Clubul moldovencelor de peste Prut (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
ce mai faceti ?
doroty si eu ma chinuiam ca si tine pe la sfirsitul sarcinei sa dorm ...cind adormeam in sfirsit ma trezeam pe la 11 dimineata .si eu cred ca retii lichide.tu bei indeajuns apa ?
mamaNati super ca te-ai inscris la sport .mie mi-a fost lene sa fac cind eram gravida ,am facut dupa nastere ca eram disperata sa scap de burta .Sa ne spui cum e ?
Nati abia astept sa fac si eu faimoasele blinele .ai intilnit probleme la ele >?
Aliona,Alina,helga,Elena unde ati disparut ?
Rodica,Lilia,Lucia ce va mai fac fetitele ?
cornelia stiu ca in primele 3 luni gravidele slabesc un pic dar dupa o sa fie bine o sa vezi .Poate te ajuta cu ametelile cind te trezesti dimineata sa nu te scoli brusc din pat .
Crinia ce mai face Lucianca ?a inceput sa zica cite ceva ?
Deanna a invatat sa se rostogoleasca de vreo 2 zile si numai asta vrea sa faca toata ziua .
apropo ,azi la hitfm am auzit un cintec dea lui Akcent in engl.
acum ascult camesa negra si abia mai stau pe scaun de ce ritmuri latine are ...

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna

Davina la fel si eu ascult acuma hitfm si camesa negra ma da gata, ma innebunesc ritmurile latine
Cu parere de rau Lucianca nu prea vrea sa zica nimica , cind era mai mic era mai vorbaret spunea tata, mama, ka si altele.
Cornelia sper sa treaca mai repede toxicoza. Sanatate multa.
La burtici si la mamici cu bebici multi multi pupici

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara fetelor.

URA! Sunt bucuroasa ca iar intru in weekend.

Am vorbit azi cu Doroti si m-a rugat sa va anunt ca a plecat la tara asa ca sa nu va faceti griji pentru ea.
Doroti, arsurile si insomniile imi sunt foarte bine cunoscute din sarcina trecuta. Sa stii ca am citit undeva ca insomnia in sarcina e mai pronuntata nu numai din cauza ca tii greu sa te intorci de pe o parte pe alta dar si din cauza ca organismul insarcinatei incepe "sa se pregateasca" de noptile nedormite pe cind apare bebele.
Din fericire retinere de lichide nu am avut dar am avut eu alte mari belele pe capul meu, o alergie, care erau mai groaznice ca nasterea.
Doroti avea dreptate, mult am cautat o sala care sa-mi convina. Nata, sigur ca e pentru gravidute antrenamentul, unei ore simple de fitness cred ca nu as tine pasul acum, dar si sunt multe execitii de evitat in graviditate. Tu unde ai mers la sala in Chisinau sau erai deja in Bucuresti?
Davina, neaparat va zic cu va fi, ca sunt asa de incintata, desi inca n-am fost nici odata. Eu toata viata am facut sport, dar acum cu 2 sarcini la un an diferenta n-am mai facut nimic, asa ca abia astept sa revin in lumea sportului.

Fetelor din Chisinau! As vrea sa merg si la bazin, macar o data pe saptamina. Stiti pe unde gasesc unul sa aiba conditii mai bune si APA MAI CALDA! Detest apa rece.
Sanatate la burticute, pupicei dulci la copilasi si voua la toate.

Nata 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare, fetelor,
Iar e soare in Bucuresti, ura! Acus iesim la plimbare cu toata familia, asa cum facem in we.

Alina, sint bune blinelele si se fac usor, apropo, sint dupa o reteta americana. Chiar merita sa le incerci.
Piesa lui Akcent era probabil "Jokero", cintecul preferat a lui Vlad, cum il aude, striga "Keu, keu!" si imi cere sa dau mai tare. Au participat la preselectia pentru Eurovision cu ea, dar din pacate, nu au facut fata cintarii live, asa ca la concursul din Grecia va pleca altcineva.

Karina, nu-ti fa griji cu vorbitul lui Luci, copiii au diverse perioade in cresterea lor. Noi avem impresia deseori ca Vlad stagneaza o perioada, apoi evolueaza nu stiu cum in salturi, ca nu contenim sa ne miram de progresele lui. Apoi iar stagneaza o perioada si iar face un salt, s.a.m.d.

Nata, am fost la cursuri de gimnastica prenatala la Bucuresti, intrucit locuiesc aici din 1994 (ohoho!). Din pacate, n-am avut ocazia sa merg la piscina, cred ca m-as fi simtit super. Succes la gasirea uneia cu apa potrivita, asa cum iti doresti!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetili

Un we placut si vreme frumoasa. Va doresc sa petreceti timpul cit mai bine.

Mamanati - merci pentru info despre Ion, sper intr-o zi sa reluam legatura cu ei.

Eu stiu ca bazinul de linga UTM-ul din centru e cu apa calda si conditii bune,

Doroti, Cornelia, Nati - aveti mare grija de voi. odihna sa va fie pe prim plan. Mincat cit mai multe fructe si beti apa. Doroti - tu stai mai mult cu piciorele pe pereti, ajuta foarte mult.

la noi s-a terminat we, insa mare diferenta nu-i, tot stam acasa si nimic nu facem .

Am facut lipiile dupa receta Nataliei, vreau sa va spun ca sunt exact ca cele vindute aici. Se gasesc la tot pasul. Se fac foarte usor, insa am o remarca: eu am pus apa mai putin de 250gr si mi-au iesit cam multe, ~ 12. sunt gustoase cit is calde, dupa - se intaresc si nu-s bune mai deloc. asa ca mai bine faceti o porte mai mica. si inca: nu intindeti aluatul prea tare dar nici prea gros, defapt faceti una asa si una altfel ca sa vedeti singure diferenta. inainte de a pune la copt, scuturati bine turta de faina, ea se arde si se murdaresc restul lipiilor + da un iz nu chiar bun.

In rest suntem bine ceea ce va dorim si voua.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Salut Fetelor,

La Chisinau e soare, primavara in sfirsit a intrat in casele noastre. WK placut tuturor!!!

Mergi la inceput

Buna diminineata

Ce ma bucur pentru voi ca e soare si e cald, ins la noi iarasi a nins, s-a asternut un strat gros de zapada, crengile brazilor sunt incarcate de-a binelea cu zapada, nu-i vint si-i o linisteeeee numai pasarelele cinta ca primavara...

Natalia ai dreptate, si eu am observat ca sunt unele perioade in care face un salt mult mai mare in dezvltarea sa, cred ca acuma e focusat asupra mersului si nu are timp de celelalte...
Plimbare placuta si odihniti-va bine.

Apropo de lichide, stiam ca in ultimul trimestru e interzisa mincarea sarata, se exclud total muraturile, pestele afumat, seliodca etc. deoarece sarea are capacitatea de a retine lichidul in tesuturi ceea ce dauneaza la gravidutze. De asemenea si lichide nu e de dorit de baut in cantitati mari.

Cornelia, Nati, Doroti va doresc sa aveti parte de cit mai putine, sa zicem asa, efecte negative a sarcinii.

Pupici

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Lilia - ce se aude la voi, daca nu gresesc azi trebuia sa va intilniti cu medecul, ce a zis?

Sper ca totul e bine. Nu ne tine in tensiune, spune-ne macar doua cubinte "totu-i bine".

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Nu am scris ieri dupa ce am venit de la doctor ca eram camindispusa si nu am vrut sa va supar si pe voi.
Amelia are piciorul foarte foarte iritat. Nici nu se mai punea problema sa ii puna iar un ghips. Dar dupa radiografie nici libera nu poate fi lasata. Asa ca s-a gasit solutia de a-i pune ghipsul cumvamai jos de rana deci de mai jos de genunchi pana la merisor si cu o bara intre picioare.
Ar trebui sa stea asa cel putin o luna. Cica e genul de persoana la care oasele si legatura intre ele se formeaza mai greu.
Asa ca am fost cam suparata vazand ce rana avea acolo, si ca nu scapa inca de ghips. Macar bine ca poate sta in fundulet in felul acesta, ea e tare fericita.
Pupici

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Lilia sincer imi pare rau pentru Amelia si prin ce trece saracuta. Sper din toata inima sa se refaca cit de curind posibil, dar cred ca oricum e mult mai bine ca te-ai adresat acuma si nu mai tirziu ca sa-i faci fetei mai rau, oricum exista iesire din orice situatie (macar ca e tare trist ca tb sa mai poarte inca o luna).
Iti doresc rabdare, si Ameliei multi multi pupici si sanatate.

Oare cit avem?

Mergi la inceput