crema anticelulituca Amway?

crema anticelulituca Amway? | Autor: ixxi

Link direct la acest mesaj

de unde as putea cumpara crema anticelulitica de la amway? nu cunosc pe nimeni care este partener....voi cunoasteti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ti-am scris pe PM.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Chiar simbata la o emisiune "cu irina la cafea" se spunea ca celulita nu se trateaza si toate cremele nu fac decit pielea sa fie mai catifelata si mai frumoasa, dar celulita nu dispare. Eu cred ca doar cu sport si un regim alimentar bun veti putea sa atenuati celulita, dar cremele, sincer, cred ca e doar o pierdere de bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by helga

Chiar simbata la o emisiune "cu irina la cafea" se spunea ca celulita nu se trateaza si toate cremele nu fac decit pielea sa fie mai catifelata si mai frumoasa, dar celulita nu dispare. Eu cred ca doar cu sport si un regim alimentar bun veti putea sa atenuati celulita, dar cremele, sincer, cred ca e doar o pierdere de bani.

helga

Tin sa te contrazic...celulita se trateaza...eu fac masaj de aproare 2 luni si nu mai am celulita asa vizibila.Intr-adevar , nu trece doar cu creme, trebuie si un masaj profesional si eventual ceva tratamente corporale.Cremele pe care le folosim reduc celulita de la suprafata, nu si pe cea din profunzime...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

mie emisiunea aia mi s/a parut o aberatie...iti spunea ca scapi de celulita slabind...se stie clar ca nu e chiar asa...sau mai scapi cu op estetice...hai sa fim serioase!!!!

scapi de celulita slabind si folosind creme anticelulitice sau mergand la masaj anticelulitic sau cu proceduri electrostimulare, vacuum...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput