Endometru, ovulatie, monitorizari - 115

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mirona, nu generaliza dupa 2 intamplari nefericite! eu tot consider ca gravidutele poarta noroc, si imi esti f f draga!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by megbeng

mirona, nu generaliza dupa 2 intamplari nefericite! eu tot consider ca gravidutele poarta noroc, si imi esti f f draga!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Care 2?

Miroooooooo! Nu ai nici o vina tu!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza fetelor,
stiu ca nu am nici o vina ... dar nu stiu de ce m-a afectat tare mult aceasta veste. Poate ca sunt mai sensibila acum, poate ca e si frica din sān sa nu cumva sa pierd si eu samburelul ... nu stiu.
megbeng si tu mi-esti draga, toate imi sunteti dragi si asa-mi vine sa va fac pachet si sa va trimit la odisee ...
Avaloane era vorba de dulcica noastra megbeng, s-a nimerit ca tot eu sa deschid capitol la endo cand ne-a anuntat ca e insarcinata .... dar din pacate...

ieri am plecat de acasa ... si ma gandeam ca la intoarcere dau refresh la subiectul Ancai si nu va mai fi mesajul ei ultim ci al Laurei spunandu-ne ca a mai cerut o opinie si ca e totul OK. Mi-e tare greu sa inteleg DE CE?

... si va mai pove ca mi-am vazut samburelul la eco ... inimioara lui batea cu 137 batai pe minut si are 8 mm. Impresionant. Mai mergem o data miercuri ... sa vada clar evolutia in aceste cateva zile.
Va pupez pe toate toate fara exceptii.

Miro6+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Of,acum am citit si eu de lachi;,si sunt fara cuvinte...,insa tu Miro,nu ai nici ovina,si nu trebuie sa-ti faci sange rau ,ca-l necajesti pe bebe!Ma bucur ca tu esti bine si samburelul la fel,si ai grija sa ramai asa,fara ganduri negativiste,da??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Miro te pupic pe burtica. Si transmite-i samburelului tau toate gandurile bune, toata bucuria si multumirea ta.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

AVALOANE, eu eram a doua, dar la mine s-a intamplat acu cateva luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Mirona sanatate multa si multumesc ca ne ti la curent cu evolutia bebicului, ma bucura fffffoarte mult
Liana ce mai faci fata draga, esti bine? Sper din tot sufletul ca esti ok, ne lipseste verva ta si tau si optimismul tau

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Pagina 2???Nu se poate.Locul nostru este pe prima pagina!Deci, buna dimineata la toate si o zi splendidda tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Buna dimineata si de la mine!

Nunta noastra

Mergi la inceput