Bebelusi de iulie-august 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Alisa, esti matusica !!! Sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si plina de noroc!

OanaC, esti o draguta, multumesc mult de aprecieri, nu ma supar in legatura cu varsta, e a mea si ma mandresc cu ea !
Pozele nu le-am pus pe toate pe albumele din yahoo, dar de acum incolo asa voi face. Multumesc mult pt.ca te-ai gandit sa mi le trimiti tu, dar nu este nevoie. O sa le salvez eu de acolo in calculator.
Ma bucur ca ai rezolvat, in sfarsit, problema cu fotomodelul, stiu ca te suparasesi intr-un timp, dar aveai si de ce. Uite ce domnisoara tine prima pagina a site-ului ! Ei nu au stiut ce pierd!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Wow ce de bebici vedete ! Eva bravos ! Tia felicitari pt puiul tau ! Eu inca imi aduc aminte de ziua de ieri cind am facut galerie pt Luca asa de mult mi-a placut.
Mamici si eu recomand cu caldura scaunul de baie. Acum fac baie cu David in cada imi este usor sa-l spal si stam mai mult in apa si ne balacim amindoi. Lui David ii place tare mult apa, nu-l deranjeaza daca ii intra apa in ochi si ride. E adevarat ca atunci cind nu sunt atenta se apleaca si soarbe apa iar eu repede ma apuc sa-i explic ca nu e apa aia buna de baut iar el se uita gales la mine si apuca cu minutele elefantelul de baie si linge apa de pe el. Asa ca tot ca el iese dar sunt atenta acu nu mai poate sa soarba m-a pacalit la inceput dar nu-i mai merge. Aseara a fost si el tare agitat din cauza aglomeratiei poate a si racit iar si tb sa-i fac saptamina asta vaccinul antirujeolic. Aminam vaccinul ce sa fac sper sa nu mai faca febra caci nasucul ii curge deja.
Ma bucur insa ca vine primavara si pot iesi cu el mai des afara. In cursul saptaminii o sa iasa bunica lui cu el apoi in weekend am sa ies eu cu el la plimbare. Doamne ce bine ca a venit primavara !
Briana eu stau pe Trapezului la o aruncatura de bat de tine. Sper sa ne intilnim prin parcul Titan caci si eu merg acolo. Sora mea sta chiar linga parc si suntem deja o gasca de mamici care ne intilnim frecvent in Titan. Poate ne vedem la sfirsitul acestei saptamini.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Zilele trecute faceam ce stiu eu mai bine a face, ma plingeam de borcanase.....tin sa-i multumesc in vazul lumii unei mamici timide dar atat de amabile ce mi-a trimis email si m-a atentionat vis a vis de consistenta mancarii gatite, ideal a fi identica cu cea din borcanas.
Multumesc Camille.....ea figureaza la sectiunea Asteptam vesti de la....eeeeeiiiii, si asta imi aminteste de zilele cind ceteam cu nesat si nu indrazneam a scrie, gandind cui ii pasa de parerea unei anonime picata intr-un grup asa omogen si organizat, care cu care incuscrit.
Stiu ca sint multe mamici de printi si printese de vara care ne citesc, ne stiu pe nume si poveste si care simt ca-i greu de patruns in gasca.......hai sa le incurajam cu un big , poftiti la noi, avem nevoie de intariri acum ca multe din veterane ba au inceput lucru, ba s-au mai scuturat de virusul dependentei DC samd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Yasmari
Stiu ca sint multe mamici de printi si printese de vara care ne citesc, ne stiu pe nume si poveste si care simt ca-i greu de patruns in gasca.......hai sa le incurajam cu un big , poftiti la noi, avem nevoie de intariri acum ca multe din veterane ba au inceput lucru, ba s-au mai scuturat de virusul dependentei DC samd.

Curat virus! Cine mi l-a dat, nu-l vrea inapoi?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Asaaaa, eu vroiam sa va povestesc de Tudor ca a prins gustul plimbarii in picioare. Nu mai stiam seara cum sa-l linistesc, ca era tare marait, si l-am pus pe jos. Mama, ce-i mai placea! Eu ma mai opream, el ii dadea inainte. Vai de spinarea mea de acum incolo.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Diana- da? Ne-ai vazut? Multumim frumos! Eu am ratat!!!! Si voiam si eu sa imprim ca la prima difuzare a imprimat sotul si apoi a sters ca mototolul!!!! Sunt convinsa ca noi am mers in 4 labe mult mai bine decat ei! O exista si pt noi un concurs asemanator???

Albinutzza- s-a rezolvat!!! (mesajul de pe messenger) Ma duc si maine! Tu ai inregistrat cumva reportajele de pe realitatea?

