Hemoroizii...ce ne facem???

Hemoroizii...ce ne facem??? | Autor: edutu

Link direct la acest mesaj

Astept din partea celor care au facut cunoastinta cu domnii Hemoroizi sa imi spuna cum au scapat de ei pe perioada sarcinii....asta daca au scapat de ei!!!

Multam frumos,

Mama lui Edutu si graviduta in 38 sapt

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Si eu am avut o criza hemoroidala (hemoroizi externi), dar dupa nastere, slava Domnului ca nu a durat decat vreo 3 zile. Am facut bai calde chiar si de 4-5 ori pe zi si am folosit intensiv supozitoare si unguent Hemorzon. A trecut si de mai bine de un an nu am mai avut nici un fel de problema.
Sanatate multa, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Eu am patit-o saptamana trecuta. Era mare si extern si am scapat de dureri cu unguent hermozon. Dupa cateva ore s-au dus durerile si in 24 de ore deja se micsorase. Am folosit unguentul asta 3 zile, dupa care, cititnd prospectul am vazut ca are si ceva tetraciclina ce nu e buna pentru ca ingalbeneste dintii copilului (nu era in cantitate mare, dar mai bine evit). Asa ca am dat-o pe crema de galbenele de la plafar. Maine fac o saptamana de cand am patit-o si e aproape vindecata problema ce era groasa cat degetul mic .Bineinteles, dus si apoi cremuiala dupa fiecare mers la toaleta.DianaD 36+ sau 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Of! Cate subiecte sunte pe tema asta. In timpul sarcinii nu prea ai mare lucru de facut. Eu ii rezolv , acum, dupa ce am terminat de alaptat. La Proctoline. E scump, dar merita.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edutu spune:

Multam' pentru raspunsuri.
Eu acum 3 zile am observat o jena, cand "ieseam" si zic: "hai sa vad ce e". Si m-am chinuit cu oglinda pana am reusit sa vad si m-am ingrozit. Auzisem de ei, dar nu avusesem niciodata, nici macar la prima sarcina. Cred ca sunt doar externi, am folosit Proctolog si s-au retras, dar nu in totalitate. Mereu am suferit din cauza constipatiei, dar acum de cand sunt insarcinata mai iau si fier si am citit ca si asta te cam constipa. Abia joi am consultatie la medic si sa vedem ce zice. Sper sa se duca de unde au venit, ca nu ii mai suport..

Pupici la mamici si viitoare mamici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

eu m-am pricopsit cu 2 in timpul sarcinii..si cu o criza dupa nastere de am zis ca mor... de cei de dupa am scapat...dar de cei 2 din timpul sarcinii..nu... si a trecut 1 an si... de cand ii am.. nu cred ca se mai duc singuri... ar macar nu ma mai deranjeaza.. trebuie sa ai mereu grija sa nu fii constipata... dar nici in extrema cealalta.

multa sanatate.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

La a doua sarcina eu am facut o tromboza hemoroidala in trimestrul III de sarcina...a fost ceva cumplit....dureri groaznice...nu puteam sa stau in sezut...eram rau de tot. La recomandarea medicului ginecolog am luat Detralex pastile, local unguent ULTRAPROCT si supozitoare de acelasi fel cand am putut sa suport! In criza acuta nici nu puteam iesi afara de durere! Local puneam comprese reci...jetul de la dus cu apa rece...si odihna la greu! Am evitat statul in picioare prelungit, statul in sezut...mai mult la pat pana si-au facut medicamentele efectul....a durat ceva pana sa revin la normal. Alimentatia de asemeni ajustata : fara condimente, mustar, cafea...nimic care sa irite..Mi-a fost frica la nastere sa nu se acutizeze din nou, dar nu am avut probleme! Oricum noua, celor cu probleme de felul asta nu trebuie sa ne lipseasca din casa supozitoarele si unguentele! La cel mai mic semn de disconfort, imediat se aplica!

Sanatate!

Denisa,copilul Alexandru si bb Luca

Mergi la inceput