pilates
A incercat cineva exercitiile Pilates?? Din cate am citi eu e ceva intre aerobic si yoga, lumea pe aici in suedia vad ca se da in vant dupa asa ceva. Din motive de bebe mic eu nu pot merge la sala, asa ca mi-am propus sa-mi cumpar niste dvd-uri sa exersez acasa. Vroiam sa stiu daca ati incercat si ce rezultate ati avut, comparativ cu alte tipuri de exercitii.
Raspunsuri
piatra lunii spune:
Da, eu am dvd-uri Winsor Pilates si imi plac, am facut exercitii cateva luni dupa prima sarcina si abia astept sa le reiau dupa a 2-a sarcina.Chiar le simt lipsa,simti cum tot corpul ti se intinde,nu te mai doare spatele, te simti bine, scapi de burta,se intaresc coapsele, fundul,ai tinuta dreapta, etc. Si chiar is dvd-uri bune , acum mi-am luat un dvd danez cu Pilates in timpul sarcinii, is bani dati degeaba, nu-mi place deloc maniera de prezentare a exercitiilor. Conteaza si ca dvd-ul -sau antrenorul- sa stie sa te convinga sa vrei sa faci exercitiile alea.
S-a mai discutat subiectul asta acum ceva timp,din cate imi amintesc.
20+
philip spune:
sunt super, si eu am un dvd cu windsor pilates si imi place, e f eficient la pierdut cm, nu kg, dar iti face un corp elastic, muschi eleganti, ti le recomand cu caldura. eu nu mai am timp sa le fac, ajung la 6 acasa si cu pupi printre picioare nu pot, cand stateam acasa le faceam cand dormea el si ma simteam fabulos. n-o sa-ti para rau!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
mira_m spune:
Mie mi se par cam lente! Chiar sunt atat de eficiente?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
Allure spune:
Sint super! In special cele prezentate de Mari Winsor.
Corpul devine foarte "elegant"...Spatele nu mai doare, grasimea se topeste incet dar sigur. Trebuie perseverenta ca la orice sport, dar merita!
Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.
kim222 spune:
Cunosc pe cineva care a facut Pillates..ce-i drept la sala! Rezultatul? Incredibil....are tipa un abdomen si-un fund!![]()
corianai spune:
Gata m-ati convins... pana una alta am gasit 2 programe de downloadat. Se pot da jos de aici
http://www.idieta.ro/downloads/
Multumesc pt raspunsuri
mira_m spune:
quote:
Originally posted by corianai
Gata m-ati convins... pana una alta am gasit 2 programe de downloadat. Se pot da jos de aici
http://www.idieta.ro/downloads/
Multumesc pt raspunsuri
Pe astea le am si eu.Mai sunt si altele pe net?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004)
blanca000 spune:
Nu am reusit sa descarc filmuletele de pe net :(..de unde pot cumpara DVD cu Pilates?
Nunta noastra
Nasi de cununie
corianai spune:
Blanca eu zic sa mai incerci sa le descarci. sunt destul de mari si dureaza ceva, depinde si de conexiune. Poate rogi pe altcineva care are conexiune mai buna sa te ajute. Siteul functioneaza, eu am descarcat ieri.
Idora spune:
Pentru fetele din Romania, vedeti ca e Pilates pe Euforia tv in fiecare dimineata de la ora 7, apoi reluare la 9:30 si la 2:30.Imi dau seama ca-i cam greu de urmarit pentru cele care lucreaza, dar astea sunt orele din pacate.Nici mie nu mi par nu stiu ce exercitii dar poate ca au efecte.