Anis- nu stiu ce sa spun, si Mario a fcut asa o per si am crezut ca e rasfat! Dar e f posibil sa fi fost prea oboist, nici acum nu stiu ce a fost, dar la noi dupa vreo 2 sapt a trecut de la sine! Succe si pupici! La voi poate e alt dintisor?????

Oana- am vazut-o pe Eva fotomodel DC. Felicitari!!!!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Ioana- si eu ma gandesc la asta, ca dupa cum se vede se pare ca ii vor iesi 4 cam deodata! Sper sa nu doara, dar daca da, calmante pt ei si rabdare pt noi! Asta e, suntem mame si ne place sa fim, asa ca suporam cu stoicism si neplacerile! (care macar pt ei ar tb sa nu existe, ca sunt asa de mici, neajutorati si dragalasi.....offff!) Pupici multi si voua!

Cami- felicitari pt dintisori! Frumos cadou! Pupici!

Monica- ii face numai o hemograma care cica arata si daca exista anemia. Fe si Ca tb sa se faca cu sange din vena si am zis pas, ca cica daca iese bine asta e ok, daca nu, oricum e si cealalta nasoala. Sper sa nu fie cazul!

Albinutzza- nu e de laudat sau nu, dar asa e! Nu ai cum sa le vezi mimica si gesturile in poze! Si tine mult de pozitie si de moment, etc! Este intradevar mai frumusel decat in poze! Despre mine, multumesc mult, esti draguta! Intradevar , sunt inalta si asta ma avantajeaza, dar burta era si ea sub vesta la loc de cinste!!! Iar Mario, asa e el! Asa e, rade de parca s-ar cunoaste cu toata lumea! (pe tine insa chiar te cunostea din poze ca a stat de mutle ori cu mami la calculator pe forum!) Si i-a placut in locuri aglomerate de mic, desi nu l-am prea dus! El e f sociabil, chiar mai mult decat mi-as dori uneori, dar e tare bine sa nu planga cum se uita cineva la el! Pupam bondariciul frumos, sa nu se mai supere, adu-l in parc cu Mario la training de prietenie! Si pupam si pe mamica lui, Albinutzza- harnicutzza!

Mergi la inceput

Ema.nu.ela- pe noi ne-a trimis pt ca zice ca e ca palid, dar el are si palmele si talpile transpirate (ca si mine si sotul de altfel, insa noi nu suntem anemici) si sindera sa fiu i-a curs si cam mult timp dupa analiza sange din degtel! Ma sperii! Abia astept sa-mi dea maine rezultatul!

Ella - Si la mine functioneaza bine de tot faza cu gazele. Eu mai fac s cu amandoua piciorusele deodata!

Fetelor, ce are DC-ul? Pe mine aseara nu m-a lasat sa intru a cica a expirat pag si acum a tb sa intru ca la carte, de la pag de start! Ce are oare? E numai la mine asa?

Mergi la inceput

Monai-

quote:
n rest sta numai cu taica-sau la citit povesti, pe mine ma flituie.

Pai f bine! Macar asa gasesti si tu scapare! "Citeste-i ca la mine nu sta!" Eu m-am obisnuit sa nu imi mai doresc sa faca cu mine totul pt ca nu e bine, ca atunci toata lumea ma lasa numai pe mine!!!!

quote:
dimineata m-am trezit ca se joaca cineva cu buzele mele. Ma atingea finut pe buza de jos, o tragea usurel si apoi ii dadea drumul. M-am topit.

Pai cred si eu! La fel fac si eu cand incepe Mario sa ma mangaie pe fata! Spre diferenta de tasu', pe care cand vrea sa il trezeasca nu il mangaie ci ii baga degetele in ohi sa ii deschida! Numai ca mie imi e frica acum, pt ca stie ca nu il las sa plece prin pat, si daca se trezeste inaintea mea, pleaca usor sa nu il simt si imi e frica sa nu cada! Pupici Saritei dragalase! Cred ca o iubesti de nu mai poti dupa ea!

Mergi la inceput

Corina- gata! Nu mai fi necajita! De-acum in max o sapt pleaca la plimbare! La noi asa a fost! Felicitari blondutului!

Cami - am vazut pozele! Tare frumusica Ana razareata si grasunica! Sa va traisca si sa fie sanatoasa!

Yasmari- pai nu ai de ce, iti doresc multa sanatate si sa treaca repede!

Tia- am vazut filmuletul, felicitari! Sunteti tari!

Ema.nu.ela- pofta buna la ficatel, sper sa va placa si sa papati bine!

Briana- sa iti traisca si sa fie sanatoasa! Felicitari multe! Ma bucur ca ati reinceput sa iesiti in parc! Sper sa cadeti la pace si cu papa si sa descoperi ce ii place mai tare!

Mergi la inceput