Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Gravidute si mamici, paciente ale dr. Moisa:
Marina- mamica Mariucai
(IAS)
Ana Maria- mamica lui Victor Stefan
(IAS)
Cata- mamica Biancai-Andreea
(natural)
Amparo- mamica de gemeni
(IAS)
Indy -trecuta prin multe peripetiii a reusit sa'l nasca prin cezariana pe Mircea (natural) cel mai frumos baiat al lui mamiINDY
Mishi- (FIV)
Madyn - (natural)
Alexia27 - (dubla IAS)
RoAna - (IAS)
Mit - (FIV)
mamiFlori - (IAS)
roxanya - (natural)
Veronici - (FIV) ++
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prietena noastra de suflet
Aileene - mamica lui Alexandre
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Un nou capitol deschid cu multa bucurie, il dedic Veronicai, invingatoarea noastra de acum!
"Nimic nu-i imposibil!"
Raspunsuri

thea_m spune:
Buna dimineata!
Veronici abia astept sa vii de la eco sa ne spui cum a fost!
Madana bine ai venit in randurile noastre, iti doresc sa ajungi cat mai repede pe lista de gravidute! Eu merg azi la cabinet, dar abia la ora 17, asa ca nu ne vedem. Ramane pentru altadata.
Rami multumesc pentru gandurile bune. Imi pare rau ca s-a mai irosit o luna din punctul de vedere al inseminarii. Mi s-a intamplat si mie ca intr-o luna sa am CM de 31 zile, iar in luna urmatoare de 24. Am ratat luni ba ca am ovulat prea devreme, ba ca am ovulat pe ovarul unde nu este trompa. Asta este, mergem mai departe.
Carmencita, Oana ati facut inseminarea? Care au fost valorile cu stimulare?
Liana multumim pentru noul capitol! Ce mai spui tu?
O zi buna va doresc tuturor!
Teodora
Poze
Aniversare 2006

adelamaria spune:
Ei, gata! V-am lasat, cat v-am lasat, da' vad ca voi va faceti de cap rau de tot!!! Pai, nu se mai poate asa!...Ce, au disparut toate pacientele Dr. Moisa???...Si ea stie???
Acum, glumesc eu cat glumesc, da' unde sunteti fetelor??? Ca acu scot la voi? Se poate??!!!???
Eu stiu cat de grele au fost ultimele zile pe DC...Cu vestea rea despre Lachione si nu numai..., stiu, dar...trebuie sa ne remontam, nu se poate!
Tabi, daca citesti pe aici, tu o sa fii prima pe care ma supar rau daca te mai aud cu chestii de gen renuntare...Haide, singurul motiv pentru care nu bag icon-ul ala cu biciul e pentru ca te inteleg...tuturor ne e greu uneori...Promiti ca te indrepti, da???
Liana si Oana vad ca nu mai zic nika...Carmencita la fel...ufff...sunt chiar singura pe baricade???
Si eu simt ca se apropie pasa cea proasta de la sf. lunii, dar rezist eroic...Semne de burtica nu am, oricat as cauta...Totul e in parametri normali pentru perioada asta a lunii ...In ultimele zile am muncit ca nebuna ca sa uit de tot...Da' nu stiu cat de bine am facut, ca acu sunt rupta!!!
Ah, da, si ma pregatesc sa contraatac depresia cu o sedinta de cumparaturi...la mine functioneaza...si cu in draci, asa, de ciuda,numai!
Haideti, va rog eu, reveniti-va! Uneori e mai usor, uneori e mai greu...dar nu avem de ales...Doar cu toate dorim sa fim mamici, nu?

Tabitha spune:
adelamaria: sunt inca pe metereze. Ceea ce ma supara este faptul ca m-a pus sa fac stimulare, desi era convinsa ca ma chist. Asta e. De acum o sa vedem ce planuri de atac imi mai fac.

danotino spune:
buna seara fetelor!
va doresc o saptamana placuta si plina de reusite!
tabitha fii optimista! chistul ala va disparea; imi pare rau ca n-ai continuat cu inseminarea!
veronici, abia astept sa ne spui maine ca l-ai vazut pe la eco si totul e ok! nu stiu ce ai mai facut inainte, dar as vrea sa-mi spui cate inseminari ai la activ sau fiv-uri :))!
incerci de mult? e posibil sa fie 2 ? inca nu stii, nu? ti-ar placea sa fie 2
?
of, doamne parca simt ce e in sufletul tau! sper sa fim si noi aspirantele in pielea ta de cat mai curand!
fetelor rami, madana, bety, teo aileene multi!
danotino
danotino

rami 73 spune:
Danotino, te si eu !
Veronici, te intrebasem si eu ceva zilele trecute, dar nu mi-ai raspuns... Voiam sa stiu cum avea sotul tau spermograma inainte de FIV, si daca ai facut FIV simplu sau ICSI ?
Acum cred ca esti la eco in Bucuresti. Te asteptam sa te intorci si sa ne dai numai vesti bune !!! Poate sunt 2 bb-i !
rami

Madana spune:
Am fost la Moisica si am facut ecografie intravaginala ... in premiera
. Totul a fost ok, am ovulat pe dreapta, si endometrul il am de 9 mm.
Saptamana viitoare facem dozarile din Z2-4, si apoi Z10-11 mai facem o ecografie si stabilim daca facem un HSG.
Sunt ff bucuroasa ca am reinceput "lupta" si Moisica mi-a dat sperante (mai ales cand s-a uitat pe spermograma sotului ).
thea_m imi pare rau ca nu ne-am intalnit, pastrasem un pupic special pt. tine, dar ti-l trimit oricum virtual .
tabitha te si ma bucur ca ti-a mai trecut din suparare.
Pupici pt. toate superpacientele visatoare
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

