Mamici de mai-iunie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Bogdanai si florypop, sfatul meu este acela sa nu va stresati, caci tocmai asta poate induce nastere prematura. Incercati sa fiti puternice si sa va "imbarbatati" ( a propos de lipsa sotului) cat mai mult cu putinta. Eu am renuntat la examenul de auditori, mai ales ca am auzit ca va fi extrem de dur, si am decis ca nu-mi trebuie asa ceva. M-am linistit ca prin farmec, mi s-a luat o piatra de pe crestetul capului. Mergeti la cursuri prenatale( care puteti) sau, stati cuminti in pat, cele care nu puteti, si priviti cu incredere in viitor.

Io am in fiecare dimineata , dar m-am obisnuit, si nici macar nu-mi mai pasa.

Lacri 29 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Lacri, cam greu sa nu ma stresez. Am renuntat deja la scoala, dorm separata de sot, incerc sa ma detasez de multe care mi-ar provoca nervi si stres dar degeaba. Am momente cand ma gandesc numai la bebe mic din burtica si simt ca innebunesc numai la gandul ca s-ar putea intampla ceva rau.

Pupici,

Flory 26+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, mai terminati cu prematuritatea asta! Oricum dupa 36 de saptamani nasterea se numeste ca este "la termen", asa ca nu trebuie sa asteptati 40 musai cum zicea cineva.Prematuri sunt sub 36 de saptamani nu sub 40. Plus ca de la 34 incolo nu exista nici un risc se numeste ca sunt usor prematuri. Conteaza si greutatea si sexul copilului...nu mai e cazul sa va faceti griji in stadiul asta. Bine...nici sa incepeti sa sariti coarda..dar mai putin stress nu v-ar strica!

Carmina, nu stiu exact cand vin pentru ca inca nu am aflat cand are Nayel garda sapatamana asta. Oricum daca nu are vineri, sambata sau duminica..o las pe sapt viitoare petnru ca miercuri si joi e plecat Traian intr-o delegatie! Asa ca mai vorbim pe aici sau pe YM!

Ama, vezi ca Lyly a dat 68 de RON pe cos (fara nici o saltea) asa ca 50RON cat ai gasit tu e un pret foarte bun.

Cori, eu nu am comandat pe net decat carti dar cred ca sunt seriosi. Am sa-ti trimit un pm cu o idee.

Magg, mersi frumos de laude! si ma bucur ca va place carutul. Abia astept sa il iau si pe al meu saptamana asta!

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Flory, eu zic sa te duci pe la sectiunea "Clubul scutecelor" si sa citesti la "Esentele tari..." un subiect al mamelor de copilasi prematuri care sunt mari si voinici acum. Cred ca te va ajuta sa te linistesti si sa vezi partea plina a paharului. eu cunosc o fetita de 5 ani absolut minunata nascuta bine mersi la 26 de saptamani (cu 650 grame), este la noi pe forum, fiica lui Veve.
Intra acolo si vei vedea ca nu e chiar asa de rau.
Iti urez sa depasesti 40 de saptamani ca sa vezi ce o sa mai razi adunci de tine!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Ioana, stiu inca multe cazuri la fel. Dar stii cum e cand simti pe pielea ta. In plus cred ca sunt asa agitata si de la gynipral....inca iau o pastila la 8 ore.

Hai ca pana la urma o sa fie bine...o sa ajung la 40+.

Pupici,

Flory 26+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Boghi, as vrea coshuletz, da nu am de unde, Ama a venit cu pretul asta de dumping...
Ioana, Nayel e de garda pe 26, duminica, ti-am zis eu zilele trecute. Fugi la control si spune-mi si mie cum mai e pe-acolo

Papadie, a venit primavara! Te pupam si te asteptam cu nerabdare, cu cine mai bat eu campii suav ?? pai! Trebuie sa apari mai des, ca noi devenim paranoice si n-are cine sa faca misto de noi sa ne treaca starea.. Hai!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

nu e chiar asa offtopic, daca sunteti in cautare de povesti, iata una mai de actualitate....

Scufitza roshie: " Bunico,de ce ai ochi asa mari ? " " Bunico, de ce ai urechi asa mari ? " " Bunico, de ce ai dintzi asa mari ? " Bunica : " Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la ma-ta acasa! “

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by CamiM

E un fel de pernuta in forma de semiluna care se poate folosi la alaptat / hranit bebe mic cu bibe..de pilda, oricum e in mare voga aici si ma intrebam daca este chiar asa de super cum am auzit.. uite poza si mai multe info aici: www. boppy . com ( fara spatii..)

Cami 32+"eco bebe"

Nu am avut asa ceva , dar daca crezi ca itzi foloseste...cumpara.Eu trebuie sa ma gandesc foarte bine ce cumpar, o avem si pe Onitza si o sa vrea boppy sa doarma ea , asa ca ori cumparam 2 ori nici unul.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Luana, e perfect duminica. Merg sigur si iti mai povestesc ce si cum!

Carmina, ai auzit? Cel mai probabil duminica sunt in Bucuresti! E bine?

Flory, Te inteleg perfect pentru ca si mie mi-a tzatzait ku..rul la sarcina trecuta dar acum am tendinta de a privi lucrurile mai relaxat in privinta asta...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

[font=Century Gothic]Mai fetelor eu stiu ca hainutele, paturile tot ce am luat pt. bebe se spala inainte de prima folosire (ma rog si dupa pt. ca vor fi murdare)dar intrebarea este le spal de-adevaratelea cu dero si toate cele sau le dau doar prin apa si pe urma uscate fiind le calc?

Lucrurile Onitzei le-am spalat la masina , program delicate , si dupa aia le-am calcat(dupa ce s-au uscat).

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput