Mamici de mai-iunie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Io i-o dau jos, si o rog pe mama sa-mi faca alta captuseala, i-am aratat modele din catalogul mothercare si mai pun o paturica peste salteluta, mai subtire sau mai groasa, functie de anotimp. Apoi bebesi pilotica.
Acu'chiar o sa ramai singurica, ca plec la scarbici. Da' poate reusesc sa mai intru si de acolo.
Pupici,
Lacri 29 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Si eu plec la plimbare! Astept sa deschid noul capitol si o tai si eu ca tare frumos mai e afara! Aaa..neaparat sa ma uit de cos, sa nu uit!
io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

O sa ma uit si eu de un material pentru captuseala..dar ala e ca un fel de musama asa si ma gandeam ca nu trece pipi prin el daca e sa se intample astfel de accidente de'aia vroiam sa i-l las!
Bafta la "scarbici"!
io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nu e ca un fel de musama e ca un fel de hartie dupa parerea mea. Spor la plimbare!

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

ioana am auzit ca-i duminica dar sa-mi zici si le ace ora...aproximativ.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, pai eu am programare la ora 17.00 duminica. Asa ca..zi si tu ce si cum...

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. Si eu pe aici. V-am citit dar sa ma bata cucu daca am retinut care ce si cum ... Graviditatea asta...

Zicea careva de calciu. Si eu iau de la 20 de saptamani cu vit D. Este masura de profilaxie prenatala a rahitismului si atat vreme cat nu ai probleme cu colul, contractii dureroase sau dese e ok. Asa am luat si cu Vladut si a fost bine, s-a nascut la aproape 41 de saptamani, iar contractii am avut din plin.

Careva se plangea ca simte contractii. E normal, uterul se pregateste de nastere. Cata vreme nu sunt dureroase si dese e bine.

Luana, nu vreau sa te sperii dar din ce am studiat atunci pe net am gasit in mai multe articole ca IgM in toxo poate dispare si la doar 2 luni de la infectia acuta. Ai zis tu bine cu stressul. Oricum acum tratamentul e ineficient aplicat tie, dar dupa nastere aplicat la bebe daca IgM Doamne pazeste iese pozitiv este f. eficient (tot de pe net citire) .

Cami, parca tu erai cu pernuta... Pe la noi prin Ro nu se poarta. Prin state am vazut ca da. Asa ca daca lumea ti-o recomanda si nu-i o avere ia-ti. Eu cred ca ma descurc si fara dupa 19 luni de alaptat intensiv...

Felicitari fetelor pentru achizitii! Merge sotul in wk in Bucuresti si l-am bolanzit sa mearga la Carrefour sa ia bouncer. Sper sa mai gaseasca...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput