Clubul moldovencelor de peste Prut (21)
Raspunsuri - Pagina 5
Lucia_B spune:
Natalia - sunt sigura ca o sa-ti iasa bine chees-ul.
Sa nu uiti sa ne impartasi si nou receta.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Crinia spune:
Lucia ei da de unde separat bilet, e prea mic copilul plus ca daca vrei tare separat ti-l vind dar costa aproape cit biletul maturului (vreo 90 % din costul biletului maturului).
Nu stiu de ce ziceti ca in locurile din spate e mai bine, ca doar am venit in Canada asa si mi s-a parut foarte incomod. Plus ca am stat in rundul din mijloc cu 4 locuri si eu nimerindu-ma in mijloc, va dati seama ce era. Chiar fiind in doi cu Dan si imi era incomod. M-am sfatuit si cu doamna de la agentie si ea mi-a recomandat primul rind. Ca sa nu mai spun asa pina ce nu voi incerca ce si cum va spun cum a fost dupa ce zbor.
A si nu ti-am raspuns la intrebare, da il voi tine in brate (unica ce sper ca imi vor da voie sa desfac carutul si sa-l pun in el , odata ce va fi mult spatiu in fata mea).
Rodica multumesc pentru receta, am si salvat-o.
Natalia s-au deschis pozele pina la urma. Cred ca ceva a fost cu serverul de la radical.
Vad ca ati inceput cu descrierea meniului de zi cu zi, nu e destul ca vedeam atitea dulciuri si mi se facea si o pofta, dar acuma si mancaruri diferite si foarte apetisante.
Dar oricum cred ca e o ideie buna, asa vom putea sa mai diversificam meniul.
Eu la fel fac mincare pentru 2 zile. Ieri am facut o zeama din gaina, si pulpe marinate la rola cu cartofi. De asemenea un trampet la carne si brocolli.
Azi vreau sa fac un plov cazah, care este mincarea preferata.
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
Crinia spune:
Rodica o intrebare, ai mai gasit in Chisinau Philadelphia sau ceva asemanator? Ma bate gindul sa-mi aduc citeva pachetele de aici ca sa le fac la ai mei Brownies. Dar daca este si in Chisinau nu le-as lua.
Oare cit avem?
MamaElei spune:
Karina, Philadelphia asa si nu am vazut, poate a aparut prin marketurile mari, dar acolo nu ajung. In schimb, am vazut Almette in Metro (cam scumpa ce-i adevarat). In plus si Cornelia zicea ca a facut cu marscapone (nu stiu cum se scrie), vezi tu!
Rodica si PAULA (02.09.04)
ralucasimarius spune:
Mai fetelor, nu-mi spune nimeni cum se fac clatitele voastre?
Nu de alta dar imi e pofta tare. Daca nu, o sun pe cumatra...
Crinia spune:
Mie la fel nu imi iesa clatitele si le face Dan. Mie de fiecare data mi se lipesc de tigaie (chir avind Tefali).
Dar imi plac mult de tot. Mersi de receta, macar5 voi avea de ce sa ma conduc ca puneam din capul meu toate cantitatile.
Natalia despre ce fel de plita asa de fermecata vorbesti?
Oare cit avem?
Crinia spune:
Fetelor eu nu prea inteleg ce-i cu site-ul forumului ca postez dupa ceea ce ati scris voi, insa mesajul meu apara inaintea mesajelor voastre.
Oare cit avem?
Crinia spune:
Mai postez inca odata si daca si acest mesaj e la orele 18 si ceva dupa ora Romaniei, atuncea la sigur nu mai inteleg nimica.
Voi la fel vedeti sau numai mie asa imi apare.
Toate mesajele voastre legate de clatite le vad a fi postate pe la orele 19 si ceva , insa mesajele mele apar inainte de ora 19.
Oare cit avem?
Lucia_B spune:
Buna Raluca, incerc sa-ti spun cum fac eu clatitele, rog fetele sa ma corecteze daca gresesc cu ceva.
Deci, 4 oua + 3 linguri zahar + faina ca sa iasa oun aluat mai des ca smintina, dupa care torni 750l de lapte + 2-3 linguri ulei, si gata. la prajit mai trebuie sa vezi cum ies, depinde cum le vreai tu (groase sau subtiri), daca sunt prea groase mai torni lapte daca subtiri, nustiu, ca le face barbat-miu.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Balbina spune:
Raluca, scuze, chiar azi ma gindeam azi sa postez reteta mea de clatite si nu stiu cum am uitat. Uite, eu cam asa fac:
2 pahare faina + 3 pahare lapte + 3-4 OUA + un virf cutit sare si optional 2-3 linguri de zahar. Amestec aluatul cu mixerul si-l las citeva ore la rece. Inainte de a praji mai adaug 3-4 linguri ulei.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati