Mamici de mai-iunie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
26octombrie spune:
Ama, m-ai face cea mai fericita mamica de pe forum!! Da, sigur ca as vrea. Ai vazut, am intrebat-o pe Lyly si e sensibil mai scump aici. Nu ma calicesc, inteleg sa dau un ban in plus pentru ceva ce-mi doresc, insa daca acelasi lucru difera sensibil ca pret... Oricum ii voi pune o paturica, am vazut in Dragon niste seturi de asternut de pat cu perna si pilota la 25 RON, iau una din aia, iar dupa asternutul de pat imi voi face mai multe, il folosesc pe post de tipar.
Oricum nu intentionez sa nasc pana nu vii, asa ca e perfect! Sa-mi spui cum sa facem, iti trimit eu bani prin posta, iti dau cand vii, scrie-mi un pm cum ti-e mai usor. Si, inca odata, saru'mana mult 

Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
nastad spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
nastad nu ai primit parola si userul de la contul comun? Iti poti pune singura ce poza vrei.Hai ca o pun eu pe asta!
[/purple]
io34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby
Bebe[/b][/font=Comic Sans MS]
Multzumesc mult!

Am primit ceva dar nu stiam de unde este..
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
ama_kaly spune:
Luana imi dai banii cand ne intalnim si cand iti dau cosul, eu vin pe 3aprilie in Bucuresti. Cand ma duc sa imi iau mie iti iau si tie sau mai astept sa imi spui saptamana viitoare sigur daca il vrei sau nu? Ma gandesc ca poate intre timp gasesti acolo.Mi se pare ciudat ca e mai ieftin aici, eu stiam ca ei se aprovizioneasza de la Bucuresti si in general lucrurile de pe aici sunt mai scumpe.Si nu te mai stresa bai cu toxoplasmoza aia!!
Hai ca primesti un cosulet daca esti fata cuminte!
ina pai daca a dat 68RON numai pe cos fara saltea, atunci aici e chiar ieftin! Si e identic pana si materialul ala albastru cu care e invelit! Ma duc sa intreb azi daca au mai multe sa stiu daca mai astept sau il iau de azi!
Da oricum e de mult acolo si nu s-a atins nimeni de el, sotul meu mi-a zis ca l-a vazut acolo de multe ori.
Mersi ca mi-ai raspuns referitor la carut..da,ai dreptate.si eu zic ca nu se taie asa usor.Poate ar fi mai bine insa sa nu ma grabesc si sa astept sa vad si ce e in Bucuresti.Sper sa pot sa ma abtin!
nastad ti-am pus poza in album!
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
26octombrie spune:
Ama, ia-mi, ce-i in mana... Multumesc mult de tot. Abia astept!!! 
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
LYLY809 spune:
Ralucis, daca bebelina se misca
e foarte bine. Dar daca te obosesti si ai contractii iti spun pe sleau: menajeaza-te. Vorbeste de urgenta cu dr. sa-ti mai dea cate 7 ile de concediu medical, caci nu-i de joaca! Iti dai seama ca nu poti risca nimic acum? Cred ca da! Deci, fuga la doctor si fa orice ca sa te menajezi.
Beeeey, sa lamurim chestiunea cu coshuletul: a costat 68 ron cu salteluta aia subtire, nu fara nici o saltea, iar cea suplimentara 20 ron. Cea de a doua este de 4 ori mai groasa decat prima. Daca am zis suplimentara, m-am referit ca este una in plus, adik sunt doua in total. Na! Acum e limpede?![]()
Lacri 29 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
inaioana spune:
Lyly, pai asa i-am spus si eu Amei. ea cred ca nu considera saltelutza aia saltelutza , poate ca nici nu a remarcat-o pentur ca e intradevar extrem de subtirica. Aia exista la toate cosuletele dar ea o considera captuseala nu saltelutza. Doar ca are mai putin de un cm cred.![]()
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
LYLY adica tu in total ai dat 88RON pe cos?
Eu nu stiu daca are/n-are vreo saltea subtire asta ca avea niste mingii in el ala care era expus.O sa merg azi si o sa ma uit sa vad daca are si salteluta subtire.io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
LYLY809 spune:
Sau pe prima nici n-ati considerat-o saltea, ci doar fundu
coshului!

Lacri 29 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
inaioana spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Sau pe prima nici n-ati considerat-o saltea, ci doar funducoshului!
Lacri 29 fix
Samburica
Album echo si burtik
Exact, Lyly!

Ama, are sigur, asa sunt toate!
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici
ama_kaly spune:
ina da, e foarte posibil sa nu fi remarcat ca saltelutza aia e saltelutza
Adevaru' e ca nici nu m-am uitat atent, da nici n-am observat vreo salteluta!
Azi ma duc si intreb ca m-ati facut tare curioasa cu salteaua asta!
Inca ceva, pilota si lenjeria care le voi pune in cos trebuie spalate ?
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe