n-am gasit iconul corespunzator...ce credeati???
Amely, sangerarile mele au fost 99% din cazuri maronii, maro deschis sau mai inchis...foarte rar rosu...Ti-am zis, si eu am crezut cu tarie ca e tot lipsa de progesteron si ma pregateam de Mastodynon, da' io sunt mai fricoasa si mi-e teama sa iau ceva fara voia medicului desi inca n-am renuntat la idee de tot...
Camy, pup fata, abia astept sa mai vorbim!
Ioana, tinem pumnii stransi pentru tine, da? si sa faci bine sa ne dai o super-veste, ca sa te trecem pe listuta!
Va trimit o la toate si fuuuuuuug...ca ma ajung hartoagele din urma
....Heeeeeeelp.....

Madana spune:
Ioana iti tin pumnii sa ne dai o veste buna peste 2 saptamani
O zi buna visatoarelor
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Tabitha spune:
danotino, madana:
Mari-lu: nu imi incalc eu motto-ul, sunt din nou pe metereze.
MOana: si eu am probleme cu endometrul atunci cand iau estrofem. Si eu ma gandesc sa incerc o stimulare cu menogon, ca mai am 3 de la ICSI si e pacat sa se risipeasca. A auzit cineva despre estrogel???
Liana: Faceai ceva aluzii la mine?
Amely: merci ca ai pupat-o pe Liana in locul meu, eu nu eram in localitate
Veronici: felicitari si sa dea Domnul sa fie bine cu ambii bebei pana la capat!
Ioana: tinem pumnii pana peste 2 saptamani

MRL spune:
Fetelor, multe ca nu pot sa va pup.
veronici, FELICITARI pt cei 2 bb. Eram sigura ca ai gemeni. Ai grija de voi.
bety, abia astept sa ne dai aceeasi veste ca si veronici. Mult noroc si ai grija de tine.
Teo, inca putin si vei intra in linie dreapta si tu. Abia astept.
Tabitha, amely, aileene, carmencita, Oana si restul fetelor multe
Liana, bine ai revenit din mica escapada. Poate ne lasi cu gurile cascate si ne dai o veste buna. Eu nu stiu despre ce vorbesti dar o sa ne spui tu intr-o buna zi - ei, ce zici de ziua de maine?
Bun venit noilor fete si fuguta cat mai repede dupa veronici!
Deh, am o incizie in gura si cred ca sunt pe drumul cel bun. Durerile le-am lasat in urma, ma cam ustura dar este normal ca am o rana de toate frumuseatea in gura. Dr. a fost de gasca si nu m-a speriat dar eu sa nu vad ce am? M-am uitat cu o lanterna micuta si m-am cam ingrozit. Nashpa rau de tot. dar pana la urma tot raul spre bine. Bine ca m-a apucat inainte de procedurile FIv ca nu stiu ce m-as fi facut. Acum am prins curaj si imi mai repar inca o maseluta sa fiu sigura ca nu o sa mai am probleme. Gata cu vestile rele.
Pana la urma nu stiu cum o sa fac cu analiza de ureaplasma. Eu mai am de luat antibiotic pana maine (pt infectia din gurita). Nu am luat nici un fel de ovule pt candida ca nu cred ca este cazul. Nu simt nimic deosebit, nu am simptome de asa ceva. Asa ca am renuntat la ele. Stiu ca nu trebuie sa folosesc nimic in zona respectiva cu 1 zi inainte de recoltarea probei, stiu ca trebuie sa treaca 10 zile de la terminarea antibioticului dar.... La mine au trecut cele 10 zile de cand am terminat doxiciclina (vinei se implinesc 10 zile) si ar fi trebuit sa merg sa repet analiza. dar din cele 10 zile de repaus eu am mai luat 5 zile de antibiotic pt maseluta - amoxicilina 500 1 la 6 ore. Tot vineri termin si tratamentul cu amoxicilina. Intrebarea mea este cand ar trebui sa refac analiza pt ureaplasma: vineri (maine) cand se implinesc cele 10 zile de cand am terminat doxiciclina pt ureaplasma sau astept inca 10 zile din ziua in care termin tratamentul cu amoxicilina? Sunt in ceata rau de tot.
Va pe toate