Buna,
De ceva timp incerc sa ma hotarasc la o crema pentru ridurile din jurul ochilor (care au devenit vizibile) si asupra unu tratament pentru par, care este foarte uscat si fara viata.
Daca folositi sau cunosteti o crema care a dat rezultate....
sau sfaturi...
Multumesc
Buna Petronela.In primul rand cred ca este important varsta pe care o ai.Sau cel putin asa am auzit.Unele creme sunt f. puternice.De ex. daca ai intre 20 si 40 ani am auzit ca a aparut acum o crema se numeste myokine de la vichy.nu pot sa-ti spun cum e dar daca ne luam dupa ce zic ei, se poate sa fie buna.Am intrebat si eu pe forum si sa vedem daca au folosit-o si fetele.De curand, mi-am achizitionat o crema de la Forever Living tot antirid si am folosit-o de cateva ori.Nu stiu inca cum e, dar primele rezultate par sa fie exceptionale.Intra f. bine in piele.Se numeste R3 Factor.Am sa te tin la curent.Ce nu mi-a placut deloc este crema cu vitamina C de la Nivea pt. ca nu intra deloc in piele si ramine ca o pelicula.Atunci cum sa actioneze?Iar pt.par, eu nu am par uscat, dar folosesc si samponul de la Forever Living de care sunt f. multumita.Daca il gasesti incearca-l si ai sa vezi ca vei fi multumita.Multa bafta.
Subscriu la ceea ce a scris Yh.Cele de la Hemel sunt foarte bune,ata crema antirid si uleiul antirid,cat si uleiul de par.Ca sa te convingi pot sa-ti comanzi cantitai mici*crema antirid-30 ml si uleiul de par de 55 ml).Cred ca am mai spus ca sunt naturale 100 %,nu vreau sa devin plictisitoare,dar cred ca e important sa repet lucrul acesta.![]()
Eu recomand pentru ca au avut efect si la mine si la prietenele mele, cremele Artistry de la Amway (produse ecologice in ambalaje biodegradabile)
Si cam cat costa o crema de la Amway? Sunt curioasa...ca acum cativa ani stiu ca am dat ceva bani pe niste produse...
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
Roxi, depinde de crema. Poate fi un sistem complex de ingrijire si separat antirid (asa mi-am luat) sau poate fi tratament.