probleme cu parul
am o problema cu parul, anume se rupe la pieptanat. Firele nu sunt despicate, dar spre virfuri la 2-3 cm parca cineva a indoit firele ca pe niste bete subtiri pina cind au pocnit. In mom in care ma pieptan, bine-nteles se rupe de tot din locul respectiv si cade.
Problema e ca ritmul in care se rupe este mai rapid decit ritmul in care creste, deci perspectiva e ca eu nu voi mai apuca sa am par lung.
Stie cineva o masca/ tratament/ plante etc care sa poata remedia chestia asta? Sau macar unde as putea sa merg sa intreb (la doctor de ex, dar la ce serviciu) ?
(parul meu e normal spre gras la radacina si uscat in rest)
Va multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
Raspunsuri
Ira spune:
Buna, Simona, incearca sa-ti dai din cand in cand cu ulei de masline la varfuri, eventual inainte de baie cu cateva ore sa-ti dai pe tot parul.....si sa te piepteni cat de rar poti tu. Pieptanatul des nu face bine parului.
Ca sa nu se rupa firele, descurcarea parului se face dinspre varfuri catre radacina, treptat... si nu invers. Daca e f incurcat, sa nu tragi de el, te descurci dupa ce ai pus balsamul.
Aici in Canada sunt solutii pt. par care se rupe, repair se cheama, dar nu stiu daca sunt si in Ro, cred ca cel mai bine intrebi la o farmacie.
Sofie :)
mariussimiuc spune:
Uleiul de ricin aplicat pe par cu 2-3 ore inainte de baie face minuni.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
philip spune:
o masca din maioneza de ou si ulei de masline, aplicata pe par, deasupra un prosop umed cald (incalzit la microunde in timp in timp) si stat asa vreo 2 ore. face minuni tratamentul, l-am gasit recomandat aici pe forum la clubul coafezelor.
philip
&andreea
copilasi dragalasi
MaryP spune:
Ulei de masline!!!! 100% eficient!
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
karmyna spune:
buna fetelor...
si eu am o problema cu parul...
dupa ce imi spal parul peste 2 zile parca am ulei in par...e gras si nu stiu de ce...folosesc sampon Dove de vreo 2 ani jumate si totul e ok..nu fac matreata de la el dar mai folosesc si balsam Pantene pro v oare sa fie de la balsam de mi se ingrasa asa repede parul..nu stiu ce sa ma mai fac cu parul meu..
poate are cineva sa imi dea vreun sfat..
o zi buna...
http://photos.yahoo.com/crista_222000
ancamironiuc spune:
Pe langa uleiul de masline care este foarte eficient poti incerca cu incredere crema L'Oreal Elselve care se aplica pe parul umed si nu se clateste. Se gaseste intr-o sticla galbena cu aplicator ca la sapunul lichid. Ai sa vezi ca va fi mult mai usor de pieptanat, nu se mai rupe atat de mult si nu se usuca. Oricum, uleiul de masline este foarte bun insa nu da rezultate de la prima aplicare asa ca pana atunci masca este foarte utila!!!
philip spune:
da, de la balsam se ingrasa parul, iti recomand sa-l aplici pe lungimea parului si nu pe scalp, evita radacinile. succes
philip
&andreea
copilasi dragalasi
carmita_baby spune:
Fetele parul meu este foarte sanatos, adica am mare grija de el, cu toate ca este foarte lung. Insa vreau ceva pentru par ca sa il fac si mai frumos
. Cum se aplica uleiul de ricin? Nu de alta, da` nu stiu ce cantitate sa folosesc. Parul meu e pana la fund. Sper sa nu para stupida intrebarea mea ![]()
Mello motanelul iubit