MRL spune:
Fetelor, va pup dulce pe toate!
Eu nu fac bine deloc. Inca ma lupt cu stomatologul. Am incercat sa nu iau antibiotic dar vad ca este de rau. deja am facut al doilea abces in acelasi loc si pot spune ca in gura am o rana de toata frumusetea. nu pot inghiti, nu pot vorbi, nu pot manca, abia inghit pastilutele. Nu am avut de ales si am inceput cu alte antibiotice. Maine se decide daca o sa ma taie in gura sau nu. Depinde de cum voi evolua in seara asta dupa 2 zile de antibiotic. Sotul ma incurajeaza ca pana maine o sa imi revin mult mai bine si scap cu cutit. Am o mare intrebare la voi. Eu ar trebuit sa merg vineri sa imi rafac analiza la ureaplasma. Vineri se implinesc cele 10 zile de cand am terminat doxiciclina. Dar... de duminica seara am inceput sa iau iar antibiotic Amoxicilina de 500 la 6 ore. Maine fac 3 zile de cand iau noul antibiotic si mai mult ca sigur ca trebuie sa mai iau macar 5 zile pana se retrage bine infectai de la masea.
Intrebare: mai pot merge sa refac analiza pt ureaplasma daca eu acum iau antibiotic?
Dr. stomatolog stie ca eu am luat doxiciclina si mi-a spus sa imi iau niste ovule ca sa previn candida ca deja am luat prea mult antibiotic. Pana acum nu am nici un fel de simptome si sper sa nu imi apara macar inca 3 zile cat voi mai lua restul de antibiotic. Imi este frica sa nu dau in altceva. Acum iau pastilute cam multe. Pe langa Amoxicilina mai iau Biotics (3/zi) - adjuvant in tratament cu antibiotic, Eurovita+Ginseng (1/zi), Apilarnil-propolis-polen (2/zi), 1 iaurt obligatoriu/zi (am trecut la unul de 200 g) si cand durerea este prea mare Nurofen.
Fetelor, cum sa fac cu analiza mea pt ureaplasma?
Sa imi tineti pumnii sa scap maine cu bisturiu.
Va pup dulce pe toate si va tin pumnii la toate sa fie bine.

Carmen.cita spune:
MRL (Liliana), tot ce te pot sfatui este sa nu folosesti ovulele vaginale (cele pt candida) cu 48 ore inainte de analiza (din cate imi amintesc eu, pt analiza de ureeaplasma se recolteaza secretie vaginala)... asta ca sa nu influentezi rezultatul analizei... Eu iti doresc sa scapi cat mai repede de problema stomatologica, ca sa poti intra in linie dreapta cu FIV-ul, astept vesti cel putin la fel de bune ca si la Veronici! Chiar, Vero nu trebuia sa vina cu niste vesti de la prima ecografie a samburelului?
Teo, pt ca m-ai intrebat, eu luna asta nu am facut inseminare, nu pt ca nu as fi vrut... ci pt ca ovulatia mi-a luat-o inainte, ca si Ameliei, ca si lui Rami... Tu ce injectii faci? Scuze daca nu am fost pe faza, ai inceput tratamentul cu diphereline? Asta ar fi o veste nemaipomenita! Daca gresesc, scuza-ma si corecteaza-ma, sunt cam aiurita in ultima vreme...
Apropo, Amely, stii ca maine vom fi ziua 13 DPO? Tu ce simptome ai? Eu mai astept 2 zile sa-mi treaca simptomele de gravideala la cap, pt ca in mod sigur vor trece... nu indraznesc nici macar sa ma gandesc la vreun test avand in vedere ca nu am facut inseminare, incercarile naturale la noi sunt zero barat... Dar tu ai sanse mari! Oricum ar fi zilele astea vom primi verdictul, tu daca faci sau nu laparoscopia, eu daca ma apuc in premiera absoluta de menogon... Nu mai astept raspuns de pe site-ul cu pricina, ca am impresia ca a inghetat de-a binelea...
OANA, vesti, ceva? Credeam ca ne povestesti si noua ce si cum... banuiesc ca totul a decurs excelent. Tinem pumnii!
Liana, multumim pt capitolul nou, dar vezi ca ai mancat o litera de la numele dr., stiam eu ca nu ti-e prea simpatica, dar... ce zici, tai un spatiu dinainte de cratima ca sa aiba loc si litera cu pricina?
Indy cred ca a nascut deja, si sigur va veni cu vestea curand, eu ii doresc refacere rapida si asteptam sa ne povesteasca ea cum a venit Mirciulica pe lume.
Aileene, am citit povestea prietenei tale si nu pot sa spun decat ca mi s-a parut o fata tare curajoasa... recunosc ca mie nu mi-a trecut prin cap asta. Sa-i traiasca fetita si sa fie sanatoasa! Isteata mamica si ingenioasa.
Madana, bine ai venit printre noi! Norocoaso, cu un sot cu polispermie eu cred ca-i vei calca repejor pe urme lui Indy!
Bety, tu ai intrat deja in linie dreapta. Imi place ca esti relaxata. Fii increzatoare, conteaza enorm increderea in reusita! Suntem alaturi de tine!