Clubul moldovencelor de peste Prut (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor!
Nu va speriati eu sunt bine, burtica la fel, de ceva prima va sti mamanati si va va anunta.O singura problema mi se cam duce Windowsul si il reinstalez ca mam saturat deja, ma chinuii de citeva zile deja, poate miine termin cu el.
Sa dau si eu raport:
Luni am facut zeama cu taitei de casa, marti am facut plov si salata de verdeturi si asta seara pireu tot cu salata.
Nu obisnuesc sa fac multe feluri deodata ca apoi nu se maninca si aruncam.
Si desert am facut eri, am facut prajitura din fructe cu jele, doar ca am asezato pe aluat, am cumparat un fel de aluat copt in patratele si lam asezat desupt, cred ca nu era chiar buna jelatina, sau nu am pus eu ceva cum trebu ca nu se tine totul impreuna, e jeleu dar se desface.
Lilia imi pare rau de roseata Amelutei, cred si eu ca tre sa te duci la medic, la urma urmei de asta il platesti.
Rodicuta cel mai tare strigi dupa mine!!
Da Alina(Alincav) unde e?
Lucia si mie imi plac eclerele foarte, dar nici la cipeuri nu mas da in laturi, doar ca acum nu se poate si le maninc foarte rar.
Natalia asteptam baza de date intreaga si oformata!!
Elena imi pare bine ca teai relaxat, iar prin "respectam secretele" despre tine am avut in vedere atunci cind ai zis ca nu poti zice unde lucrezi si noi nu am insistat, si nu am murit.
Corina intradevar pipota e rinza.
Cornelia cum te mai simti?Stii eu cu toxicoza, cica pe nesculate din pat dimineata maninci covrigei si mai astepti citeva minute, dupa asta te scoli si nu ai probleme cu toxicoza. Eu saptamina ceea care am avut toxicoz am mincat la covrigei, cred ca de asta nu am mai avut mai mult.
Aliona nu mai zice nimic?
Mamanati ai zis ca dai raportu cum te simti zilnic!!!
Tanea ca deobicei cu sefu in spate, rau baiat!!!
Va si o seara buna!!

doroti_5 31+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare !
vai ce dea apsente ...fetele (voi stiti care) repejor la apel..
Salsa e un sos ceva asemanator cu ajica numai ca mai are in compozitie ardei grasi, ceapa taiata marunt si patrunjel.E buna cu cipsuri din porumb la un film ori gustare.
Aparagus(sorry nici nu stiu in ro. cum ii zice ) , in rusa parca e sparja .Uite aici o www.asparagus.org/maab/recipes/entrees.html" target="_blank">poza.Ieri l-am prajit numai in tigaie dar imi place mult la cuptor infasurat in fisii de bacon.
helga mersi de link mi-a facut dispozitie de dimineata ,am si trimis la citeva prietene sa-i inveselesc .
Lucia si eu m-am mirat cit de usor se fac eclerurile ,acum numai trebuie sa experimentez cu umpluturile si sosurile .Eu am o portie in congelator ca vreau sa le umplu cu "peceni treski" a la Rodica.
Lilia o sa incerc si eu salata ta cind imi cumpar tofu.Soacra-mea le taie betisoare si le prajeste,excesul de ulei il scoate cu un servetel.
Cind n-am timp de gatit atunci fac cina in 20 min ,adica orez la micro ondes si fish sticks (betisoare din peste) si deschid o conserva cu porumb .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, te cred ca te-a impresionat link-ul dat de Helga, ca l-ai pus sub cuvintul "poza"
Sparja e sparanghel in romana. Asparagus stiu ca avea mama floare in ghiveci acasa. Chiar m-am mirat cind am citit, s-o fi mincind flori din astea?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

asa arata www.asparagus.org/maab/recipes/baconwrappedasparagus.htm" target="_blank">asparagul cu fasii de bacon(e un deliciu de mese mari dupa parerea mea)

poze
poze noi

Mergi la inceput

Alina, am vazut sparanghel aici la borcan si in conserva. N-am cumparat niciodata, dar am auzit si de la altii ca e foarte bun la gust.

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

hehe Nati parca nu-s de dimineata .Se vede in poza de mai jos .Am sa incerc s-o schimb .Eu aici am incercat pentru prima data ,de fapt multe chestii, de care nici nu aveam idee ca exista

poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Davina si noua ne place salsa cu cipsuri.
Asparagus inca nu am incercat sa-l gatesc, dar cred ca il voi incerca cu becon. E o idee buna.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Salutare,

La Bucuresti e din nou o zi frumoasa, cu soare si vreme calda.
Abia astept sa iesim din nou la plimbare

Hai, fetele, veniti si voi la apel!

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

quote:
Inca nu stiu la ce film o sa ne uitam, inca nu am vazut "afisha"

Si sa ma laud, dealtfel ca nu o sa pot dormi , am umplut eclerele cu crema de la tortul cu trufe, e ceva demential. deja jumate am mincat. Eclerele sunt preferatele melea, daca intru intr-o cofetarie si sunt si elea in vitrina, altceva nici nu-mi iau.

Sunt asa de happy, "karoce" is in al 9-lea cer de bucurie ca pot sa mi-le fac singura cind si cit vreau.

Gata, va las ca a inceput seara de we.

Stai un pic, cum incepe wk in mijlocul saptaminii???

Balbina la Chisinau soarele a durat vreo trei zile, azi ploua

Mergi la inceput

Helga, in Bahrain sint alte zile de odihna, nu ca la noi.

Am auzit ca va ajunge ploaia si la Bucuresti curind.

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput